Ania+Milva i Ulver Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Ted wśród traw...:roll::evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Tedzik jest na prawde bardzo pojetnym uczniem- ładnie siada przed jedzeniem, przychodzi na zawołanie-masz:evil_lol:, ale przychodzi;) Najbardziej uciążliwe jest to jego skakanie i ciagnięcie na smyczy-dlatego aj go widze tylko w domu z ogrodem i z osobami, które nie będa panikowac jak Tedzik podskoczy na całusa;) Dostał nowy kocyk i o dziwo jest jeszce w całości!! Sprytnie wrzuciłam mu drugi , mniejszy do gryzienia;) Quote
Randa Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 co to słodkiego Teda nikt nie odwiedza? pozdrowionka Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Nowy kocyk pogryziony:diabloti: Quote
sonikowa Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Nowy kocyk pogryziony:diabloti: To widzę, że Tedzik w formie ;-) Quote
Randa Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 A jak Ted z innymi mieszkańcami DT , zwłaszcza z Kierem? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Teda z Kierem nie puszczam razem. Ted przez kraty jakos nie pała do niego miłością:roll: Ale Ulvika uwielbia, z Arielem tez bardzo miłośnie przez kraty...ale tu Ariel srednio go lubi:roll: Takie wszystko pogmatwane :evil_lol: Ale tak ogólnie, to Tedzik bardzo sie zmienił- troszke zrobił sie spokojniejszy. Jest fajnym psem. Szukamy więc i fajnego domku:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Tak się nie mogę doczekać spaceru:evil_lol: :p Zamyślony:roll: Polowanie;):diabloti: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Tedzik z dziś Sprawdzanie , co to za nowi lokatorzy Jutro wystawie mu znowu allegro...pomyśle nad jakimś nowym tekstem. Ostatnio miał obserwatora, ale cisza... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 I na allegro: Masz dom z ogrodem? Z pewnością brak w nim Teda: (669519206) - Aukcje internetowe Allegro Nic się ludziska nie znają ..nic:mad: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Tedzik został odrobaczony i zakroplony Fripexem. Cały czas jest wesoły i głupiutki:loveu: Quote
GoskaGoska Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 pakiecik z bazarku: 1. gumtreetrojmiasto 2. kupiepsa 3.centurmofert - ale jeszcze się nie pokazuje 4. adopcjapsa 5. ojoj.pl 6. cafeanimal JAKO, ZE TO PIERWSZY KLIENT MA TROCHĘ NADPROGRAMOWO :smile: 7. NEEONY 8. adin 9. ezwierzaki - jeszcze nia ma linku 10. 4lapy Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 wielkie dzięki- expresowo ;):multi: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 :lol: On jest zawsze rozbawiony, a jak sie usmiecha, albo jest zaciekawiony, to robi takie skośne oczy i ma mordke jak Akita;) Bardzo mu sie spodobała Fibi z Boguszyc:cool3: Jakie on tańce wyprawia przed ich kojcem! Musze osłonic dzis drzewka co posadziłam, bo ze względu,że tam sunia, to wszystkie brzydalki znacza tam teren:mad: Quote
GoskaGoska Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 hehhe no to pewnie ma gust - bo Fibi to ładne sunieczki - hehehe moja sunia to też Fibi :cool3: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Było zapytanie o Tedzika...ale miałby być przyjacielem kotów:diabloti: Niestety to nie realne;) Także Tedzik nadal czeka i biega sobie , i dokazuje;) Chodzi dużo bez smyczy, ładnie się słucha o dziwo:evil_lol: Trzeba obejśc i sprawdzić co u innych lokatorów;) Drugi kojec juz praktycznie skończony-do 9 lipca siedzi w nim bernardynka Zora-niezły agresor, a Tedzik ją adoruje i sika jej koło kojca;) A tu tak ładnie siadam przed kolacją:loveu: Czyz on nie jest sliczny?- taki wesołek...nie wiem czemu nikt go nie chce:shake: Quote
Randa Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Na tym ostatnim zdjęciu Tedzio przeszedł sam siebie-sama słodycz. Quote
Randa Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Na tym ostatnim zdjęciu Tedzio przeszedł sam siebie-sama słodycz co by najmniej nie świadczy, że jest przyjacielem kotów.... Quote
Evelin Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 W końcu się zebrałam i zrobiłam Tedzikowi allegro-tekst ściągnełam,przyznaje się bez bicia. Halo to ja,Twój Ted... (683220709) - Aukcje internetowe Allegro na stronie wege http://www.wegetarianie.pl/classifieds-detail-cat-6-de-1812.html Widzę,że ogłoszeń ma sporo :oops::oops::oops:,choć wczesniej deklarowałam się sama na ich wykonanie.To wszystko brak czasu. Aniu czy oprócz propozycji,zeby Tedzik został przyjacielem kotów ktos jeszce dzwonił? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Ogólnie od tego czasu co jest było 5 telefonów...no ale nic odpowiedniego. Soema ma dobra rekę do tego aby psiaki w Metrze sie pokazały, więc zrobi w niedziele mi ogłoszenie Tedzika. Tedzik bardzo juz się z nami zżył i traktuje hotel jak dom...objawia się to tym ,ze jak jest w kojcu i podchodzi obcy to broni i nie jest przyjazny przy pierwszym kontakcie:shake: Quote
Bjuta Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Porządny pies! Co się tam będzie z obcym spoufalał! Quote
Evelin Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Jak tam się miewa Tedzik? Dziś zawiozłam Łatka z podpisu do nowego domu..i jestem happy :loveu::loveu::loveu: Wierzę,że i kiedyś ktoś wypatrzy Teda..Potrzeba tylko jerdnego telefonu-tego właściwego.. Quote
Recommended Posts