Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cierpliwie rejestruję się na kolejnych stronach do ogłoszeń...
Ogłoszenie Teda oczekuje na publikację na adopcje org...
Jak już opublikują to wstawię link...

A odnośnie energii psiaków-to ewidentnie są w dobrej kondycji...:evil_lol:

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tedzik chrupki zjada tylko jak sa pomieszane z mieskiem albo puszką:diabloti: takie toto wybredne jest...dostaje wieczorem zawsze kostke wołowa do gryzienia i zabawy.

Jestem bardzo zaskoczona tym , jak ten psiak potrafi zachowyywac czystoś!!! Przeciez zył nałańcuhcu- robił tam gdzie chodził...w kojcu jest czyściutko- Ted załatwia sie tylko na spacerach- zuch chłopak:loveu:

Posted

Mam nadzieję że działa jeśli nie to potem może dojdę dlaczego nie:roll:
To jeden z moich pierwszych banerków dlatego szału nie robi ale przyda się do czasu gdy ktoś bardziej doświadczony nie zrobi lepszego:eviltong:

Posted

Dzięki za ogłoszenia- a oto 2 nowe ładne zdjęcia...w sam raz do ogłoszeń;)

Ted rozbrykał sie na całego- to bardzo energiczny psiak- skoczny, wesoły, uwielbia przeciaganie i podgryzanie:p Nauczylismy sie juz ,że miska z jedzeniem stawiana jest wtedy gdy Ted spokojnie usiądzie;)
Potrzebowałby domu, gdzie nowy właściciel miałby czas dla niego- inaczej bez nadzoru może wejśc na głowę. Do bardzo małych dzieci tez się nie nadaje ze względu na swoja zywotność:lol: Ale takie dzieci powyżej 8 lat jak najbardziej.
Tylko gdzie te domki...

Mam tez filmik...jak dojde do tego jak go wrzucic to od razu wstawię:evil_lol:

Posted

Nie chce mi sie filmik wgrywać:angryy:

A mnie jak zwykle podkusiło...dostałam fajne poduchy dla psiaków. Mysle sobie jedna bedzie dla Kiera a druga dla Teda...będzie się miał w co wtulić...ciekawe czy wtulał sie choc z minutę:diabloti:
Rano było pięknie biało:mad::mad:
Dobrze ,ze to nie z piór była poducha :evil_lol::evil_lol:
Kochany urwis:loveu:

Posted

To rzeczywiście podkusiło Cie...Tedzik pewnie w zyciu nie widział poduszki,to chciał zobaczyc co jest w środku:diabloti:
A może sobie przypomniał ską pochodzi bo u nas tez biało.Przedwczoraj szłam do pracy w godzinach popołudniowych,uważałam,że just wiosna,nałozyłam pantofle...Z rana było już biało...i maszerowałam tez w pantofelkach,a któż mi zabroni:evil_lol::evil_lol:
Oto wiosna w podlaskim:crazyeye:

Zrobiłam wczoraj Tedowi ogłoszenie (po raz drugi ) na adopcje.org i po raz drugi zostało odrzucone,ze wzgledu na dane do kontaktu i wiek psa.Nie wiem o co im chodzi,chyba napiszę do admina.

Posted

Otrzymałam odpowiedź z adopcji.org...
Hmmm.Trzeba będzie zastosować się do zaleceń...
W kazdym razie dobrze,że wiadomo o co chodzi...Poprawię i w końcu może sie uda.
Oto odpowiedź jaką otrzymałam:

Dodając ogłoszenie zaznaczyła pani, że zaznajomiła się i akceptuje regulamin dodawania ogłoszeń.

w tym regulaminie, który Pani zaakceptowała znajduje się następujący punkt:

"nie wolno wpisywać wieku zwierzaka do opisu - wpisujemy tylko przybliżoną datę urodzenia za pomoca kalendarza - jeśli musisz umieścić wiek zwierzaka w opisie wstaw w tym miejscu komendę: !wiek! "

Natomiast jeśli chodzi o dane kontaktowe, to w formularzu dodawania ogłoszeń znajdują sie dwa pola:

opis zwierzaka - i w to miejsce wpisujemy opis zwierzaka
dane kontaktowe - w to pole wpisujemy dane kontaktowe.

To co zrobiłam źle to z pewnościa podwójne podanie danych kontaktowych (w opisie i tam gdzie powinny być) ...a jesli chodzi o wioek wpisywałam 10 miesięcy...
No cóż człowiek uczy się całe zycie.Spróbuje jeszcze raz.

Posted

Popsuł mis ie komputer-nie mam netu:placz: U przyjaciółki korzystam w tej chwili...Będe więc teraz bardzo zadko-mam nadzieję ze szybko uda się go naprawic .

U Tedzika wszystko ok-bawi sie , sika sobie na nogi:evil_lol:-jaka to jest sierotka pod tym względem. Do adopcji trzeba go bedzie chyba zdezynfekowac Ace:evil_lol:
Jakby cos pilnego to najlepiej kontaktowac sie do mnie na telefon.

Posted

Tedzik czuje się juz jak u siebie-nadgryza sobie z nudów budę, wyciaga styropian:evil_lol::evil_lol: On jest tak smieszny,ze nie idzie sie na niego gniewać- na podniesiony głos reaguje zabawa i bieganiem na około-z usmiechnietym pycholem-nic tylko całować:evil_lol:
Na pewno powinien trafic do osoby, któa z nim bedzie pracowac, bo inaczej wejdzie na głowę....preferowany dom raczej bez innych zwierzat-chyba,że na 100% łagodny i raczej sunia.

Evelin jutro podesle ci namiary na ludzi z Białegostoku, którzy dzownili odnosnie Sary jak był program w TV-może cos im zaproponujesz-ja z nimi nie rozmawiałm zbyt długo-oczywiscie jesli to dobry dom;)

Posted

A czemu piszesz,ze dom bez zwierząt?
Czyżby Ted zrobił się zazdrosny o Ulvika?
Zresztą,wszystko jestem w stanie zrozumieć,bo młody psiak z łańcucha się urwał i trafił do hoteliku :) Wieś wypiękniała bez Tedzika na łańcuchu.Cieszę się bardzo,że teraz wiedzie inne zycie.
Namiary bardzo się przydadzą...nie natychmiast,bo wyjeżdżam na tydzien..ale wrócę...

Posted

Ted jest typem psa, który nie potrafi okazac uległości;) Jest bardzo zywy, skacze na psy-mój Ulvik bez problemu to znosi....ale z innymi psiakami może byc problem. Uwazam więc,że może miec towarzysza psiego, ale na prawde bardzo łagodnego.

Posted

Pewnie sunia po sterylizacji pasowałby do Niego.
Wyobrażam sobie jak sie Tedzik cieszy,świat Mu się zmienił o 180 stopni.
Myślę,że ta Jego żywiołowość też może być związana z nagła odmianą losu -tyle nowych bodźców..Skacze,wariuje-pewnie nie może się nowym zyciem nacieszyć...

Posted

Z pewnością-dla mnie jego wariactwa nie sa wcale uciążliwe-on jest tak śmieszny jak sie rozszaleje ,że pękam ze śmiechu:lol:
On ma w sobie mnóstwo energii..i testosteronu;) Myślę,ze przydałaby mu sie kastracja gdyby zaczął sprawiac zbyt duże kłopoty dominacji.

Czy jego allegro jest wyróznine czy zwykłe?

Posted

Jesli uważasz,że powinien być wykastrowany to ok.Zgodnie z umową wraz ze sponsorem nr 2 zafundujemy Tedzikowi ciachanko.
allegro jest wyróżnione,wczesniej tez było wyróżnione.