Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zawsze się cieszę,jak jakiś bezdomniak odnajduje swój dom..Super!
Jeszce kiedys będziemy sie cieszyć z Tedzikowego domu.Na razie jest dzentelmenem więc ustąpił pierwszeństwa kolezance-kujawiance :loveu:

Posted

No jak to co??? Sprzedamy:diabloti:
Ania osiągnie zysk finansowy np jak się uda transakcja z allegro za złotówkę...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ted ma 2 allegro...to będzie 2 zł:evil_lol:

Z Tedzikiem ciężko cokolwiek robic:diabloti:- ostatnio jak go wyczesywałam to po prostu sceny na komedie. Raz on leżał na mnie-raz ja na nim, jedna szczotka pogryziona:diabloti: Dopiero jak zaczał sobie kreta wykopywac to poszło nam lepiej bo stał chwie w jednym miejscu:evil_lol:

Posted

Oj z pewością typ sportowy- biegacz najlepiej:evil_lol:
Dla Teda przydałoby sie jakies spokojne miejsce, gdzie nie miał zbyt wielu nowych atrakcji-wtedy jest prawie normalnym psem;) Ja nie wiem,ze ten pies jest non stop wesoły:roll: :evil_lol:

Posted

Taki słodziak się z Niego robi :)
Wyjeżdzam na tydzień i nie będzie mnie w necie...Ale mam nadzieje,że znajdzie sie jakas dobra dusza która odwiedzi Tedzika :)

Posted

:multi::loveu::Cool!::ylsuper::ylsuper:A ja sie przywitam pieknie :multi::loveu::loveu:w pieknym swiecie cioteczko twoim :loveu:trafilam na watek i czytam z wielkim usmiechem hohooo jakze piekne zwierzaczki :loveu:az sie serducho podnosi z radosci , piekny Tedzik !! Cudoooo !:iloveyou::Dog_run:cioteczko toz maja u ciebie raj prawdziwyyyyyy psiatka ! Zycze Wam ogromnego zdrowka i wielu pieknych adopcji :loveu:Tedzik super psiak :loveu:

Posted

Ted rano i wieczorem biega sobie bez smyczy. To pory na jedzenie, więc się nie oddala, bo wie, ze jedzonko czeka:cool3: A to łakomczuch jest- uwielbia suchą karmę-ja zawsze mieszam z łyzką puszki ...aż się trzęsie na jedzenie;)

Posted

Ale to chytry sposób..wypuszczać Teda przed jedzeniem..Ted inteligentna gadzina-posiłku nie odpusci..Super sposób.
Ze mnie nie bedzie za wielkiego pozytku w tym tygodniu (intensywana praca plus wyjazd),ale od przyszłego bedzie lepiej..4 tygodnie na miejscu,więc przyłożę się do ogłoszeń Teda.

Posted

Wróciłam, w najblizszych dniach poodnawiam Tedowi ogłoszenia..
Myslę,że w końcu znajdzie swój dom..Do trzech razy sztuka-raz nie udało się z ta artystka z Bygdoszczy,potem Ci państwo,którzy zamiast Teda adoptowali sunie- za trzecim razem musi sie udac :)

Posted

Na pewno, warto poczekać na dobry domek. Po tym co przeczytałam i doświadczyłam na dogo, to wiem, że trzeba sprawdzac, sprawdzac, sprawdzać. Bo potem trudno te psiaki znów z tarapatów wyciągąć.

Tedzik jest cudny, i wesoły, musi mieć aktywny, fajny domek.