Evelin Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [SIZE=2]Jeszcze jedno małe ogłoszonko Ted na cafeanimal.pl Quote
Evelin Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [SIZE=2]I jeszcze jedno :) A co tam Tedzik reklamuj się:loveu: Ted na kupSprzedaj Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 A czy ty nie miałaś gdzieś wyjeżdzać?;) Ted nie lubi gdy inny psiak podchodzi mi do miski-Kier zawsze podchodzi do niego do kojca , a gdy ten akurat je to reaguje agresja. Na mnie jednak przy jedzeniu wcale nie reaguje-moge sprzatac , grzebac mu w misce, zabierać ją. Ted to ciagle usmiechniety psiak:loveu: Postaram się jakos te filmy wgrać:mad: Quote
Evelin Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 A tak.Wyjeżdżam jutro do Białegostoku,pojutrze do Warszawy a w czwartek do Szczecina. I w wolnych chwilach wprawiam się w robieniu ogłoszeń :) tzn się uczę... Pozdrów chłopaka od ciotki Evelin. Mi też świat wypiękniał od kiedy Tedzik nie stoi na łańcuchu...:loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 od 3 godz próbuję wgrać filmik z Tedem na youtube...oszaleje zaraz:mad: U BRZYDALA WSZYSTKO OK;):eviltong: Quote
Evelin Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 U BRZYDALA???? Jakiego brzydala:mad: Przecież On piękny jest...To widać:lol: No Tedzik,zajrzę tu jeszce rano..a potem aż za tydzień.Chybę ciotkę Puckę zmobilizuję,żeby zajrzała do Teda i doniosła mi (uprzejmie) co u chłopaczka... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Tedzik by chciał już do domku.... Quote
Evelin Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Jestem tu tylko na chwilę,więc mogę tylko podnieśc Tedzika. Quote
pucka69 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 evelin gróźb uzyla zeby mnie tu zwabic :cool1: Tedzik to piekny piesek. Żeby tylko dobry dom sie znalazl Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 To ja cioteczce tak cichutko powiem,ze na horyzoncie pojawił się dom dla Teda...w przyszłym tyg się okaże;) Evelin juz powiadomiona;) Quote
pucka69 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 tak, wiem. gadała o tym jak najęta. i musiała do siostry jeszcze zadzwonić i powiedziać jej o tym. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 U Teda wszystko ok. Cieszy sie i skacze non stop:evil_lol: Ostatnio poznał nowego hotelowicza Konga-oczywiście z radości to sam nie wiedział co robic-czy go zdominowac czy tez się z nim bawić;) Po chwili jednak uspokoił sie i ąłdnie razem poszlismy an spacer. Ted jest bardzo mądrym psem, ale potrzebuje dośc stanowczej osoby aby go poprowadzic-bo słucha jak mu sie podoba:evil_lol: Postaram sie zrobic jakies nowe fotki. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 :evil_lol: Biegamy;) Do wody nie wszedł:lol: Wesołek kochany:loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Czekam - w tym tygodniu miało być zapoznanie;) A powiem tak po cichu,ze jeszcze jedna rodzina się Tedem zainteresowała...ale są w trakcie przeprowadzki i dopiero za miesiąc by mogli go zabrać... Mam nadzieję,że Bydgoszcz jednak wypali;) , a rodzince mogłabym zaproponowac innego bidaka. Quote
Evelin Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Ted jest fajny,super pies. A kiedy sie okaże czy juz ma dom? Pytam,bo będę kciuki trzymała,żeby wszystko poszło dobrze... Quote
Evelin Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 ooo,posty poprzestawiało...wyglada na to,że jesteś jasnowidzem,już wcześniej wiedziałaś o co chcę zapytać..:evil_lol: To super,że ktoś się Tedzikiem zainteresował...Jeśli nawet Bydgoszcz nie wypali,pojawia się nasteona alternatywa.. Moze jednak sie uda??:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 dzieki:loveu: swoja droga, to nie mam pojęcia jak ty to zrobiłaś, ze udało ci się je wstawić:roll:;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Pani z Bydgoszczy sie nie odzywa:roll: Ale dzis podesłałam Teda jednej rodzinie.... A nasz bohater szaleje na spacerach, lata z Ulvikiem jak szalony. On jest taki śmieszny- na prawdę potrafi mnie rozbawić jak żaden inny psiak:p Fajnie sie bawi, w kojcu pogryzła koc w drobny mak:evil_lol: owija się nim i tak stoi w ten upał:evil_lol: załapał ładnie,że jak skaczemy to nie podgryzamy rąk tylko zabawkę;) Jak się podnosi na niego głos, to sie cieszy i lata w kółko jak szalony:evil_lol: Istny cudak:loveu: Quote
Evelin Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Jak ja nie lubie takich niezdecydowanych ,no chyba że wydarzyło się cos życiowego.Może ta pani z Bydgoszczy się odezwie,ale nie uwazacie,ze jesli zmieniła zdanie to powinna najzwyczajniej w swiecie o tym poinformować? Na razie to ja się ciesze ,że Tedzik ma dobrze.. Nowe ogłoszenia moge zrobić od poczatku tygodnia.. Jak myslisz Aniu,ta nowa rodzina to taka ,że weźmie Teda na 100% czy szukamy dalej? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Strasznie mnie denerwuje to,ze nawet jak ktoś się rozmysli w adopcji to nawet nie napisze nic w związku z tym-najlepiej milczeć ehhh , ostatnio mam dość ludzi:shake: Mysle,że spokojnie możemy szukać dalej...Ted może być psem kojcowym, ale chciałabym- a wręcz wymagam:diabloti:, aby trafił do kogoś kto będzie go zabierał na spacery, bawił się z nim , poświęcał mu czas- a nie zamknie i dziekuję...może dlatego sie wszyscy wystraszyli moich wymagań?:roll: Quote
t_kasiek Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 mysle, ze Twoje wymagania wcale nie sa wygorowane :) podesle Teda znajomemu mojego taty - tylko nie wiem czy to nie jest troszke daleko :( no, ale nie zaszkodzi sprobowac Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 z transportem zawsze mozna coś wykombinować;) dzieki!! Quote
Evelin Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Tkasiek,transport to ostatnia rzecz o której możesz pomysleć... Z tym nie bedzie problemu-zasponsorujermy Tedowi podróż,lub zrobimy podróż łączoną..np Ania do Warszawy,ja dalej...dogadamy sie jakoś. Najwazniejsze,zeby znalazł dobry dom.Juz dość nawisiał się na łańcuchu. A zamiana łańcucha na ciasny kojec bez wyprowadzania-to bez sensu...Myslę,że masz po prostu realistyczne wymagania. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Podniosę bąbla. Planujemy kąpiel:diabloti: Quote
Recommended Posts