Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A czy ty nie miałaś gdzieś wyjeżdzać?;)

Ted nie lubi gdy inny psiak podchodzi mi do miski-Kier zawsze podchodzi do niego do kojca , a gdy ten akurat je to reaguje agresja.
Na mnie jednak przy jedzeniu wcale nie reaguje-moge sprzatac , grzebac mu w misce, zabierać ją.

Ted to ciagle usmiechniety psiak:loveu:
Postaram się jakos te filmy wgrać:mad:

Posted

A tak.Wyjeżdżam jutro do Białegostoku,pojutrze do Warszawy a w czwartek do Szczecina.
I w wolnych chwilach wprawiam się w robieniu ogłoszeń :) tzn się uczę...
Pozdrów chłopaka od ciotki Evelin.
Mi też świat wypiękniał od kiedy Tedzik nie stoi na łańcuchu...:loveu:

Posted

U BRZYDALA????
Jakiego brzydala:mad:
Przecież On piękny jest...To widać:lol:
No Tedzik,zajrzę tu jeszce rano..a potem aż za tydzień.Chybę ciotkę Puckę zmobilizuję,żeby zajrzała do Teda i doniosła mi (uprzejmie) co u chłopaczka...

Posted

U Teda wszystko ok. Cieszy sie i skacze non stop:evil_lol: Ostatnio poznał nowego hotelowicza Konga-oczywiście z radości to sam nie wiedział co robic-czy go zdominowac czy tez się z nim bawić;) Po chwili jednak uspokoił sie i ąłdnie razem poszlismy an spacer.
Ted jest bardzo mądrym psem, ale potrzebuje dośc stanowczej osoby aby go poprowadzic-bo słucha jak mu sie podoba:evil_lol:
Postaram sie zrobic jakies nowe fotki.

Posted

Czekam - w tym tygodniu miało być zapoznanie;)
A powiem tak po cichu,ze jeszcze jedna rodzina się Tedem zainteresowała...ale są w trakcie przeprowadzki i dopiero za miesiąc by mogli go zabrać...
Mam nadzieję,że Bydgoszcz jednak wypali;) , a rodzince mogłabym zaproponowac innego bidaka.

Posted

ooo,posty poprzestawiało...wyglada na to,że jesteś jasnowidzem,już wcześniej wiedziałaś o co chcę zapytać..:evil_lol:
To super,że ktoś się Tedzikiem zainteresował...Jeśli nawet Bydgoszcz nie wypali,pojawia się nasteona alternatywa..
Moze jednak sie uda??:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

Pani z Bydgoszczy sie nie odzywa:roll:
Ale dzis podesłałam Teda jednej rodzinie....

A nasz bohater szaleje na spacerach, lata z Ulvikiem jak szalony. On jest taki śmieszny- na prawdę potrafi mnie rozbawić jak żaden inny psiak:p
Fajnie sie bawi, w kojcu pogryzła koc w drobny mak:evil_lol: owija się nim i tak stoi w ten upał:evil_lol:
załapał ładnie,że jak skaczemy to nie podgryzamy rąk tylko zabawkę;) Jak się podnosi na niego głos, to sie cieszy i lata w kółko jak szalony:evil_lol: Istny cudak:loveu:

Posted

Jak ja nie lubie takich niezdecydowanych ,no chyba że wydarzyło się cos życiowego.Może ta pani z Bydgoszczy się odezwie,ale nie uwazacie,ze jesli zmieniła zdanie to powinna najzwyczajniej w swiecie o tym poinformować?
Na razie to ja się ciesze ,że Tedzik ma dobrze..
Nowe ogłoszenia moge zrobić od poczatku tygodnia..
Jak myslisz Aniu,ta nowa rodzina to taka ,że weźmie Teda na 100% czy szukamy dalej?

Posted

Strasznie mnie denerwuje to,ze nawet jak ktoś się rozmysli w adopcji to nawet nie napisze nic w związku z tym-najlepiej milczeć ehhh , ostatnio mam dość ludzi:shake:

Mysle,że spokojnie możemy szukać dalej...Ted może być psem kojcowym, ale chciałabym- a wręcz wymagam:diabloti:, aby trafił do kogoś kto będzie go zabierał na spacery, bawił się z nim , poświęcał mu czas- a nie zamknie i dziekuję...może dlatego sie wszyscy wystraszyli moich wymagań?:roll:

Posted

mysle, ze Twoje wymagania wcale nie sa wygorowane :)

podesle Teda znajomemu mojego taty - tylko nie wiem czy to nie jest troszke daleko :( no, ale nie zaszkodzi sprobowac

Posted

Tkasiek,transport to ostatnia rzecz o której możesz pomysleć...
Z tym nie bedzie problemu-zasponsorujermy Tedowi podróż,lub zrobimy podróż łączoną..np Ania do Warszawy,ja dalej...dogadamy sie jakoś.
Najwazniejsze,zeby znalazł dobry dom.Juz dość nawisiał się na łańcuchu.
A zamiana łańcucha na ciasny kojec bez wyprowadzania-to bez sensu...Myslę,że masz po prostu realistyczne wymagania.