Jump to content
Dogomania

Piekna psia dusza odeszła w ramionach swojej Pani. Do zobaczenia Zorko!

Recommended Posts

• Replies 788
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='ponka1']Nie umiem jej zlokalizować, jest na wybiegach, czy w budynku ?[/quote]
to dlatego,ze ona naparwde sie chowa-jest tuz przy wejsciu.Razem z Sylwestrem.Jest Kara plus Kastor.W nastepnym Sylwek plus Sunia.Rzadko opuszcza bude.

Posted

Basiu , Brazowa -"kuszesz" :[B][I] zaklinam, aby ludzie, którzy tak potraktowali tę sunię skończyli w najpodlejszym ludzkim azylu,[/I][/B] a teraz Violu pytanie ; moge zrobić ( przy współpracy) allegro, moge poprosic Brysia -( to ogłoszeniowy robot:p),aby poumieszczał niunię , gdzie sie da,zaraz napiszę tekst do ogłoszeń i allegro -Tylko Violu, co schron na to -TEN PIES UMRZE W AZYLU -on musi mieć dom ...bardzo mnie szczypnął w serce- Basiu -TY WIESZ, jakie piesy mie najmocniej biorą ...Viola ,jak Ty sobie z tym radzisz -mnie juz ....:shake:

Posted

[quote name='basia0607']Pisze do Koss , jest z Trojmiasta i potafi czynić cuda wyszukując wycofanym psom domy !

Brązowa, mam dom dla bernardyna , macie u siebie takowego ![/quote]

BASIU -SŁONKO -GDZIES WIDZIAŁAM ROZPACZLIWY BANEREK O OGROMNEJ ILOŚCI BERNARDYNÓW CZEKAJACYCH NA DOM ....poszukajmy ...:lol:

Posted

[B]DIAGNOZA-[COLOR=green] MISIA [/COLOR]UMIERA Z SAMOTNOŚCI I PORZUCENIA [/B]

[B]Mamy naturę zbieraczy : na dnie szuflady znajdzie sie zasuszony kwiatek , stare bilety na koncert, buteleczka po perfumach- wszystko to wzrusza, ma wartośc sentymentalną -od Niej ..Niego...[/B]

[B][SIZE=3]I spokojnie wyrzucamy zwierzę - jak smieć- bez sentymentu,...ot tak ..[/SIZE][/B]

[B][SIZE=3][COLOR=green]MISIA-[/COLOR][/SIZE]nieduża, ślicznie umaszczona w takim rudopłowym kolorze...o zabawnych " gackowych" ucholach trochę w typie onka sunia ... była przez 9 lat ze swoim panem , 108 miesiecy ..a ile dni...[/B]

[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff0000]Służyła człowiekowi, rozpoznawała jego kroki pośród wielu innych –, patrzyła wiernie w ludzkie, ukochane oczy, zawsze starała się być blisko swego przyjaciela, aby mu pomóc, strzec i kochać...zawsze posłuszna, ułozona, wierna, gotowa na kazdą komendę .... była wtedy młoda, ładna, przyjemnie pachniała...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][B][COLOR=red][SIZE=3][FONT=Times New Roman]Dzisiaj ma 9 lat ...i została wyrzucona: [COLOR=black]"niech sobie radzi ...."[/COLOR][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/B]

[B][B][COLOR=red][FONT=Times New Roman][SIZE=3][SIZE=2][FONT=Verdana][COLOR=#000000]Na poczatku jeszcze jest :[/COLOR][/FONT][/SIZE][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/B]

[B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=red][B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][B][COLOR=darkgreen]nadzieja, ż[/COLOR][/B][/FONT][/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=#000000]e Człowiek powróci (trzeba tylko poczekać ,postać w tym samym miejscu,nie oddychać ...)Jej Człowiek - nie, on nie porzuci ....po tylu latach. Byli przeciez przyjaciółmi ..[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

[B][B][COLOR=red][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=#000000]Potem:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/B]
[B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=red][B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=red][COLOR=red][B]rodzi sie potworny strach, [COLOR=black]że[/COLOR] [/B][/COLOR]może jednak Człowiek nie wróci, poczucie zagrozenia, ziemia usuwa sie z pod nóg.....[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

[B][B][COLOR=red][COLOR=#000000]A na końcu:[/COLOR][/COLOR][/B][/B]
[B][COLOR=red][B]Przestaje sie czekać i u[COLOR=red][FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][COLOR=red]miera się na samotność, ona toczy jak nowotwór .[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/COLOR][/B]
[COLOR=red][B][COLOR=red][B][B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=red][B][COLOR=red][FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][COLOR=red]Dla psa[COLOR=black] samotnośc[/COLOR] to śmiertelna choroba, nie pomaga mu porządna buda, miska z jedzeniem, on potrzebuje... CZŁOWIEKA, tego, który nie zdradzi, będzie przy nim na te resztę lat , nie odwróci się, nie porzuci...[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/B][/COLOR][/B]
[COLOR=red][B][B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=red][B][B][COLOR=red][FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][COLOR=red][COLOR=darkgreen]MISIA[/COLOR] - już nie czeka, spojrzenie Jej orzechowych oczu -wyraza pełną rezygnację ..[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/B]
[B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=red][B][B][B][COLOR=red][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=black][B][COLOR=red][COLOR=black]Ale my czekamy -moze .....[/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/B][/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000]kontakt w sprawie adopcji:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#000000]605 325 725-[SIZE=2]WIOLA[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

[/COLOR][/COLOR]

Posted

[B]można [/B]...
BRYSIO się zgodził on(a) robi tysiąc ogłoszeń na minutę -jutro zajrzy ....:p
AKUCHA - a moze zgodzisz sie ,ze zasponsoruję wyróznione allegro ....z doswiadczenia wiem ,ze to daje wiecej , a zresztą Ty sama wiesz duzo wiecej na temat:oops:

Posted

Ona miała wyróznione 2 razy. Wisi już kilka miesięcy i od kilku dni ma gapa. Wyróżnione daję przy pierwszych aukcjach, potem ludzie już znają psy, bo na trójmiejskim dziale nie ma wielu.
Z wyróżnionych dzwonią ludzie z całej Polski, a my nie wysyłamy psów.
Ale jak chcecie, to moge jej wyróznić.

Posted

hej i co z tymi namiarami? bez nich nie moge nic zrobic;/ przeleciałam chyba cały watek i nie natknęłam się nawet na jedno ogłoszenie alby sciągnąc...

Posted

[quote name='Brysio']hej i co z tymi namiarami? bez nich nie moge nic zrobic;/ przeleciałam chyba cały watek i nie natknęłam się nawet na jedno ogłoszenie alby sciągnąc...[/quote]
Brysia:p -[B]już uzupełnione[/B], podaj mi na priv -konto -znowu je :shake:pogubiłam ...chciałabym, abyś parę wyrózniła.....wiesz, że masz we mnie wdzieczna kolezankę;)