brazowa1 Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 nikt by nie poznal w niej domowej suniwyglada jakby całe zycie spedzila za krata,taka rezygnacja z niej bije. Quote
malicja Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 gdzie sunia jest oglaszana? zabiore sie za ogloszenia, ale nie chce zdublowac...jaki podac telefon kontaktowy? Quote
brazowa1 Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 ma all i na [URL="http://www.trojmiasto.pl-odnawiane"]www.trojmiasto.pl-odnawiane[/URL] co i rusz... Quote
ponka1 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Nie umiem jej zlokalizować, jest na wybiegach, czy w budynku ? Quote
malicja Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 dzsi zrobilam tylko 1 ogloszenie na 4lapy.pl jutro zabiore sie ze reszte. dobrej nocy wszystkim ciotkom:lol: Quote
brazowa1 Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Dobranoc malicja. Z nadzieja,ze przyniesiesz Suni szczescie:) Quote
malicja Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 nowe ogloszenia: adopcje.org kupiepsa.pl alegratka.pl pineska.pl Quote
brazowa1 Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 [quote name='ponka1']Nie umiem jej zlokalizować, jest na wybiegach, czy w budynku ?[/quote] to dlatego,ze ona naparwde sie chowa-jest tuz przy wejsciu.Razem z Sylwestrem.Jest Kara plus Kastor.W nastepnym Sylwek plus Sunia.Rzadko opuszcza bude. Quote
basia0607 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Pisze do Koss , jest z Trojmiasta i potafi czynić cuda wyszukując wycofanym psom domy ! Brązowa, mam dom dla bernardyna , macie u siebie takowego ! Quote
koss Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Basiu , Brazowa -"kuszesz" :[B][I] zaklinam, aby ludzie, którzy tak potraktowali tę sunię skończyli w najpodlejszym ludzkim azylu,[/I][/B] a teraz Violu pytanie ; moge zrobić ( przy współpracy) allegro, moge poprosic Brysia -( to ogłoszeniowy robot:p),aby poumieszczał niunię , gdzie sie da,zaraz napiszę tekst do ogłoszeń i allegro -Tylko Violu, co schron na to -TEN PIES UMRZE W AZYLU -on musi mieć dom ...bardzo mnie szczypnął w serce- Basiu -TY WIESZ, jakie piesy mie najmocniej biorą ...Viola ,jak Ty sobie z tym radzisz -mnie juz ....:shake: Quote
koss Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 [quote name='basia0607']Pisze do Koss , jest z Trojmiasta i potafi czynić cuda wyszukując wycofanym psom domy ! Brązowa, mam dom dla bernardyna , macie u siebie takowego ![/quote] BASIU -SŁONKO -GDZIES WIDZIAŁAM ROZPACZLIWY BANEREK O OGROMNEJ ILOŚCI BERNARDYNÓW CZEKAJACYCH NA DOM ....poszukajmy ...:lol: Quote
koss Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 [size=1]na priv -podaj mi namiary na tych gnoi -rozrzucĘ ulotki w ich domu z opisem jacy to ludzie....[/size] Quote
koss Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 [B]DIAGNOZA-[COLOR=green] MISIA [/COLOR]UMIERA Z SAMOTNOŚCI I PORZUCENIA [/B] [B]Mamy naturę zbieraczy : na dnie szuflady znajdzie sie zasuszony kwiatek , stare bilety na koncert, buteleczka po perfumach- wszystko to wzrusza, ma wartośc sentymentalną -od Niej ..Niego...[/B] [B][SIZE=3]I spokojnie wyrzucamy zwierzę - jak smieć- bez sentymentu,...ot tak ..[/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]MISIA-[/COLOR][/SIZE]nieduża, ślicznie umaszczona w takim rudopłowym kolorze...o zabawnych " gackowych" ucholach trochę w typie onka sunia ... była przez 9 lat ze swoim panem , 108 miesiecy ..a ile dni...[/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff0000]Służyła człowiekowi, rozpoznawała jego kroki pośród wielu innych –, patrzyła wiernie w ludzkie, ukochane oczy, zawsze starała się być blisko swego przyjaciela, aby mu pomóc, strzec i kochać...zawsze posłuszna, ułozona, wierna, gotowa na kazdą komendę .... była wtedy młoda, ładna, przyjemnie pachniała...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][B][COLOR=red][SIZE=3][FONT=Times New Roman]Dzisiaj ma 9 lat ...i została wyrzucona: [COLOR=black]"niech sobie radzi ...."[/COLOR][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/B] [B][B][COLOR=red][FONT=Times New Roman][SIZE=3][SIZE=2][FONT=Verdana][COLOR=#000000]Na poczatku jeszcze jest :[/COLOR][/FONT][/SIZE][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/B] [B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=red][B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][B][COLOR=darkgreen]nadzieja, ż[/COLOR][/B][/FONT][/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=#000000]e Człowiek powróci (trzeba tylko poczekać ,postać w tym samym miejscu,nie oddychać ...)Jej Człowiek - nie, on nie porzuci ....po tylu latach. Byli przeciez przyjaciółmi ..[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][B][COLOR=red][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=#000000]Potem:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/B] [B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=red][B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=red][COLOR=red][B]rodzi sie potworny strach, [COLOR=black]że[/COLOR] [/B][/COLOR]może jednak Człowiek nie wróci, poczucie zagrozenia, ziemia usuwa sie z pod nóg.....[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][B][COLOR=red][COLOR=#000000]A na końcu:[/COLOR][/COLOR][/B][/B] [B][COLOR=red][B]Przestaje sie czekać i u[COLOR=red][FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][COLOR=red]miera się na samotność, ona toczy jak nowotwór .[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/COLOR][/B] [COLOR=red][B][COLOR=red][B][B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=red][B][COLOR=red][FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][COLOR=red]Dla psa[COLOR=black] samotnośc[/COLOR] to śmiertelna choroba, nie pomaga mu porządna buda, miska z jedzeniem, on potrzebuje... CZŁOWIEKA, tego, który nie zdradzi, będzie przy nim na te resztę lat , nie odwróci się, nie porzuci...[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/B][/COLOR][/B] [COLOR=red][B][B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=red][B][B][COLOR=red][FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][COLOR=red][COLOR=darkgreen]MISIA[/COLOR] - już nie czeka, spojrzenie Jej orzechowych oczu -wyraza pełną rezygnację ..[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/B] [B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=red][B][B][B][COLOR=red][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=black][B][COLOR=red][COLOR=black]Ale my czekamy -moze .....[/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/B][/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000]kontakt w sprawie adopcji:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#000000]605 325 725-[SIZE=2]WIOLA[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [/COLOR][/COLOR] Quote
koss Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 [B]można [/B]... BRYSIO się zgodził on(a) robi tysiąc ogłoszeń na minutę -jutro zajrzy ....:p AKUCHA - a moze zgodzisz sie ,ze zasponsoruję wyróznione allegro ....z doswiadczenia wiem ,ze to daje wiecej , a zresztą Ty sama wiesz duzo wiecej na temat:oops: Quote
akucha Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Ona miała wyróznione 2 razy. Wisi już kilka miesięcy i od kilku dni ma gapa. Wyróżnione daję przy pierwszych aukcjach, potem ludzie już znają psy, bo na trójmiejskim dziale nie ma wielu. Z wyróżnionych dzwonią ludzie z całej Polski, a my nie wysyłamy psów. Ale jak chcecie, to moge jej wyróznić. Quote
koss Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 AKUCHA -przepraszam ...wytłumaczyłam sie Tobie na priv....:oops: Quote
brazowa1 Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 jak zaczniemy sie przepraszac za chęc pomocy,to wołam psychiatre :mad::eviltong: koss,mamy pare takich egzemplarzy bez ogloszen... Quote
Brysio Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 hej i co z tymi namiarami? bez nich nie moge nic zrobic;/ przeleciałam chyba cały watek i nie natknęłam się nawet na jedno ogłoszenie alby sciągnąc... Quote
koss Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 [quote name='Brysio']hej i co z tymi namiarami? bez nich nie moge nic zrobic;/ przeleciałam chyba cały watek i nie natknęłam się nawet na jedno ogłoszenie alby sciągnąc...[/quote] Brysia:p -[B]już uzupełnione[/B], podaj mi na priv -konto -znowu je :shake:pogubiłam ...chciałabym, abyś parę wyrózniła.....wiesz, że masz we mnie wdzieczna kolezankę;) Quote
agata51 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Nie rezygnuj, suniu! Będzie domek, zobaczysz! :loveu: Quote
Recommended Posts