Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 788
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Brysio napisał(a):
dziewczyny z okolic psinki niech najlepiej zrobią ogłoszenia na lokalnych portalach ogłoszeniiowych jeszcze;)

TAK JEST - rozkaz wykonała Akucha:evil_lol:
Brysiu -"dotrumiennie "jestem Ci ...wdzięczna

Posted

basia0607 napisał(a):
Dziekuje Koss , że zgodzilaś się pomóc. Wyslalam Tobie ten link, bo znamy sie nie od dzisiaj ! :evil_lol: ( Molly i Dolly )

Molly i Dolly i Majeczka i Lorii, :lol:...oj sie znamy, a ile mi pomogłaś:lying:

Posted

koss,tylko wiesz-pełna dyskrecja-nie moze byc napisane,gdzie pies jest w schronisku i telefon tez nie do schroniska...nie ma pozwolenia na taka forme szukania domu,wiec schronsiko trzeba z tego wyłaczyc,zeby nikt nie mial pretensji.

Posted

brazowa1 napisał(a):
koss,tylko wiesz-pełna dyskrecja-nie moze byc napisane,gdzie pies jest w schronisku i telefon tez nie do schroniska...nie ma pozwolenia na taka forme szukania domu,wiec schronsiko trzeba z tego wyłaczyc,zeby nikt nie mial pretensji.

TAK ,JEST:diabloti:

Posted

witaj Elzo:) :)

To bardzo miłe,kanapowe stworzenie.Moze kogos wzruszy jej historia?

sunia i tak ma szczeście,mieszka z Sylwestrem,ktory za mlodu swoje za uszami mial,jeszcze niedawno byl straszny nawet dla mojej Miki (hm......niedawno? to trzy lata temu bylo :p),a obecnie zamienil sie w grubego,spokojnego kundla.