Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 996
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rybka']Dzis bylam w hurtowni i wlasnie facet mnie zaczepil i opowiadal o tej karmie. Cenowo jest taka sama jak Acana ale Acana jest premium a Proformance jest super premium. Nie porownywac do Eukanuby ktora ma maczke :-? wstyd.[/quote]
Co to znaczy premium i super premium?
Jaka jest różnica, przecież na Acanie i ProFormansie pisze : Premium Adult ?

Posted

[quote name='sota36']Jezu a co to za sport????[/quote]
[url]http://www.echogmin.com.pl/archiwum/2005/22-02.php[/url]
[url]http://pulling.lazne.cz/proppl.htm[/url]

Posted

Premium ,a Super premium ,to dwie klasy ,tak jak champion Krajowy ,a Champion Miedzynarodowy .
Nazwa formuły typu Premium Adult (na worku) nie świadczy że karma jest Premium ,czy Super Premium .
Super Premium musi być oddzielnym napisem na wszystkich workach i we wszystkich formułach danej karmy .
Np. PROFormance ma formułę Premium Adult ,ale ta karma jest klasy Super Premium ,bo na worku jest to napisane oddzielnie .
Jak na worku nie jest oddzielnie napisana klasa karmy ,to znaczy że ta karma nie ma klasy .
Klasa karmy wiąże się z odpowiednimi wymaganiami jakości i zdobycie certyfikatów ,oraz odpowiedniego opakowania .
Opisałam to ogólnie ,myślę że w miarę czytelnie.
Pozdrawiam.

Posted

Mam kolegę na Słowacji ,który bawi się w ten sport ,ale ma Owczarki Niemieckie i jest świetnym pozorantem ,nazywa się Joszka Oleander .
Bonnie mam nadzieję że twoja suczka będzie miała odpowiednią siłę ,aby osiągnąć sukcesy w tym tak trudnym sporcie .
Napisz coś o tym fascynującym sporcie w dziale o sporcie .
pozdrawiam.

Posted

Moja suka ma pierwszy występ za sobą.
Pociągnęła 550 kg ( [url]http://f4f.lo3.wroc.pl/f4f/att/DSCF1388.WMV[/url] )

W tym temacie już koniec o wp, bo nas modzi pogonią. :)

Posted

[quote name='SAWA']Mam kolegę na Słowacji ,który bawi się w ten sport ,ale ma Owczarki Niemieckie i jest świetnym pozorantem ,nazywa się Joszka Oleander [/quote]

Chyba chodziło o Josefa (Joszke) Olearcina? :wink:

Posted

robiona na kurczakach lub cielecinie pelen wachalrz od malych do ogromnych psow leniwych , grubych , aktywnych itd itp pakowane sa po 3, 7, i 15 kg.skoro moj wilczarz rosnie na niej po 2 - 3 cm tygodniowo i wszystko jest w porzadku to ta karma jest obledna i mu smakuje czego nie powie np o eukanubie czy royalu. polecam goraco w gazetach sa reklamy i namiery na przedstawicieli pozdrawiam

Posted

rafian-witaj w gronie miłośników wilczarzy
W żywieniu wilczarza chodzi o to ,aby maksymalnie spowolnić tempo wzrostu i rozwoju. Im dłużej wilczarz wzrasta i rozwija się , tym lepiej dla niego.
Odnośnie propagowania tej karmy dla wilczarzy byłabym ostrożna.
A zwłaszcza przy niedługim doświadczeniu w stosowaniu.
Dla wilczarzy polecane jest nie więcej niż 23% białka.
Oczywiście ważne aby było to białko wysokiej jakości i biodostępności.
W ProFormance Large breed Puppy jest 26,5% białka.
Z glębszą oceną tej karmy poczekaj aż Twój wilczarz zakończy wzrost.

Posted

W Linkowni są dystrybutorzy ,ale nie wiem z jakiego regionu jesteś .
Polecam kontakt z importerem :firma " WICKO " oni podadzą Ci dystrybutora z Twoich okolic .
Pozdrawiam i gorąco polecam .

Posted

sawa-ja mieszkam kolo legnicy ,a do firmy wicko jusz wyslalem prozbe o prubki ale sie narazie firma nie odzywa ,dlatego chcialem sie dowiedziec w jkiej cenie jest karma i gdzie mozna ja kupic ,no i wogule czy jest dobra bo ja karmie swego boksia proplanem tylko troche drogi ,no ale moze preformance byl by lepszy i moze tanszy niewiem ??!

Posted

Wiem że PROFormance nie ma darmowych próbek ,ale jest gwarancja że jak pies nie je ,to zwracasz worek ,a oni oddają kasę .
Z tego co wiem psy bardzo chętnie jedzą ,nawet te niejadki .
W jakim wieku jest piesek i jaką formułę mu dajesz ( ilość białka i tłuszczu)
Zobacz sobie hodowlę Boxerków ,ta hodowla gorąco rekomenduje tą karmę .
[url]www.cyberbox-boxers.com[/url]
Postaram się jak najszybciej dowiedzieć ,gdzie możesz nabyć karmę ,a ceny napiszę jak będę wiedzieć którą formułę dla Twojego pieska .
pozdrawiam SAWA.

Posted

O!! To jest dystrybutor na Wrocław ! Sama sprowadzam karmę mieszkając we wrocławiu dla siebie i paru przyjaciół i nic nie wiem o dystrybutorze we Wrocławiu. A koszt 15 kg worka jagnięciny w detalu to 165 zł ja mam ją za 160 zł.

Posted

calessandra ,z dnia na dzień z tego co wiem coraz więcej ludzi chce tą karmę rozprowadzać ,bo zdobywa sobie ona dobrą sławę i super opinie.
SAWA.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Co tam słychać u karmiących PROFormance ,bo moje zaczynają przechodzić na bardziej energetyczne (jesień) .
Robię mieszanki z Lamb&Rice i Pro Power .
Zaczynaja nabierać masy na zimę .
Pozdrawiam .

Posted

również karmię swoją sukę ta karmą (wersja L&R). Kończy nam się 15kg worek i pora zamówić nowy :wink: Moja sunia ma atopię, ale po przejściu na ProFormance L&R skóra się zagioła, sierść odrosła i wszystko się ustabilizowało. Oprócz tego Atena jest bardzo żywa, energiczna, chętnie wcina tą karmę (wcześniej był z niej niejadek), dzięki czemu nabrała masy. Kupki są w porządku. Sierść pięknie błyszczy. Jestem bardzo zadowolona. Jeśłi chodzi o dostawy, to w moim mieście jest przedstawiciel i karmę mam w domu do 3h po moim telefonie.

Posted

wiem, ze o wielkości granulków już troszkę było ale bym chciaa wiedzieć czy to rozmiar Royal i Acany bo takie by jeszcze mogły być. Jak macałam je przez worek niestety wydaway się mniejsze coś jak ANF.

Posted

Nie wiem ,ale chyba mniejsze od Royala , jak to jest duzy pies ,to powinnaś karme dawać w formie namoczonej i wtedy wielkość granuli nie ma znaczenia .
Pozdrawiam.