Jump to content
Dogomania

Okaleczona astka Perła z olkuskiego schroniska - MA DOMEK:)

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Otrzymalismy wczoraj pismo z Policji: sunia ma sie dobrze, nowy wlasciciel ustalony, panowie z Policji osobiscie byli u nowego wlasciciela. Czekamy na wiadomosc z prokuratury i na nowe dane wlasciciela.

Posted

Na to jeszcze trzeba troche poczekac. W pismie z Policji nie bylo danych, ale byly nazwiska Policjantow ktorzy byli u obecnego wlasciciela. Zadzwonilam wiec na Policje i dowiedzialam sie ze sprawa jest umorzona, dostaniemy jeszcze postanowienie o umorzeniu a wnim podobno sa dane nowego wlasciciela. Ze slow Policjanta wynikalo ze becny dom jest bardziej odpowiednim domem jaki miala Perla wczesniej.

Posted

no ale jak podpisywaliście umowę to chyba tam jest, że pies nie może zmieniać właściciela bez Waszej wiedzy? no i ciekawa jestem jakie warunki są dobre wg akurat tych policjantów - niektórzy uwazaja, że AST w kojcu to pies na właściwym miejscu - jednak będę spokojna dopiero jak ktoś zaufany sprawdzi

• 3 weeks later...
Posted

na pewno nie zaglądają tutaj bo tu nikt nie zagląda

na mapie pomocy znalazłam z Piekar:
[Piekary Śląskie] scarlet

możesz też zapytać BoUnTy bo Ona mieszka w Bytoniu ale blisko Piekar, może zna kogoś tam jak nie będzie miała jak pomóc

Posted

malawaszka napisał(a):
Ada-jeje a może z Cichego Kąta ktoś? nie mogę znaleźć wątku CK kurcze ....

Ana_Zbyska chyba jest z CK...innych nie kojarzę zbytnio:( ...kurcze nie wiem i nie kojarzę kogos z Piekar...

Posted

Byłam wczoraj w moim Tz u Perły.
Teraz nazywa się Leila.
Miałam mieszane uczucia, bo z jednej strony mieszkanie wyglądał tragicznie tzn. było tak brudno ,że trzeba było uważać ,żeby się do czegoś nie przykleić... Ale sunia wygląda dobrze, jest odkarmiona, uszka w miarę czyste niebolące , widać ,że jest dobrze traktowana. Mama dziewczyny , która nas przyjęła była z nią u weta na czyszczeniu uszek. Ponoć jak do nich trafiła to miała też rany na szyi i widać było ,że nie dojadała. Jak najbardziej nowy dom chce podpisać umowę adopcyjną na nich i myślę ,że jak od czasu do czasu się tam zajrzy to nie będzie tam suni źle.

Posted

TZ J_uli mieszka nie daleko od miejsca Laili, wiec od czasu do czasu zajrzy do niej. Skoro nowi wlasciciele chodza do weta zeby zajrzal do uszu Laili to wnioskuje ze nie sa zlymi opiekunami. Na fotkach widac ze sunia nie jest zaglodzona. Dodaje ze wizyta nie byla zapowiedziana. Niemniej musze tam podjechac podpisac umowe adopcyjna. Ostroznosci nie za wiele.