Ada-jeje Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Wniosek do prokuratury juz napisany, :angryy: :angryy::angryy: jutro bedzie wyslany. Quote
Ada-jeje Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Tak szybko to nie idzie, tym bardziej ze mielismy okres swiateczny, jeszcze nie dostalam zadnego wezwania na Policje. Quote
Ada-jeje Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Dotarlo dzis zawiadomienie o wszczeciu dochodzenia. Quote
malawaszka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 mam nadzieję, że sunia się odnajdzie :kciuki: Quote
Ada-jeje Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Rusza sprawa z Perla, mam wezwanie na Policje na 30 marca. Quote
malawaszka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 o! trzymam :kciuki: żeby się lalunia odnalazła!!!! Quote
Ada-jeje Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Otrzymalismy wczoraj pismo z Policji: sunia ma sie dobrze, nowy wlasciciel ustalony, panowie z Policji osobiscie byli u nowego wlasciciela. Czekamy na wiadomosc z prokuratury i na nowe dane wlasciciela. Quote
malawaszka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 ja będę spokojna dopiero jak WY zobaczycie sunię na własne oczy Quote
Ada-jeje Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Na to jeszcze trzeba troche poczekac. W pismie z Policji nie bylo danych, ale byly nazwiska Policjantow ktorzy byli u obecnego wlasciciela. Zadzwonilam wiec na Policje i dowiedzialam sie ze sprawa jest umorzona, dostaniemy jeszcze postanowienie o umorzeniu a wnim podobno sa dane nowego wlasciciela. Ze slow Policjanta wynikalo ze becny dom jest bardziej odpowiednim domem jaki miala Perla wczesniej. Quote
malawaszka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 no ale jak podpisywaliście umowę to chyba tam jest, że pies nie może zmieniać właściciela bez Waszej wiedzy? no i ciekawa jestem jakie warunki są dobre wg akurat tych policjantów - niektórzy uwazaja, że AST w kojcu to pies na właściwym miejscu - jednak będę spokojna dopiero jak ktoś zaufany sprawdzi Quote
Ada-jeje Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Oczywiscie ze w umowie jest, wedlug Policji sunia mieszka w bloku z trojka kilkunastuletnich dzieci. Quote
Ada-jeje Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 PILNIE !!! potrzebny ktos z Piekar Slaskich do wizyty u nowego wlasciciela Perly adres i nr. tel. podam na PW. Quote
Ada-jeje Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Czy naprawde nie ma nikogo z Piekar Slaskich; KTO MOGLBY SPRAWDZIC NOWY DS PERLY :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
malawaszka Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 na pewno nie zaglądają tutaj bo tu nikt nie zagląda na mapie pomocy znalazłam z Piekar: [Piekary Śląskie] scarlet możesz też zapytać BoUnTy bo Ona mieszka w Bytoniu ale blisko Piekar, może zna kogoś tam jak nie będzie miała jak pomóc Quote
Ada-jeje Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Malawaszka dzieki za podpowiedz, wysle im PW. Quote
agaga21 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 ja zagladam ale niestety nie znam nikogo z tamtych okolic. a zaglądam bo trzymam kciuki za malutką i czekam na jakieś dobre wiadomości. Quote
Ada-jeje Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Sama moge tam podjechac ale najwczesniej w lipcu, a chcialabym zeby juz ktos z dogomaniakow tam zajrzal. Quote
malawaszka Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Ada-jeje a może z Cichego Kąta ktoś? nie mogę znaleźć wątku CK kurcze .... Quote
andzia69 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 malawaszka napisał(a):Ada-jeje a może z Cichego Kąta ktoś? nie mogę znaleźć wątku CK kurcze .... Ana_Zbyska chyba jest z CK...innych nie kojarzę zbytnio:( ...kurcze nie wiem i nie kojarzę kogos z Piekar... Quote
J_ulia Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Byłam wczoraj w moim Tz u Perły. Teraz nazywa się Leila. Miałam mieszane uczucia, bo z jednej strony mieszkanie wyglądał tragicznie tzn. było tak brudno ,że trzeba było uważać ,żeby się do czegoś nie przykleić... Ale sunia wygląda dobrze, jest odkarmiona, uszka w miarę czyste niebolące , widać ,że jest dobrze traktowana. Mama dziewczyny , która nas przyjęła była z nią u weta na czyszczeniu uszek. Ponoć jak do nich trafiła to miała też rany na szyi i widać było ,że nie dojadała. Jak najbardziej nowy dom chce podpisać umowę adopcyjną na nich i myślę ,że jak od czasu do czasu się tam zajrzy to nie będzie tam suni źle. Quote
malawaszka Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 jejku no mam nadzieję, ż to dobry dom dla Perły do końca jej życia, że już nie będzie się musiała tułać.. Quote
Ada-jeje Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 TZ J_uli mieszka nie daleko od miejsca Laili, wiec od czasu do czasu zajrzy do niej. Skoro nowi wlasciciele chodza do weta zeby zajrzal do uszu Laili to wnioskuje ze nie sa zlymi opiekunami. Na fotkach widac ze sunia nie jest zaglodzona. Dodaje ze wizyta nie byla zapowiedziana. Niemniej musze tam podjechac podpisac umowe adopcyjna. Ostroznosci nie za wiele. Quote
Recommended Posts