MartynaP Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 scarlet napisał(a):słodkości - jak pięknie główkę przechyla :lol: a no bo ja jej tu cmokałam zeby poze przyjela :lol: Quote
Kaaasiaaa Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 ta Maja wyglada jak owczarek niemiecki dlugowlosy :) sliczna jest !! sorki nie czytalam wszystkich postow, moze juz o tym pisaliscie :P Quote
jayo Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Ciekawe co wyrosnie z obydwu :-) Cudne sa :loveu: Quote
scarlet Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 jayo napisał(a):Ciekawe co wyrosnie z obydwu :-) Cudne sa :loveu: no cudaśne................. a filmiku dalej brak :mad: Quote
Kaaasiaaa Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 tez jestem ciekawa jak beda wygladac jak beda ok roku Quote
MartynaP Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 ..................................... Quote
jolek68 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 MartynaP tak się zastanawiałam gdzie Ty tyle czasu byłaś :shake: Quote
MartynaP Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 sama sie zastanawiam :eviltong: cos ostatnio wchodzilam na dogo na 5 minut i juz musialam gdzies isc,zreszta ciagle tak robie. Nieweim gdzies mi tego czasu brakuje :shake: Mała zostala wczoraj zaszczepiona-byla bardzo grzeczna :lol: Quote
esperanza Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Wstaw proszę nowe zdjęcia, na pewno się zmieniła :loveu: Quote
jolek68 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 MartynaP napisał(a):wstawię fotki jutro ;) coś ostatnio się lenisz :mad: masz tylko jedną kluskę i mało czasu :crazyeye: trza Ci następne podrzucić to częściej tu zajrzysz :evil_lol: Quote
Soema Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 A co Ty na taki domek?:razz: Wydaję się w porządku :) Quote
MartynaP Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Mam dla suni super domek. Małżeństwo-zgadzaja się na wizyte przed adopcją i po,na umowę adopcyjna,na sterylke w przyszłości. Mieszkają w bloku mają dwójkę dzieci. Sunia bardzo im się podoba i bardzo chcieliby ja adoptować. Co wy na taki domek? Aha i znalazłam jakis filmik juz dawno to nagralam ale jak go wstawic gdzie wgrac to niewiem Quote
MartynaP Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Soema napisał(a):A co Ty na taki domek?:razz: Wydaję się w porządku :) najpierw chcialam was zapytac co wy na taki domek :eviltong: Quote
jolek68 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 MartynaP napisał(a):Mam dla suni super domek. Małżeństwo-zgadzaja się na wizyte przed adopcją i po,na umowę adopcyjna,na sterylke w przyszłości. Mieszkają w bloku mają dwójkę dzieci. Sunia bardzo im się podoba i bardzo chcieliby ja adoptować. Co wy na taki domek? Aha i znalazłam jakis filmik juz dawno to nagralam ale jak go wstawic gdzie wgrac to niewiem jak mają dzieci jak Ty to ;) kuleczka docelowo pewnie mała będzie więc blok może być ;) a jak z czasem dla małej :shake: ile godzin sama będzie :shake: Quote
Recommended Posts