Jump to content
Dogomania

Dwa noworodki podrzucone do schronu.OBIE JUZ W NOWYCH DOMKACH :)

Recommended Posts

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

to taki żarcik był :ices_bla:
ten domek to u mnie,sunia zostaje nikomu jej nie oddamy

:laola: :cunao: :Cool!: :bigcool: :multi: :cool2: :smilecol: :Cool!: :bigcool: :Cool!: :bigcool: :Cool!: :bigcool: :jumpie: :Cool!: :bigcool: :sweetCyb: :bigcool: :sweetCyb:

Posted

MartynaP napisał(a):
:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

to taki żarcik był :ices_bla:
ten domek to u mnie,sunia zostaje nikomu jej nie oddamy

O! żeszku ty mój :mad: - ładnie to tak z poważnych ciotek żartować ?

A tak na poważnie - suuper wiadomość :multi:
Czyli zaraza powodująca, że DT zamienia się na DS rozprzestrzenia się nadal :evil_lol: - wszystkiego najpsiejszego dla Was i Suni :loveu:

Posted

stało się tak ze niestety sunia musi pójsc do adopcji :-(
niemoge jej zatrzymac na stałe :placz:
własciciel mieszkania ktore wynajmujemy kategorycznie zabronil mi posiadania psow
Mam do wyboru albo zostawie sunie i musze sie wyprowadzic albo ja wyadoptuje i mieszkam dalej-niestetymusze wybrac to drugie zewzgledu na dzieci chociazby.
Kiedys byla juz rozmowa na temat psow ale zapytal czy to moje ,ja na to ze to tymczasowo i nic nie powiedzial a teraz pytal,powiedzialam ze to moj i zaczely sie wymowki :angryy:
Jest mi bardzo przykro bo nie chce jej oddawac-myslalam ze bedzie mi ja latwo oddac jak inne tymczasy ale na sama mysl juz wiem ze bedzie ciezko :-(
Niewiem co mam jeszcze napisac...przemyslelismy,przegadalismy i niestety tak musimy postanowic,chc pierwsza nasza reakcja byla taka ze mamy go gleboko w d.... i sunia zostaje ale tak nie mozemy zrobic bo w sumie takie sa uroki wynajmu.
Bardzo mi z tym zle bo to jest dla nas idealny pies,odpoczatku z dziecmi i wogole przywiazala sie do nas a my do niej ale niestety musimy szukac jej domu tak jak to bylo zalozone na poczatku :-(

Posted

MartynaP napisał(a):
stało się tak ze niestety sunia musi pójsc do adopcji :-(
niemoge jej zatrzymac na stałe :placz:
własciciel mieszkania ktore wynajmujemy kategorycznie zabronil mi posiadania psow

Cholercia :shake:
Nic to - nie martw się i nie smuć - niektóre ludzie som gupie
Ciotki - zaczynamy znowu szukać super domku dla malutkiej ;)

Posted

jolek68 napisał(a):
widzę że ostatnia kluska od Ciebie wybywa ;) szkoda bo miałam nadzieję że zostanie :shake:

tez mialam taka nadzieje a tu takie problemy wyszly ze musi isc-niestety :placz:

Posted

MartynaP napisał(a):
tez mialam taka nadzieje a tu takie problemy wyszly ze musi isc-niestety :placz:

Będzie miejsce dla następnego tymczasa :razz:.