MartynaP Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 nie będzie sama bo na czas wyjść do pracy bedzie u rodziców/tesciów mała bedzie mowisz? ja sie wlasnie zastanawiam ile ona urosnie :roll: Quote
jolek68 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 myślę że raczej tak ;), pamiętasz jak ją pierwszy raz zobaczyłaś :crazyeye: taka malizna słodka :loveu: a ile bobasy mają lat... Quote
scarlet Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='MartynaP'] jeny jak ja nienawidze tych okropnych fleszy - zamknę oczka i nici ze zdjęcia :razz::diabloti: Quote
esperanza Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Wygląda pociesznie :p Jeśli domek jest dobry, zgadza się na sterylkę i wizyty oraz podpisze naszą umowę to nie widzę przeciw skazań :cool3: Quote
MartynaP Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: to taki żarcik był :ices_bla: ten domek to u mnie,sunia zostaje nikomu jej nie oddamy :laola: :cunao: :Cool!: :bigcool: :multi: :cool2: :smilecol: :Cool!: :bigcool: :Cool!: :bigcool: :Cool!: :bigcool: :jumpie: :Cool!: :bigcool: :sweetCyb: :bigcool: :sweetCyb: Quote
beam6 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 MartynaP napisał(a)::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: to taki żarcik był :ices_bla: ten domek to u mnie,sunia zostaje nikomu jej nie oddamy O! żeszku ty mój :mad: - ładnie to tak z poważnych ciotek żartować ? A tak na poważnie - suuper wiadomość :multi: Czyli zaraza powodująca, że DT zamienia się na DS rozprzestrzenia się nadal :evil_lol: - wszystkiego najpsiejszego dla Was i Suni :loveu: Quote
MartynaP Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Soema napisał(a):Coś tak czułam :eviltong: a kto przeprowadzi wizytę? :evil_lol: no właśnie :hmmmm: Quote
Soema Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Coś tak czułam :eviltong: a kto przeprowadzi wizytę? :evil_lol: Quote
scarlet Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 MartynaP napisał(a):no właśnie :hmmmm: no właśnie właśnie - trzeba was prześwietlic :D żartuje - to najlepszy domek jaki mogła znależć :) Quote
halbina Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 a ja się "średnio" ciesze, przepraszam... taki fajny dt... pewnie już nie będziesz brać tymczasowiczów,Martyno?... Quote
DG32 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Martyna, ale Ci się owczarek trafił wypisz wymaluj :evil_lol:, a Deniska to nie chciałaś :mad:. Quote
MartynaP Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 sunia jak moje dziecie jest-jak mogłabym ją oddac :shake: Quote
jolek68 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 MartynaP napisał(a):sunia jak moje dziecie jest-jak mogłabym ją oddac :shake: dobrze że chociaż jedną z sióstr zostawiłaś ;) Quote
MartynaP Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 stało się tak ze niestety sunia musi pójsc do adopcji :-( niemoge jej zatrzymac na stałe :placz: własciciel mieszkania ktore wynajmujemy kategorycznie zabronil mi posiadania psow Mam do wyboru albo zostawie sunie i musze sie wyprowadzic albo ja wyadoptuje i mieszkam dalej-niestetymusze wybrac to drugie zewzgledu na dzieci chociazby. Kiedys byla juz rozmowa na temat psow ale zapytal czy to moje ,ja na to ze to tymczasowo i nic nie powiedzial a teraz pytal,powiedzialam ze to moj i zaczely sie wymowki :angryy: Jest mi bardzo przykro bo nie chce jej oddawac-myslalam ze bedzie mi ja latwo oddac jak inne tymczasy ale na sama mysl juz wiem ze bedzie ciezko :-( Niewiem co mam jeszcze napisac...przemyslelismy,przegadalismy i niestety tak musimy postanowic,chc pierwsza nasza reakcja byla taka ze mamy go gleboko w d.... i sunia zostaje ale tak nie mozemy zrobic bo w sumie takie sa uroki wynajmu. Bardzo mi z tym zle bo to jest dla nas idealny pies,odpoczatku z dziecmi i wogole przywiazala sie do nas a my do niej ale niestety musimy szukac jej domu tak jak to bylo zalozone na poczatku :-( Quote
beam6 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 MartynaP napisał(a):stało się tak ze niestety sunia musi pójsc do adopcji :-( niemoge jej zatrzymac na stałe :placz: własciciel mieszkania ktore wynajmujemy kategorycznie zabronil mi posiadania psow Cholercia :shake: Nic to - nie martw się i nie smuć - niektóre ludzie som gupie Ciotki - zaczynamy znowu szukać super domku dla malutkiej ;) Quote
MartynaP Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 poszukuje osoby ktora sprawdzi dom dla suni w miejscowosci Czerwionka-Leszczyny Quote
halbina Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 no i kolejny raz mnie zaskoczyło dziś... :roll: Quote
MartynaP Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 DG32 napisał(a):I co z tą wizytą??? prawdopodobnie przeprowadzi maksowa17 Quote
jolek68 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 MartynaP napisał(a):prawdopodobnie przeprowadzi maksowa17 widzę że ostatnia kluska od Ciebie wybywa ;) szkoda bo miałam nadzieję że zostanie :shake: Quote
MartynaP Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 jolek68 napisał(a):widzę że ostatnia kluska od Ciebie wybywa ;) szkoda bo miałam nadzieję że zostanie :shake: tez mialam taka nadzieje a tu takie problemy wyszly ze musi isc-niestety :placz: Quote
jolek68 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 czyli wolne miejsce będziesz mieć ;) to może szczeniorka ;) zajrzyj chociaż http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-pilnie-potrzebna-pomoc-dla-szczeniakow-ich-dt-136774/#post12217431 Quote
DG32 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 MartynaP napisał(a):tez mialam taka nadzieje a tu takie problemy wyszly ze musi isc-niestety :placz: Będzie miejsce dla następnego tymczasa :razz:. Quote
DG32 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 halbina napisał(a):jeśli nadal będziesz dt, to super! Musi być nie ma zmiłuj :diabloti:. Quote
Recommended Posts