MartynaP Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 jolek68 napisał(a):dobra ;) jutro Ci poszukam :evil_lol: teraz padam i se idę :eviltong: jak mówie ze niema to niema :mad: Quote
jolek68 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 ale z tytułu masz chyba jednego :eviltong: jednego oddałaś, drugiego prawie to trza następnego na dt :evil_lol: Quote
jolek68 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 dobra ;) jutro Ci poszukam :evil_lol: teraz padam i se idę :eviltong: Quote
esperanza Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Konsultowałam się w sprawie krzywych łapek i na razie weci twierdzą, że nie ma sensu podawać dodatkowych preparatów. Wystarczy dobra karma. :p Może się okazać, że sunia ma taką urodę (nie wiadomo kim byli rodzice :razz:) U moich rodziców mieszka taki cudak- wygląda jak podhalan skrzyżowany z jamnikiem :lol: Quote
jolek68 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 może po lepszej karmie to się rzeczywiście zmieni ;) a może tak zostanie jako jeden z atutów jej urody :evil_lol: Quote
scarlet Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 jolek68 napisał(a):może po lepszej karmie to się rzeczywiście zmieni ;) a może tak zostanie jako jeden z atutów jej urody :evil_lol: a gdzie ten filmik co?? :mad: Quote
MartynaP Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 scarlet napisał(a):a gdzie ten filmik co?? :mad: a niema jeszcze :eviltong: ale sa zdjecia ładne Quote
Lilmo Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Jaka ona jest piękna!!! :loveu: Aż mi się mordka sama uśmiecha jak patrzę na tego małego niedźwiadka :lol: Quote
MartynaP Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 naprawde jest śliczna jeszcze jak tak leży to te uszka jej do tyłu lecą :loveu: jak pomysle ze bede musiala ja kiedys oddac to... esperanza napisał(a): Wystarczy dobra karma. :p jaka ta karma ma być? Quote
jolek68 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 sunia cudo :loveu: ale aparat wywal i kup nowy :eviltong: oczy bolą :evil_lol: ja mogę Ci polecić NRC ROYAL DOG-PUPPY CARE ze świeżym mięsem ;) dla mnie bomba ;) sprawdzona i ma wsio co małej potrzeba :razz: Quote
MartynaP Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 jolek68 napisał(a):sunia cudo :loveu: ale aparat wywal i kup nowy :eviltong: oczy bolą :evil_lol: :stupid: kupiłam go w tamtym roku... Quote
jolek68 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 to jak aparat oki to fotograf do bani :evil_lol: coś z ostrością chyba nie tak bo jak patrzysz to oczy bolą albo się starzeję :evil_lol: Quote
MartynaP Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 jolek68 napisał(a):... albo się starzeję :evil_lol: o to to to to :evil_lol: wogóle pisze do mnie jakies dziecko na gg normalnie padam juz z sił jak takie osoby do mnie piszą :shake: pisze ze sunia dla chlopaka itd itd,pytam o wizyte... hmm wlasnie tu mam ten problem... ja szukam pieska na urodziny dla mojego chlopaka... i wizyta pewnie moglaby sie odbyc ale jednak dopiero po wszystkim:( strasznie mi zalezy na takim piesku bo wiem ze moj chlopak chcialby takiego bo mieli juz psa i nadal o nim mysli wspomina i nawet placze a on ma urodziny w sobote i szukam pieska ale wiem ze teraz bylby prosblem z ta wizyta przed adopcja:( Po kwesti umowy pisze dziecko dalej... mimo wszystko bardzo prosze o zastanowienie sie. czy jest taka mozliwosc zeby wziac tego pieska? potwornie mi zalezy... a piesek na pewno nie bylby zle traktowany... zawsze dobrze traktuje zwierzeta bez znaczenia jakie by ono nie bylo. moj chlopak ma domek jednorodzinny z podworkiem wiec piesek nie mialby sie zle napewno dalibysmy mu szczescie schronienie i nie bylby glodny. bardzo prosze sie zastanowic juz pytalam o tyle pieskow i zadnego nie znalazlam a chcialabym dac mu akurat psa bo wiem ze strasznie by chcial a moge zagwarantowac ze nigdy nie zostalby porzucony! jeszcze raz prosze zeby to przemyslec. prosze tez o jak najszybsza odpowiedz. pisze ze widze w profilu na gg ze ma 17 lat wiec pytam o umowe ze jak? skoro niepełnoletnia... to moze ja podpisac moja mama tylko ja mieszkam w rybniku i moglabym pojechac po pieska do katowic... tylko moja mama nie pojechałaby tam ze mna ale jezeli jest taka mozliwosc to mama moglaby napisac jakas zgodę ze to podpisze a potem bysmy odesłali lub przy wizycie by to panstwo wzieli albo ze ja moge podpisac to w jej imieniu... bo mama chodzi do pracy i na pewno nie pojedzie. wlasciwie to chcialabym zapytac jezeli się państwo zgodzą zeby tak to wygladało to czy pasowałby ten piątek na to spotkanie? bardzo bym prosila zeby to wszystko przemyslec naprawde jestem uczciwa i moge zareczyc ze wezme na siebie kazde konsekwencje jezeli cos szloby nie tak jak powinno ale zapewniam ze zadnych problemow nie bedzie! jezeli dostane zgode na zabranie pieska to prosze o odpowiedz czy pasowaloby w katowicach i w ten piatek a jezeli tAk to w jakich godzinach. to dla mnie okropnie wazne! mam nadzieje i prosze zeby dac mi szanse a na pewno nikt nie bedzie tego zalowal. jestem odpowiedzialna i uczciwa mozna na mnie polegac wiec prosze zeby panstwo mi zaufali piesek znalazlby u nas dom no i uroczyscie oswiadczylam ze...zgody nie wyrazam :diabloti: Quote
scarlet Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 MartynaP napisał(a):a niema jeszcze :eviltong: ale sa zdjecia ładne :cool3::cool3: wygląda jak piękna wiewiórka :) bez obrazy oczywiscie. Ja na twoim miejscu w opisie gg napisałabym, że "osoby niepełnioletnie psa ode mnie nie dostaną" - może by odpuścili. Ale z rozmowy wynika, że to malutkie i głupiutkie - oczywiście o tej dziewczynie mówię. A filmik ma być - bo jak nie to :mad::diabloti: Quote
MartynaP Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 bedzie bedzie -wszystko w swoim czasie. Jeszcze nie mam zamiaru jej oddawac :eviltong: Quote
jolek68 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 dobrze zrobiłaś ;) dziecko niech kupi pluszaka w prezencie a nie naszą kluseczkę :mad: Quote
MartynaP Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 jolek68 napisał(a):dobrze zrobiłaś ;) dziecko niech kupi pluszaka w prezencie a nie naszą kluseczkę :mad: oj obawiam sie ze mi odbije i nikomu jej nie oddam :roll: Quote
jolek68 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 nie no, co Ty opowiadasz :mad: mądra jesteś i wiesz co małej potrzeba ;) mnie zwierzęta na prezenty źle się kojarzą :angryy: Quote
MartynaP Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 jolek68 napisał(a):nie no, co Ty opowiadasz :mad: mądra jesteś i wiesz co małej potrzeba ;) mnie zwierzęta na prezenty źle się kojarzą :angryy: wiem co jej trzeba...mnie :evil_lol: nienawidze jak ktos mowi ze da komus na prezent zwierze i nie ma dla mnie znaczenia czy to pies,kot czy rybka,pozniej znajduje ogloszenia typu: "sprzedam/oddam nietrafiony prezent" :angryy: Quote
jolek68 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 czasami jak dobrze przemyślany to udaje się trafić na dobry domek ;) ale niestety czasami :shake: Quote
MartynaP Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 jolek68 napisał(a):czasami jak dobrze przemyślany to udaje się trafić na dobry domek ;) ale niestety czasami :shake: to ja według mnie jestem tym domkiem :eviltong: jak pomysle ze musze ja oddac to :placz: to przeciez moje trzecie dziecko :roll: Quote
jolek68 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 to czemu jej nie zostawisz :shake: u Ciebie będzie jej najlepiej ;) Quote
MartynaP Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 jolek68 napisał(a):to czemu jej nie zostawisz :shake: u Ciebie będzie jej najlepiej ;) łatwiej powiedziec trudniej zrobic :shake: zreszta nic nie mowie moze pod wpływem impulsu powiem nie :cool3: dobra spadam-dobranoc Quote
beam6 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 MartynaP napisał(a):oj obawiam sie ze mi odbije i nikomu jej nie oddam :roll: Witaj w klubie - mój tymczas sprzed 1,5 roku świetnie się miewa ino tej zimy troszkę przytył :evil_lol: Quote
Recommended Posts