MartynaP Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 dwie osoby mialy sie odezwac i sie nie odezwaly...jedna byla zdecydowana ale jak zadzwonilam zeby podala mi adres do wizyty to juz nieaktualne-powiedziala :shake: Quote
Klaudus__ Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Dzisiaj prześlę zdjęcie kruszynki do Pani której bardzo zależy na piesku,który nie urośnie na dużego. Jest to Pani z Pszczyny, więc miałabym małą na oku :cool3: Quote
MartynaP Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Klaudus__ napisał(a):Dzisiaj prześlę zdjęcie kruszynki do Pani której bardzo zależy na piesku,który nie urośnie na dużego. Jest to Pani z Pszczyny, więc miałabym małą na oku :cool3: to fakt ona nie bedzie duza widac po niej ze rozmiary ma "zanizone" :lol: Quote
Klaudus__ Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Mail ze zdjęciami Skarbusia już poszedł. Dam znać jak coś będzie wiadomo ;) Quote
MartynaP Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 sunia jest juz w nowym domku. Pojechała do Dąbrowy Górniczej,byłam sprawdziłam wszystko ok domek fajny. Panstwo maja corcie starsza od mojej,duze mieszkanie psiaka kiedys mieli. Jest mi bardzo smutno ale wiem ze tak musi byc. Pani powiedzialam chyba 100 razy ze jak cos to zawsze sunie zabiore jak tylko zadzwoni lub napisze Quote
esperanza Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Cieszę się, że malutka ma dom. Serdeczne dzięki za opiekę nad obiema suniami :Rose: Quote
MartynaP Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 esperanza napisał(a):Cieszę się, że malutka ma dom. Serdeczne dzięki za opiekę nad obiema suniami :Rose: tez bym chciala sie cieszyc...ale jakos niemoge :-( bardzo mi jej brakuje-cicho i pusto...kto sie do mnie w nocy bedzie przytulal :roll: Quote
esperanza Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 :calus:wiesz, że właśnie tak trzeba było postąpić nie jeden psiak będzie potrzebował jeszcze Twojej pomocy i tymczasowego kącika :p Quote
DG32 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 esperanza napisał(a)::calus:wiesz, że właśnie tak trzeba było postąpić nie jeden psiak będzie potrzebował jeszcze Twojej pomocy i tymczasowego kącika :p To już Martyny był przed, przed ostatni tymczas, obiecała :evil_lol:. Quote
MartynaP Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 no tak juz niestety koniec z tymczasami. Jutro przyjedzie ostatni szczeniak-mialy byc dwa a lbo podobno tylko jeden przyjedzie Quote
halbina Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 tak, wieści wspaniałe :multi:, chociaż te o ostatnim tymczasie już mniej... :roll: Quote
esperanza Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Śliczna dziewczynka :loveu: A jak teraz wygląda druga panienka? Quote
MartynaP Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 dziewczyna od drugiej panienki unika mojej wizyty poadopcyjnej,wiecznie niema czasu. wiem ze sunia jest u jej brata bo ona pracuje. Prosze sie juz miesiac o dosłownie kilka chwil abym mogla zobaczyc sunie,nie odpisuje na gg,smsy,nie odbiera telefonu. Ta sunia jest mi szczegolnie bliska,martwie sie o nia. Co robic?? Quote
esperanza Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 1) zadzwoń z obcego numeru- może wtedy odbierze- zawsze możesz powiedzieć, że zmieniłaś nr tel) Poproś o adres i nr tel brata- zgodnie z umową adopcyjną powinnaś być powiadomiona o zmianie miejsca zamieszkania psa. 2) zrób jej po prostu "nalot" w czasie, gdy potencjalnie będzie w domu Takie są moje pomysły "na szybko" Jeśli powyższe się nie uda, zawsze możemy jej wysłać pismo przypominające do czego się zobowiązała podpisując umowę. Quote
jayo Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='MartynaP']dziewczyna od drugiej panienki unika mojej wizyty poadopcyjnej,wiecznie niema czasu. wiem ze sunia jest u jej brata bo ona pracuje. Prosze sie juz miesiac o dosłownie kilka chwil abym mogla zobaczyc sunie,nie odpisuje na gg,smsy,nie odbiera telefonu. Ta sunia jest mi szczegolnie bliska,martwie sie o nia. Co robic?? udalo sie z dziewczyna skontaktowac?? Quote
MartynaP Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 jayo napisał(a):udalo sie z dziewczyna skontaktowac?? powiedziala ze dzis mi wysle wieczorem fotki,czekam...zobaczymy :roll: Quote
MartynaP Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 zdjęć nie dostałam :angryy: dziś juz napisałam do dziewczyny konkretnie co i jak,bez owijania w bawełnę.Na co ona napisała mi tak: "bardzo mi przykro mam swiadkow na to ze z psem bylo wszystko ok niestety znow uciekla pewnie wroci jutro albo pojutrze jak zwykle" :angryy::angryy::angryy: Quote
esperanza Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 jezuuu... Daleko to jest pod Ciebie? Może ona się tego psa pozbyła i teraz się wystraszyła? Koniecznie wstaw ją na czarne kwiatki, a tymczasem spróbuj odszukać sunię na własną rękę. Daj ogłoszenia o zaginięciu. Quote
Soema Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Matko... trzeba tą psinę odebrać, co za dziewucha....:shake: Martyna masz gdzie ją zabrać? Quote
MartynaP Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Soema napisał(a):Matko... trzeba tą psinę odebrać, co za dziewucha....:shake: Martyna masz gdzie ją zabrać? jak tylko bede miala mozliwosc sunia zostanie odebrana dziewczyna sobie ze mnie nic nie robi-ja jej swoje aona swoje. Twierdzi ze jak sunia wroci-bo ponoc juz nie pierwszy raz uciekla to bedzie miala juz dla mnie czas poprostu sił brak... Quote
Recommended Posts