Jump to content
Dogomania

Dwa noworodki podrzucone do schronu.OBIE JUZ W NOWYCH DOMKACH :)

Recommended Posts

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halbina napisał(a):
A czemu nie spicie?... ja tam potrafię i po 14 godz., ale też sypiam mniej niż konieczne do życia... no ale żeby 2-3 godz.?... :roll:

ja wlasnie niewiem.Wstaje codziennie o 7 rano,w nocy niemoge spac dopiero o 3/4 udaje mi sie na sile zasnac.
Kiedys tez tak mialam ze musialam spac 12 lub 14 godzin zeby sie wyspac ale teraz wszystko sie mi ze snem pomieszalo

Posted

[quote name='MartynaP']tak sobie własnie z moim synkiem śpi

a tak się zmieniła

:-o Cudowna psina ;)
Nie wiem czy dobrze zrozumiałam ,ale szukasz dla niej jeszcze domu ??;)

Posted

niestety kiedy mala byla u weta jeszcze ze swoja siostra i dostaly kropelki na wszoly to tan super ekstra wet nie powiedzial mi ze po 3 tygodniach trzeba to powtorzyc :angryy:
Puchata pojechala do domu a u malutkiej jaja sie rozwinely i od nowa to samo dodatkowo ze jest delikatna ma zapalenie skory przez to cholerstwo.
Dopiero dzis Formica mi wytlumaczyla ze trzeba to obowiazkowo powtarzac bo jaja sie wykluwaja po 3 tygodniach i to wraca.
Malutka dostala 3 zastrzyki napewno to robactwo zdechnie po tym pojutrze mam jechac znow i jak bedzie lepiej dostaniemy szampon i bedziemy sie kapac co 2 dzien.

Normalnie szlag mnie trafia juz po raz kolejny i ostani !!!! przekonalam sie ze niemam w okolicy dobrego weta :shake:
teraz tylko mala cierpi przez niego bo ja to swedzi.

Dopiero po tym wszystkim bedzie szczepiona i bedziemy szukac domu
zreszta nie spieszy mi sie :cool3:

[SIZE=2]WeronikaB szkoda ze tak szybko ucieklas jak wspomnialam o wizycie i pokazalam ci umowe adopcyjna :shake:

Posted

biedactwo :-( pewnie się drapie okrutnie :shake: ja tak miałam kiedyś z jednym szczeniorem :shake:
czyli domek nawiał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: przestraszył się że bierze pisemną odpowiedzialność za psa :mad:

Posted

jolek68 napisał(a):
biedactwo :-( pewnie się drapie okrutnie :shake: ja tak miałam kiedyś z jednym szczeniorem :shake:
czyli domek nawiał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: przestraszył się że bierze pisemną odpowiedzialność za psa :mad:

juz sie nie drapie widac leki dzialaja czasami troche ale duzo duzo mniej.
domek ??? niewiem co bylo straszniejsze czy wizyta i to dodatkowo jeszcze w domu :crazyeye: czy te wzory umów na dogo tak odstraszają :diabloti:

Posted

Się podłącze do wątku, bo maluch przesłodki. Mało kto tak do mnie merda ogonkiem stojąc na stole w lecznicy :loveu:

Mała się leczy szybciuteńko, tylko jak Martyna pisała kropelki p/pasożytnicze obowiązkowo trzeba będzie powtórzyć.

Posted

Formica napisał(a):
Się podłącze do wątku, bo maluch przesłodki. Mało kto tak do mnie merda ogonkiem stojąc na stole w lecznicy :loveu:

Mała się leczy szybciuteńko, tylko jak Martyna pisała kropelki p/pasożytnicze obowiązkowo trzeba będzie powtórzyć.

teraz napewno powtórze bede pamietac
Mala wczoraj wykapana-wreszcie :lol:
wszystko ładnie jej zeszlo,troche jeszcze zostalo ale juz prawie nic niema.
Jest wesola i widac ze zdrowa ;)

Posted

MartynaP napisał(a):
teraz napewno powtórze bede pamietac
Mala wczoraj wykapana-wreszcie :lol:
wszystko ładnie jej zeszlo,troche jeszcze zostalo ale juz prawie nic niema.
Jest wesola i widac ze zdrowa ;)

zazdroszcze ci takiego cudaka w domu - ja niestety nie mogę być jako dt bo mój mąż mówi zdecydowanie NIE :mad::angryy:

Posted

scarlet napisał(a):
zazdroszcze ci takiego cudaka w domu - ja niestety nie mogę być jako dt bo mój mąż mówi zdecydowanie NIE :mad::angryy:

mój tez ale co z tego :evil_lol:

Posted

scarlet napisał(a):
:/ ja niestety nie mam takiej siły przebicia :) a gdzie ten obiecany filmik co????:mad:

no musze nagrac bo jak denis pojedzie to juz nie bedzie psich walk w moim mieszkaniu :evil_lol: