Soema Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 A tu jak zwykle nocne pogaduchy :lol: kiedy wy śpicie Ciotki?:razz: Quote
jolek68 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 bo my nocne marki jesteśmy obie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
MartynaP Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 ja od dwóch miesięcy sypiam po 2/3 godziny :-( Quote
jolek68 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 a ja myślałam że tylko ja taki świrus :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
halbina Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 A czemu nie spicie?... ja tam potrafię i po 14 godz., ale też sypiam mniej niż konieczne do życia... no ale żeby 2-3 godz.?... :roll: Quote
MartynaP Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 halbina napisał(a):A czemu nie spicie?... ja tam potrafię i po 14 godz., ale też sypiam mniej niż konieczne do życia... no ale żeby 2-3 godz.?... :roll: ja wlasnie niewiem.Wstaje codziennie o 7 rano,w nocy niemoge spac dopiero o 3/4 udaje mi sie na sile zasnac. Kiedys tez tak mialam ze musialam spac 12 lub 14 godzin zeby sie wyspac ale teraz wszystko sie mi ze snem pomieszalo Quote
WeronikaB Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 [quote name='MartynaP']tak sobie własnie z moim synkiem śpi a tak się zmieniła :-o Cudowna psina ;) Nie wiem czy dobrze zrozumiałam ,ale szukasz dla niej jeszcze domu ??;) Quote
MartynaP Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 niestety kiedy mala byla u weta jeszcze ze swoja siostra i dostaly kropelki na wszoly to tan super ekstra wet nie powiedzial mi ze po 3 tygodniach trzeba to powtorzyc :angryy: Puchata pojechala do domu a u malutkiej jaja sie rozwinely i od nowa to samo dodatkowo ze jest delikatna ma zapalenie skory przez to cholerstwo. Dopiero dzis Formica mi wytlumaczyla ze trzeba to obowiazkowo powtarzac bo jaja sie wykluwaja po 3 tygodniach i to wraca. Malutka dostala 3 zastrzyki napewno to robactwo zdechnie po tym pojutrze mam jechac znow i jak bedzie lepiej dostaniemy szampon i bedziemy sie kapac co 2 dzien. Normalnie szlag mnie trafia juz po raz kolejny i ostani !!!! przekonalam sie ze niemam w okolicy dobrego weta :shake: teraz tylko mala cierpi przez niego bo ja to swedzi. Dopiero po tym wszystkim bedzie szczepiona i bedziemy szukac domu zreszta nie spieszy mi sie :cool3: [SIZE=2]WeronikaB szkoda ze tak szybko ucieklas jak wspomnialam o wizycie i pokazalam ci umowe adopcyjna :shake: Quote
jolek68 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 biedactwo :-( pewnie się drapie okrutnie :shake: ja tak miałam kiedyś z jednym szczeniorem :shake: czyli domek nawiał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: przestraszył się że bierze pisemną odpowiedzialność za psa :mad: Quote
MartynaP Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 jolek68 napisał(a):biedactwo :-( pewnie się drapie okrutnie :shake: ja tak miałam kiedyś z jednym szczeniorem :shake: czyli domek nawiał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: przestraszył się że bierze pisemną odpowiedzialność za psa :mad: juz sie nie drapie widac leki dzialaja czasami troche ale duzo duzo mniej. domek ??? niewiem co bylo straszniejsze czy wizyta i to dodatkowo jeszcze w domu :crazyeye: czy te wzory umów na dogo tak odstraszają :diabloti: Quote
jolek68 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 bo może pomyśleli że chcesz to masz i już :shake: dziwni ludzie :mad: Quote
Formica Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Się podłącze do wątku, bo maluch przesłodki. Mało kto tak do mnie merda ogonkiem stojąc na stole w lecznicy :loveu: Mała się leczy szybciuteńko, tylko jak Martyna pisała kropelki p/pasożytnicze obowiązkowo trzeba będzie powtórzyć. Quote
MartynaP Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Formica napisał(a):Się podłącze do wątku, bo maluch przesłodki. Mało kto tak do mnie merda ogonkiem stojąc na stole w lecznicy :loveu: Mała się leczy szybciuteńko, tylko jak Martyna pisała kropelki p/pasożytnicze obowiązkowo trzeba będzie powtórzyć. teraz napewno powtórze bede pamietac Mala wczoraj wykapana-wreszcie :lol: wszystko ładnie jej zeszlo,troche jeszcze zostalo ale juz prawie nic niema. Jest wesola i widac ze zdrowa ;) Quote
scarlet Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 MartynaP napisał(a):teraz napewno powtórze bede pamietac Mala wczoraj wykapana-wreszcie :lol: wszystko ładnie jej zeszlo,troche jeszcze zostalo ale juz prawie nic niema. Jest wesola i widac ze zdrowa ;) zazdroszcze ci takiego cudaka w domu - ja niestety nie mogę być jako dt bo mój mąż mówi zdecydowanie NIE :mad::angryy: Quote
MartynaP Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 scarlet napisał(a):zazdroszcze ci takiego cudaka w domu - ja niestety nie mogę być jako dt bo mój mąż mówi zdecydowanie NIE :mad::angryy: mój tez ale co z tego :evil_lol: Quote
jolek68 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 MartynaP napisał(a):mój tez ale co z tego :evil_lol: widać kto u Ciebie rządzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
scarlet Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 MartynaP napisał(a):mój tez ale co z tego :evil_lol: :/ ja niestety nie mam takiej siły przebicia :) a gdzie ten obiecany filmik co????:mad: Quote
MartynaP Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 scarlet napisał(a)::/ ja niestety nie mam takiej siły przebicia :) a gdzie ten obiecany filmik co????:mad: no musze nagrac bo jak denis pojedzie to juz nie bedzie psich walk w moim mieszkaniu :evil_lol: Quote
halbina Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/silesianskie-dzieci-musimy-pomoc-w-dorastaniu-w-znalezieniu-domkow-dla-nich-131264/index24.html#post12076578 może... Quote
scarlet Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='MartynaP'] słodkości - jak pięknie główkę przechyla :lol: Quote
Recommended Posts