marco20061 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Do adopcji pies 5 letni,łagodny,dotychczas mieszkał w mieszkaniu,obecnie przebywa w schronisku...kontakt w sprawie psa 602 53 26 53 Quote
Poker Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 na sam jego widok chce się płakać.:-( Napisz w tytule a jakiej jest miejscowości, chyba we wrocławiu. Zwróć się do odpowiedniego podforum o pomoc. Z innej beczki, co z amstaffem? Quote
Soema Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Nawet takie cuda los nie oszczędza....:-( Quote
Ewusek Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 kolejny.... zaraz go wrzuce na m o l o s y Quote
Kunda Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 hopa! oczka ma rozczulajace, glutki zreszta tez;) Quote
Helga72 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 spokojnie błękitku wkrótce los się odmieni ;) jest KTOS z ogromnym serduchem kto myśli o smoczysku bardzo ciepło :loveu: Quote
Helga72 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 kciuki się przydadza kochane cioteczki:loveu: więcej nie powiem bo mi jęzor uschnie od plotów :eviltong: Quote
onek Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Potrzebny transport, jak najszybciej. Pewnie na sobotę się już nie dogra:cool1: ale może na niedzielę? Na mastino czeka domek tymczasowy . Transport od wrockowego schroniska w kierunku Łodzi - przynajmniej pół drogi.... Szkoda każdego dnia. Proszę o kontakt na PW. Quote
Koperek Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Dziewczyny ja wszystko rozumiem- okazja, pośpiech itd, ale trzeba wcześniej dawać znać! :roll: Na jutro, żebym pękła to nie dam rady, a w niedzielę mam robotę:cool1: Pogadam jeszcze z "transporterem", ale czarno to widzę... No chyba, że któraś ciotka zawiezie na wylotówkę do Łodzi tramwajem, bądź autobusem tego klocka? W takiej sytuacji nieciekawej jestem postawiona:-( Auto na 3 osoby to wcale nie jest taka prosta sprawa z rozwożeniem psów, a na pewno nie na ostatnią chwilę. p.s. Ten rasowy pies jest po kastracji?? Quote
kometa Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Helga72 napisał(a)::loveu:smok już odjajczony :razz: to pytanie czy stwierdzenie?:) Quote
Helga72 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Koperek witam i na tym wątku jesteś WIELKA :loveu:smok już odjajczony :razz: Quote
onek Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Koperek napisał(a):Dziewczyny ja wszystko rozumiem- okazja, pośpiech itd, ale trzeba wcześniej dawać znać! :roll: Na jutro, żebym pękła to nie dam rady, a w niedzielę mam robotę:cool1: Pogadam jeszcze z "transporterem", ale czarno to widzę... No chyba, że któraś ciotka zawiezie na wylotówkę do Łodzi tramwajem, bądź autobusem tego klocka? W takiej sytuacji nieciekawej jestem postawiona:-( Auto na 3 osoby to wcale nie jest taka prosta sprawa z rozwożeniem psów, a na pewno nie na ostatnią chwilę. p.s. Ten rasowy pies jest po kastracji?? Koperek :loveu: Jasne, że na wariackich papierach:cool1: Dowiedziałam się dopiero wczoraj. Wiem, że czasu mało na ogarnięcie tego.... Ja na weekend jadę w drugą stronę... Klocka trzeba samochodem i to najlepiej kombi:roll: Quote
Helga72 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 taką dostałam informację , że już jest po kastracji i czuje się dobrze :multi: a swoją drogą jak pies ma na imię to jakoś tak nie bardzo bez imienia :cool3: Quote
betka-sp Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 we wrocku...w schronie....takie cudo wielkie siedzi ??? powaliło ludzi juz do końca.................:mad::mad::mad: Quote
Koperek Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Moja propozycja: ponieważ mam pw zawalone do 98% i muszę się kiedyś do niego wziąć:diabloti: to proszę- POWYSYŁAJCIE DO WROCŁAWSKICH CIOTEK INFO, ŻE TAKI PSIUR POTRZEBUJE TRANSPORTU- może któraś akurat w niedzielę wyrobi :roll: Quote
onek Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Koperek :) Kotbezoka sobie poradziła. Załatwiła transport. Dzięki za pomoc :) Trzymajcie kciuki :) Quote
brazowa1 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 czy dopoty nie bedzie domu,ktos w schronisku zdejmie mu kolczatke? Quote
Koperek Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='onek']Koperek :) Kotbezoka sobie poradziła. Załatwiła transport. Dzięki za pomoc :) Trzymajcie kciuki :) Zawał przed weekendem murowany. Uffffffffffffffffffff... ;) Dzięki onek za info, bo cały czas o tym myślałam... Quote
onek Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Już w domku tymczasowym :) Cała relacja na moloskach :) http://www.forum.**********/showthread.php?t=13881&page=2 zamiast ******** wpisujemy m o l o s y (bez spacji) Quote
Recommended Posts