Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na sam jego widok chce się płakać.:-(
Napisz w tytule a jakiej jest miejscowości, chyba we wrocławiu.
Zwróć się do odpowiedniego podforum o pomoc.
Z innej beczki, co z amstaffem?

Posted

Potrzebny transport, jak najszybciej.
Pewnie na sobotę się już nie dogra:cool1: ale może na niedzielę?

Na mastino czeka domek tymczasowy .
Transport od wrockowego schroniska w kierunku Łodzi - przynajmniej pół drogi....
Szkoda każdego dnia. Proszę o kontakt na PW.

Posted

Dziewczyny ja wszystko rozumiem- okazja, pośpiech itd, ale trzeba wcześniej dawać znać! :roll: Na jutro, żebym pękła to nie dam rady, a w niedzielę mam robotę:cool1: Pogadam jeszcze z "transporterem", ale czarno to widzę...
No chyba, że któraś ciotka zawiezie na wylotówkę do Łodzi tramwajem, bądź autobusem tego klocka?

W takiej sytuacji nieciekawej jestem postawiona:-( Auto na 3 osoby to wcale nie jest taka prosta sprawa z rozwożeniem psów, a na pewno nie na ostatnią chwilę.

p.s. Ten rasowy pies jest po kastracji??

Posted

Koperek napisał(a):
Dziewczyny ja wszystko rozumiem- okazja, pośpiech itd, ale trzeba wcześniej dawać znać! :roll: Na jutro, żebym pękła to nie dam rady, a w niedzielę mam robotę:cool1: Pogadam jeszcze z "transporterem", ale czarno to widzę...
No chyba, że któraś ciotka zawiezie na wylotówkę do Łodzi tramwajem, bądź autobusem tego klocka?

W takiej sytuacji nieciekawej jestem postawiona:-( Auto na 3 osoby to wcale nie jest taka prosta sprawa z rozwożeniem psów, a na pewno nie na ostatnią chwilę.

p.s. Ten rasowy pies jest po kastracji??

Koperek :loveu:
Jasne, że na wariackich papierach:cool1:
Dowiedziałam się dopiero wczoraj. Wiem, że czasu mało na ogarnięcie tego....
Ja na weekend jadę w drugą stronę...
Klocka trzeba samochodem i to najlepiej kombi:roll:

Posted

Moja propozycja: ponieważ mam pw zawalone do 98% i muszę się kiedyś do niego wziąć:diabloti: to proszę- POWYSYŁAJCIE DO WROCŁAWSKICH CIOTEK INFO, ŻE TAKI PSIUR POTRZEBUJE TRANSPORTU- może któraś akurat w niedzielę wyrobi :roll:

Posted

[quote name='onek']Koperek :)
Kotbezoka sobie poradziła. Załatwiła transport. Dzięki za pomoc :) Trzymajcie kciuki :)
Zawał przed weekendem murowany.

Uffffffffffffffffffff... ;) Dzięki onek za info, bo cały czas o tym myślałam...