Andzike Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [quote name='Becia66']na wątku Balbiny jest super zdjęcie Łucji z Balbiniastą na wspólnym kocyku....[/QUOTE] o właśnie to... [IMG]http://img222.imageshack.us/img222/4185/zlucj.jpg[/IMG] Quote
Miśka84 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 sorki za off [url]http://www.dogomania.pl/threads/197214-Gromada-ps%C3%B3w-i-krowy-w-makabrycznych-warunkach-[/url]!!!!!!!! Quote
majuska Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 :tree1:Dla całego stadka i wspaniałych opiekunów wszystkiego co najlepsze, spelnienia marzeń , wzajemnej radości, szczęścia, ciepełka i wspaniałych prezentów pod choinką ( przynajmniej kilku dziadowskich biczy:diabloti: ):tree1: Quote
halcia Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 RADośnych Świąt i Szczęśliwego NOwego Roku,dla dużych i mniejszych.... Quote
Becia66 Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 :tree1:[B][SIZE=4][COLOR=darkred]Dużo ciepła, radości i spokoju na Ten Czas[/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=3][COLOR=darkred][SIZE=4][B]dla całego[/B][B] Florentynkowego domostwa.[/B][/SIZE] [/COLOR][/SIZE]:tree1: Quote
UBOCZE Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 [FONT=Arial Black]Radości, satysfakcji z pomocy naszym mniejszym braciom, samych wokół merdających ogonów i prężących się szczęśliwie kotów i Bardzo, Bardzo Dużo Szczęścia - Świątecznie, Noworocznie i codziennie -:lol::lol::lol::lol::lol:[/FONT] [FONT=Arial Black]życzy [/FONT] [FONT=Arial Black]Misia z całą Uboczową gromadką...:lol:[/FONT] [IMG]http://img573.imageshack.us/img573/7995/p1040650p.jpg[/IMG] Quote
Andzike Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Florentynka, gdzie jesteście??:evil_lol: Quote
Becia66 Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 [B]Florentynka[/B] pewnie na lotnisku nogami przebiera bo toż siostrzyca [B]Dzika_Figa[/B] z Niu Jorku przylatuje, a nie widziały się ze 4 lata z tego co czytałam. To pewnie kilka dni mamy je z głowy....:diabloti: Quote
Andzike Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 [quote name='Becia66'][B]Florentynka[/B] pewnie na lotnisku nogami przebiera bo toż siostrzyca [B]Dzika_Figa[/B] z Niu Jorku przylatuje, a nie widziały się ze 4 lata z tego co czytałam. To pewnie kilka dni mamy je z głowy....:diabloti:[/QUOTE] aaaa :) Myślałam, że Dzika_Figa dopiero w styczniu przyjeżdza... ;) to nacieszcie się sobą dziewczyny, a jak się za nami stesknicie, to jesteśmy tu i czekamy :D Quote
majuska Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 No ale mimo wszystko, żeby tyle czasu nie dać znaku życia:shake: Chyba , że przyszedł do Was ten na "O":razz:? Quote
Becia66 Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 [quote name='Andzike']aaaa :) Myślałam, że Dzika_Figa dopiero w styczniu przyjeżdza..:D[/QUOTE] a kto wie czy to nie będzie w styczniu bo z tego co mówią w TV - od wczoraj zamknięte lotniska w Niu Jorku i nie wiem czy Dzika_Figa zdążyła.... Quote
Florentynka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Dzika_Figa zdążyła w ostatniej chwili, acz z przygodami. W każdym razie są i żyjemy sobie rodzinnie. A ten na O był, a jakże... Tym razem nikt nie użarł teściowej, ale ja miałam ochotę pogryźć wszystkich. Psy dostały pół walizki zabawek, Łucja zdążyła już zdewastować dwie, bo miały piszczałki. Ogólnie więcej rąk do drapania i miziania teraz jest, więc suczydła szczęśliwe. Za życzenia dziękujemy i choć spóźnione to szczere i my składamy wszystkim którzy nam dobrze życzą.Zresztą my Wam wszystkim zawsze dobrze życzymy, przez okrągły rok i niezależnie od świąt wszelakich. Quote
Dzika_Figa Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 No to chyba Aśka napisała już wszystko. Dotarliśmy, cali i zdrowi. Teraz miziamy, drapiemy, poklepujemy i bawimy się... Łucja jest fantastyczna i absolutnie nie da się jej nie miziać. Dąży do celu po trupach! Quote
majuska Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 No to dobrze , że wszystko w porządku, bo przyznam sie szczerze, że troszke sie o Was martwiłam :) A dzisiaj wracałam z Katowic po południu , nieopodal Florentynkowego domostwa i posyłałam Wam fluidy, czuć było ? :) Quote
Florentynka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Taki fajny spacer dziś był, a ta oferma zapomniała aparatu! Zamarzła nam kłódka od bramy na dole ogrodu i musieliśmy w związku z tym iść na około przez całą wieś z tą czeredą na smyczach, a potem tą samą drogą wracać. Psiska się wyszalały po polach i lesie i padły zmęczone po powrocie. Quote
Florentynka Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Noworoczne psie zabawy: [url]http://picasaweb.google.com/florentynka.psy/20110101#[/url] Quote
figa33 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Piękne zdjęcia ! piękne i cudownie spokojne Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku [IMG]http://img692.imageshack.us/img692/9296/16fff81.gif[/IMG] Quote
Florentynka Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Łucja wraz ze stadem i rodziną życzy wszystkim czytelnikom wątku najlepszego w Nowym Roku! Żeby Wam się wszystko dobrze i pomyślnie układało, cobyście opływali w dostatki i niech Wam życie dostarcza samych miłych niespodzianek. Quote
majuska Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 I dla Was Florentynko wszystkiego naj, naj i moc uścisków i miziań:calus::buzi: Quote
Becia66 Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 woe, jakie zdjęcia piękne tylko Balbiny jakoś nie widać. Za to ukazała się nam Dzika_Figa i serdecznie ją wszyscy pozdrawiamy....:bye: Czy wybierasz się Małgosiu do Boguchwały ? Ja służę gościną i noclegiem w każdym razie. Quote
Florentynka Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Balbiny nie ma na zdjęciach, bo to jest zdeklarowana domatorka. Wyszła na chwilkę i uciekła z powrotem do domu. Do Boguchwały się wybieramy, tylko jeszcze nie wiem kiedy - póki co Dzika_Figa pojechała w odwiedziny do teściowej i chyba jest odcięta od netu. Jak wróci, to będziemy kombinować jak się tam do Was wybrać. Quote
Becia66 Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 I ty także ? to super !!! Ale się będzie działo....:lol: Quote
Florentynka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 To są szuje podłe, a nie psy... Wczoraj Adam się tak ucieszył, bo udało mu się kupić części do telewizora. To specjalny telewizor dla Amelki. Trochę jak koreańska telewizja - ma jeden program ( o ptaszkach) i nadaje tylko przez parę godzin dziennie. I cały czas trzeba wymieniać części, żeby działał. Ptaszki najbardziej lubią kule z orzeszków ziemnych. Wczoraj nabyliśmy takie kule i jeszcze takie z tłuszczu z ziarenkami. I te świnie bezduszne zeżarły ptaszkom te kulki!!! Ptaszki nie mają kulek, Amelka nie ma telewizji, psy mają sraczkę. Ktoś nam puścił pawia do łóżka, cały dom jest wyklejony tłuszczem z z ziarenkami i wszyscy chyba w nocy rzygali i nie tylko i ja mam ich dość. I poszli oczywiście mieć niestrawność do pokoju gościnnego, gdzie jutro bodajże ma zjechać teściowa Dzikiej_Figi. Świnie, nie psy. Quote
mamanabank Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Ha ha ha ha ha ha ha! (a miało nie być wesoło ;-)) Nie rozumiem tylko co mają te kule do telewizora i Kim jest Amelka :-) Ale i tak jest wesoło! Quote
Recommended Posts