Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Becia66']na wątku Balbiny jest super zdjęcie Łucji z Balbiniastą na wspólnym kocyku....[/QUOTE]

o właśnie to...
[IMG]http://img222.imageshack.us/img222/4185/zlucj.jpg[/IMG]

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:tree1:Dla całego stadka i wspaniałych opiekunów wszystkiego co najlepsze, spelnienia marzeń , wzajemnej radości, szczęścia, ciepełka i wspaniałych prezentów pod choinką ( przynajmniej kilku dziadowskich biczy:diabloti: ):tree1:

Posted

:tree1:[B][SIZE=4][COLOR=darkred]Dużo ciepła, radości i spokoju na Ten Czas[/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=3][COLOR=darkred][SIZE=4][B]dla całego[/B][B] Florentynkowego domostwa.[/B][/SIZE] [/COLOR][/SIZE]:tree1:

Posted

[FONT=Arial Black]Radości, satysfakcji z pomocy naszym mniejszym braciom, samych wokół merdających ogonów i prężących się szczęśliwie kotów i Bardzo, Bardzo Dużo Szczęścia - Świątecznie, Noworocznie i codziennie -:lol::lol::lol::lol::lol:[/FONT]

[FONT=Arial Black]życzy [/FONT]
[FONT=Arial Black]Misia z całą Uboczową gromadką...:lol:[/FONT]

[IMG]http://img573.imageshack.us/img573/7995/p1040650p.jpg[/IMG]

Posted

[B]Florentynka[/B] pewnie na lotnisku nogami przebiera bo toż siostrzyca [B]Dzika_Figa[/B] z Niu Jorku przylatuje, a nie widziały się ze 4 lata z tego co czytałam. To pewnie kilka dni mamy je z głowy....:diabloti:

Posted

[quote name='Becia66'][B]Florentynka[/B] pewnie na lotnisku nogami przebiera bo toż siostrzyca [B]Dzika_Figa[/B] z Niu Jorku przylatuje, a nie widziały się ze 4 lata z tego co czytałam. To pewnie kilka dni mamy je z głowy....:diabloti:[/QUOTE]

aaaa :) Myślałam, że Dzika_Figa dopiero w styczniu przyjeżdza... ;) to nacieszcie się sobą dziewczyny, a jak się za nami stesknicie, to jesteśmy tu i czekamy :D

Posted

[quote name='Andzike']aaaa :) Myślałam, że Dzika_Figa dopiero w styczniu przyjeżdza..:D[/QUOTE]

a kto wie czy to nie będzie w styczniu bo z tego co mówią w TV - od wczoraj zamknięte lotniska w Niu Jorku i nie wiem czy Dzika_Figa zdążyła....

Posted

Dzika_Figa zdążyła w ostatniej chwili, acz z przygodami. W każdym razie są i żyjemy sobie rodzinnie. A ten na O był, a jakże...
Tym razem nikt nie użarł teściowej, ale ja miałam ochotę pogryźć wszystkich.
Psy dostały pół walizki zabawek, Łucja zdążyła już zdewastować dwie, bo miały piszczałki. Ogólnie więcej rąk do drapania i miziania teraz jest, więc suczydła szczęśliwe.
Za życzenia dziękujemy i choć spóźnione to szczere i my składamy wszystkim którzy nam dobrze życzą.Zresztą my Wam wszystkim zawsze dobrze życzymy, przez okrągły rok i niezależnie od świąt wszelakich.

Posted

No to chyba Aśka napisała już wszystko. Dotarliśmy, cali i zdrowi. Teraz miziamy, drapiemy, poklepujemy i bawimy się...
Łucja jest fantastyczna i absolutnie nie da się jej nie miziać. Dąży do celu po trupach!

Posted

No to dobrze , że wszystko w porządku, bo przyznam sie szczerze, że troszke sie o Was martwiłam :)
A dzisiaj wracałam z Katowic po południu , nieopodal Florentynkowego domostwa i posyłałam Wam fluidy, czuć było ? :)

Posted

Taki fajny spacer dziś był, a ta oferma zapomniała aparatu! Zamarzła nam kłódka od bramy na dole ogrodu i musieliśmy w związku z tym iść na około przez całą wieś z tą czeredą na smyczach, a potem tą samą drogą wracać. Psiska się wyszalały po polach i lesie i padły zmęczone po powrocie.

Posted

Łucja wraz ze stadem i rodziną życzy wszystkim czytelnikom wątku najlepszego w Nowym Roku!
Żeby Wam się wszystko dobrze i pomyślnie układało, cobyście opływali w dostatki i niech Wam życie dostarcza samych miłych niespodzianek.

Posted

woe, jakie zdjęcia piękne tylko Balbiny jakoś nie widać. Za to ukazała się nam Dzika_Figa i serdecznie ją wszyscy pozdrawiamy....:bye:
Czy wybierasz się Małgosiu do Boguchwały ? Ja służę gościną i noclegiem w każdym razie.

Posted

Balbiny nie ma na zdjęciach, bo to jest zdeklarowana domatorka. Wyszła na chwilkę i uciekła z powrotem do domu.
Do Boguchwały się wybieramy, tylko jeszcze nie wiem kiedy - póki co Dzika_Figa pojechała w odwiedziny do teściowej i chyba jest odcięta od netu.
Jak wróci, to będziemy kombinować jak się tam do Was wybrać.

Posted

To są szuje podłe, a nie psy...
Wczoraj Adam się tak ucieszył, bo udało mu się kupić części do telewizora. To specjalny telewizor dla Amelki. Trochę jak koreańska telewizja - ma jeden program ( o ptaszkach) i nadaje tylko przez parę godzin dziennie. I cały czas trzeba wymieniać części, żeby działał. Ptaszki najbardziej lubią kule z orzeszków ziemnych. Wczoraj nabyliśmy takie kule i jeszcze takie z tłuszczu z ziarenkami. I te świnie bezduszne zeżarły ptaszkom te kulki!!!
Ptaszki nie mają kulek, Amelka nie ma telewizji, psy mają sraczkę.
Ktoś nam puścił pawia do łóżka, cały dom jest wyklejony tłuszczem z z ziarenkami i wszyscy chyba w nocy rzygali i nie tylko i ja mam ich dość.
I poszli oczywiście mieć niestrawność do pokoju gościnnego, gdzie jutro bodajże ma zjechać teściowa Dzikiej_Figi. Świnie, nie psy.