Florentynka Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 majuska napisał(a):I co wyrobili się dziś z tą sterylką???? no właśnie, coś wiadomo? Czy sterylka się odbyła i jak się suczka czuje? Quote
Florentynka Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 No i już wiem, że suki nie chcieli ciachnąć ( Becia dzwoniła do mnie). Nic to. Trzeba ją będzie przyblokować hormonalnie, żeby mi nie wyskoczyła z cieczką, a potem załatwimy sprawę z naszą panią weterynarz - może to i lepiej, mam do kobiety zaufanie. Zaraz zresztą jadę do niej z moim stadem, to od razu porozmawiam o tym też. A, wychodzi na to, że na Lucię już czeka legowisko...Kupiłam dwa, jedno dla psa dużego, drugie dla suki małej, ale suka nie chce, korzysta z dużego wymiennie z mastifkiem. No to małe będzie dla Luci...(chociaż Lucia pewnie będzie wolała kanapę). Quote
majka50 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Boże mój Nasz kochany Luciak ma dom i to jeszcze tak blisko mnie. :laugh2_2::multi: Aż się pobeczałam. Florentyna czy mogę kiedyś Cię odwiedzić jak Luciak będzie już u Ciebie????Chciałabym zobaczyc sunieczkę kochaną.Proszę:modla::modla::modla: Quote
majka50 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Dzięki. Proszę szepnij Luciakowi,że Tobcia też chce przyjechać.;) Quote
Florentynka Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 majka50 napisał(a):Boże mój Nasz kochany Luciak ma dom i to jeszcze tak blisko mnie. :laugh2_2::multi: Aż się pobeczałam. Florentyna czy mogę kiedyś Cię odwiedzić jak Luciak będzie już u Ciebie????Chciałabym zobaczyc sunieczkę kochaną.Proszę:modla::modla::modla: No jasne, zapraszamy! Lucia jak już się u nas zainstaluje wystosuje oficjalne zaproszenie. Quote
PapryczkaChili Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 jejku, jak cudownie!!!! zapadł mi w serce ten psiaczek dzisiaj i fajnie, że wszystko sie dobrze kończy :D Quote
Becia66 Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 PapryczkaChili napisał(a):fajnie, że wszystko sie dobrze kończy :D jeszcze się nie kończy bo problemy sie mnożą....:cool1: Quote
Becia66 Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Lucieńko kochana znów następny dzien minął ale może to i dobrze dla ciebie bo bliżej domku jesteś .....:lol: Quote
Florentynka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Lucia już nie musi czekać... Teraz to my czekamy na Lucię. Najchętniej bym ją już odbierała..., ale jeszcze kilka dni i Lucia będzie z nami! Quote
karolciasz28 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Florentynka napisał(a):Lucia już nie musi czekać... Teraz to my czekamy na Lucię. Najchętniej bym ją już odbierała..., ale jeszcze kilka dni i Lucia będzie z nami! :-o:-o:-o:multi::multi::multi::Rose::Rose::sweetCyb::bigcool: Quote
SZPiLKA23 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Lucia wreszcie pokarzesz jaka jestes wyjatkowa Quote
majka50 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Luciak strasznie się cieszę,że będe mogła zobaczyć Cie u Florentynki.Buziaki szara myszko:loveu: Quote
majuska Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Byłam dziś u cudności, możecie mnie zwymyślać, ale nie wzięłam mordy na spacer, tylko wymiziałam na miejscu, bo ona już tylko do środy za kratami, a reszta niewiadomo ile... Luciak jak zwykle cudowny, kochany, jęzorkowy i wogóle sam miód, już klucha strasznie chce wyjść!!!:loveu::loveu: Quote
Florentynka Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Wyjdzie klucha, wyjdzie...I spacerków będzie miała pod dostatkiem. A ona już jest powiadomiona że wychodzi? Quote
majuska Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Powiadomiona , a jakże, pogadałam se z nia dziś!!!! ...moje cudne:loveu: Quote
Becia66 Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 majuska napisał(a):Powiadomiona , a jakże, pogadałam se z nia dziś!!!! ...moje cudne:loveu: A powiedziałas jej że ciocia becia w środę na nia czeka ? :razz: Quote
Becia66 Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Kluseczko moja kochana już niedługo....:loveu::loveu::loveu: Quote
figa33 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Luciek do cioci beci66 zawita ,ciocia wycałuje , wypieści , poprzytula i już kilka chwil ,a Luciek będzie mieć swój domek:loveu: Quote
Becia66 Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 to jedna z ostatnich nocy w schronisku .....Lućka odtąd tylko poduchy.....:loveu::loveu::loveu: Quote
bullterrierka Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 becia66 napisał(a):to jedna z ostatnich nocy w schronisku .....Lućka odtąd tylko poduchy.....:loveu::loveu::loveu: już Luciak nie będzie sam:loveu::multi:nareszcie Quote
majuska Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Kochana księżniczniczko, jeszcze troszkę, troszeczkę......Ciumy na dobranoc:kiss_2::kiss_2::kiss_2: Quote
Florentynka Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 O, widzę, że Lucia postarzała się o rok...czyżby miała urodziny? Quote
Recommended Posts