wanda szostek Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Sunia się pokazuje na spacerek i wszystkim ciotkom. Quote
gallegro Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Podniosę sunię, a przy okazji spróbuję wyjaśnić, dlaczego Twoje foty są takie "mulkie" czyt. małe ;). Podejrzewam Wandziu, że pobrałaś kody odpowiadający miniaturkom. Link do właściwych kodów znajduje się zawsze poniżej opisu. Czasem, kiedy fotosik "uzna", że wielkość zdjęcia jest zbyt duża, sam zmniejsza je do standardowych rozmiarów i uwzględnia to dodając opcję "Zdjęcie 500px na forum". Jeśli pobierzesz kod znajdujący się poniżej, fotki muszą być właściwe. I nie zwalaj winy na fotosika, bo on się raczej nie myli :cool3: :eviltong:. Może spróbuj wyedytować posty z fotkami, zastępując linki, pozyskanymi w/g mojej sugestii. Quote
Asia & Ginger Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Jestem za, bo psinki praktycznie nie widać na fotkach. ;) Oczy można sobie wypatrzeć. :evil_lol: Quote
gallegro Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Czekaj tatka latka :cool3:. W takim razie, wezmę sprawy w swoje ręce... Quote
wanda szostek Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote name='gallegro']Podniosę sunię, a przy okazji spróbuję wyjaśnić, dlaczego Twoje foty są takie "mulkie" czyt. małe ;). Podejrzewam Wandziu, że pobrałaś kody odpowiadający miniaturkom. Link do właściwych kodów znajduje się zawsze poniżej opisu. Czasem, kiedy fotosik "uzna", że wielkość zdjęcia jest zbyt duża, sam zmniejsza je do standardowych rozmiarów i uwzględnia to dodając opcję "Zdjęcie 500px na forum". Jeśli pobierzesz kod znajdujący się poniżej, fotki muszą być właściwe. I nie zwalaj winy na fotosika, bo on się raczej nie myli :cool3: :eviltong:. Może spróbuj wyedytować posty z fotkami, zastępując linki, pozyskanymi w/g mojej sugestii. Nie wytrzymałam i weszłam na Fotosika. Z pełnego rozmiaru na forum nie mogę korzystać, bo nie mam abonamentu. Wklejając te zdjęcia wzięłam link Zdjęcie 500px na forum Na 100% nie pomyliłam się, bo link jest pod spodem potem napis: Alternatywna miniaturka i pod nią link do miniaturki. Nie pierwszy raz korzystam z Fotosika i tego linku Teraz jeszcze raz wgrałam zdjęcia, mam kody do wszystkich ale tylko dwa widoczne zdjęcia Quote
gallegro Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='wanda szostek'](...)Z pełnego rozmiaru na forum nie mogę korzystać, bo nie mam abonamentu. Wklejając te zdjęcia wzięłam link Zdjęcie 500px na forum Na 100% nie pomyliłam się(...) Ja również nie posiadam abonamentu i przedmiotowe fotki zamieściłem używając tych samych linków. Wytłumacz mi zatem, dlaczego są prawidłowe :roll:. Tak czy siak, nie zmienia to faktu, że sunia jest bardzo fajna ;). Quote
Asia & Ginger Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 No teraz widać jaka Niunia jest śliczna. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Helga&Ares Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Jest na prawdę ładną suczką, do tego te kropeczki na pyszczku - no malina. Kłopoty behawioralne mogły być związane np. ze zbyt małą dawką ruchu, to w końcu myśliwski psiak potrzebujący możliwości wybiegania się. Na zdjęciach wygląda na na prawdę przyjazną suczkę i do tego wylewną. Quote
gameta Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 ładna suńka :) Przydałby się pobyt dwu trzy dniowy u behawiorysty i diagnoza, bo tak to trochę rosyjska ruletka :roll: Quote
wanda szostek Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Śliczna sunia, ale co w życiu użyła? Trzy lata zamknięta w oborze. No i strasznie chuda. Quote
halbina Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 suczka śliczniutka i jak na trzymaną w oborze, czyściutka... oby ktoś dał jej dom! Quote
emilia2280 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 halbina napisał(a):suczka śliczniutka i jak na trzymaną w oborze, czyściutka... oby ktoś dał jej dom! tylko dt na poczátek choc :-( Quote
majqa Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 emilia2280 napisał(a):tylko dt na poczátek choc :-( A najlepiej na początek i...docelowo. Quote
gameta Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Może wpiszcie w tytuł, że szukamy doświadczonego DT ?? Quote
majqa Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 gameta napisał(a):Może wpiszcie w tytuł, że szukamy doświadczonego DT ?? Fakt. Dobrze by było przebudować tytuł pod kątem bieżących potrzeb. Quote
magda222 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 majku33krakow napisał(a):podnosze w gore Dzięki,Majku ;) Quote
Recommended Posts