Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 984
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podniosę sunię, a przy okazji spróbuję wyjaśnić, dlaczego Twoje foty są takie "mulkie" czyt. małe ;).
Podejrzewam Wandziu, że pobrałaś kody odpowiadający miniaturkom.
Link do właściwych kodów znajduje się zawsze poniżej opisu.
Czasem, kiedy fotosik "uzna", że wielkość zdjęcia jest zbyt duża, sam zmniejsza je do standardowych rozmiarów i uwzględnia to dodając opcję "Zdjęcie 500px na forum". Jeśli pobierzesz kod znajdujący się poniżej, fotki muszą być właściwe.
I nie zwalaj winy na fotosika, bo on się raczej nie myli :cool3: :eviltong:.
Może spróbuj wyedytować posty z fotkami, zastępując linki, pozyskanymi w/g mojej sugestii.

Posted

[quote name='gallegro']Podniosę sunię, a przy okazji spróbuję wyjaśnić, dlaczego Twoje foty są takie "mulkie" czyt. małe ;).
Podejrzewam Wandziu, że pobrałaś kody odpowiadający miniaturkom.
Link do właściwych kodów znajduje się zawsze poniżej opisu.
Czasem, kiedy fotosik "uzna", że wielkość zdjęcia jest zbyt duża, sam zmniejsza je do standardowych rozmiarów i uwzględnia to dodając opcję "Zdjęcie 500px na forum". Jeśli pobierzesz kod znajdujący się poniżej, fotki muszą być właściwe.
I nie zwalaj winy na fotosika, bo on się raczej nie myli :cool3: :eviltong:.
Może spróbuj wyedytować posty z fotkami, zastępując linki, pozyskanymi w/g mojej sugestii.

Nie wytrzymałam i weszłam na Fotosika. Z pełnego rozmiaru na forum nie mogę korzystać, bo nie mam abonamentu. Wklejając te zdjęcia wzięłam link Zdjęcie 500px na forum
Na 100% nie pomyliłam się, bo link jest pod spodem potem napis: Alternatywna miniaturka i pod nią link do miniaturki.
Nie pierwszy raz korzystam z Fotosika i tego linku
Teraz jeszcze raz wgrałam zdjęcia, mam kody do wszystkich ale tylko dwa widoczne zdjęcia

Posted

[quote name='wanda szostek'](...)Z pełnego rozmiaru na forum nie mogę korzystać, bo nie mam abonamentu. Wklejając te zdjęcia wzięłam link Zdjęcie 500px na forum
Na 100% nie pomyliłam się(...)

Ja również nie posiadam abonamentu i przedmiotowe fotki zamieściłem używając tych samych linków. Wytłumacz mi zatem, dlaczego są prawidłowe :roll:.
Tak czy siak, nie zmienia to faktu, że sunia jest bardzo fajna ;).

Posted

Jest na prawdę ładną suczką, do tego te kropeczki na pyszczku - no malina. Kłopoty behawioralne mogły być związane np. ze zbyt małą dawką ruchu, to w końcu myśliwski psiak potrzebujący możliwości wybiegania się. Na zdjęciach wygląda na na prawdę przyjazną suczkę i do tego wylewną.

Posted

gameta napisał(a):
Może wpiszcie w tytuł, że szukamy doświadczonego DT ??

Fakt. Dobrze by było przebudować tytuł pod kątem bieżących potrzeb.