Marzenuś Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Trzymam kciuki, żeby się udało i żeby to był ten domek. Quote
mtf zalesie Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 MARZENKA czy mozna napisac duzymi czerwonymi literami pod zdjeciami pusi i fizi slowo adoptowane,bo pani ala mowila ze o fizie do niej wciaz dzwonia Quote
mtf zalesie Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 widzialam ze tak robi zoja na watku radzymina Quote
anetek100 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 ja Fizie już usunelam z allegro ale moze zapisali numery i teraz po podjeciu deecyzji dryndaja:( Quote
tula Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 To Fizia tez juz w DS? Chyba cosik mi umknęło, ale ciesze się bardzo:) A jak o Fizie dzwonią to niech im pani Ala proponuje Milę, my w taki sposób już parę razy wyadoptowywałyśmy po dwa psiaki z jednego ogłoszenia:) Quote
mtf zalesie Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 mysle ze dobrego domu bez psa nie wypusci i juz na to wpadla Quote
marlenka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Tula , Marzenus , Ala ma nieczynny telefon stacjonarny , nie iwem do kiedy bo szczyle znowu jej kabel zjadły , jesli mozecie to wpiszcie telefon te do mnie w ogłoszeniach i do Ali na komórke , Podajcie linki żebym wiedziała który pies to który . Quote
Monday Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Czy możesz napisać tel do p. Ali? I najlepiej umieść go w pierwszym poście, obok stacjonarnego. Quote
marlenka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 510-429-213 napiszcie oba telefony plus mój jako grzecznosciowy . Bo inaczej to doopa z adocji będzie . Quote
tula Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Ja w ogłoszeniach daje tel pani Alinyto jak ktoś zadzwoni to ona juz dalej poda mu najwyżej tel p Ali. A Bobika ogłaszam na swój nr, zrobiłam mu wyróznione na gumtree kraków ale niestety narazie cisza:( Quote
tula Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Podobno dzisiaj wydrukowali Bobika w Metrze, ja codziennie sprawdzam w internetowym wydaniu Metra jakie psiaki są w gazecie ale dzisiaj wg netu sa tam dwa inne psiaki, jednak miałam już 3 telefony właśnie z metra. Nie mam pojęcia jak to w takim razie działa. Problem w tym że dwa telefony były znad morza a jeden z Łodzi i gdyby którys dom się dało sprawdzić to trzeba będzie organizować transport. Ale osoby dzwoniące miały pytania, ja nie znam osobiście Bobika więc może Wy dziewczyny umiecie odpowiedziec na pytania: jakiej wielkości dokładnie jest Bobik i jaki może mieć stosunek do dzieci? Quote
mtf zalesie Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 lagodny i napewno do dzieci odpowiedni,jest to pies podporzadkowany i moim zdaniem nawet do kotow moze byc.wielkoscponizej mojego kolana,ale marzenus niech powie ,dom trzymaj jakos sprawdzimy i zawieziemy Quote
tula Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Najbardziej zainteresowana jest ta pani z Łodzi, ona mieszka chyba w bloku i dlatego pytała o ielkość Bobika bo chciałaby żeby spal na fotelu tylko nie wiem czy łatwo go bedzie nauczyć czystości i wyprowadzania na smyczy, jak myslisz MTF? Quote
Marzenuś Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Bobik jest chyba taki do kolana maksymalnie. Kompletnie nic nie umie więc pani musi wiedzieć na co się pisze. Zero zachowania w domu niestety, na smyczy raczej też nie. Nie mam pojęcia jakie może mieć stosunki z dziećmi i z kotami bo nawet nie ma jak sprawdzić. On bidak taki ciapowaty jest. Gapuś. Do ludzi raczej sympatyczny, sprawdzać nie sprawdzałam bo siedzi w kojcu z innymi psami, które chciały pozbawić mnie kilku elementów ciała jak zbliżyłam rękę do płotu. Natomiast Bobiś podszedł z zainteresowaniem i merdał ogonkiem. Nawet dopchnął się do siatki ale za to został zębami przegoniony... :( Quote
Marzenuś Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 marlenka napisał(a):510-429-213 napiszcie oba telefony plus mój jako grzecznosciowy . Bo inaczej to doopa z adocji będzie . Ala ma chyba końcówkę 513? Czy ja mam zły numer? Quote
tula Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Ja mam zapisane że końcówka jest 213:) Rozmawiałam z ta panią z łodzi i wysłałam jej jeszcze zdjęcia Mili bo myślę że Bobik nie nadaje się do bloku w centrum miasta, szkoda bo bardzo żal mi tego psiaka i chciałbym strasznie znaleźć mu dom. Ta pani ma jeszcze jutro zadzwonić, zobaczymy... Dzwoniła jeszcze jakas kobieta ze Śląska ale nie wiem czy to dobry dom, dzieciaki chcą Bobika i tam tez jest malutkie dziecko ale gdyby ktos się trafił kto mógłby sprawdzić ten dom to można zobaczyć. Quote
Marzenuś Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Ja myślę, że Bobik na bank nie nadaje się do bloku. Dla niego dom z ogrodem o jedyna szansa. Quote
Monday Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Może Bobik z dzieciakami jakoś by się dogadał...w końcu uległy... Śląsk...no cóż, trzeba by było jakoś załatwiać transport. Nie ma co dyskwalifikować potencjalnego domu ze względu na odległość. W końcu niejeden psiak jechał na koniec Polski, żeby znaleźć wspaniały dom :) Quote
tula Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 W domku mieszka jedna pani która dzwoniła z Zachodniopomorskiego:( tez ma małe dziecko i drugiego pieska dla którego szuka kompana. Quote
Monday Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Bobik kompanem :) Jeżeli tamten psiak to dominant, to Bobik może mieć przesra... Marlenko wysłałam ci pw, czy masz szczeniora jakiegoś, bo ktoś pytał. Quote
tula Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Monday wcisnij sobie na kompie jednoczesnie SHIFT i CTRL bo Ci się przyciski poprzestawiały:) Tamten piesio chyba nie jest dominantem ale odległośc porażająca:( Quote
Monday Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 tula napisał(a):Monday wcisnij sobie na kompie jednoczesnie SHIFT i CTRL bo Ci się przyciski poprzestawiały:) Tamten piesio chyba nie jest dominantem ale odległośc porażająca:( Często mi się to zdarza, jak robię ogłoszenia, to klikam w te klawisze....cały czas ctrl+v, shift...i te wszystkie kombinacje. Czasem nie zauważę, że wcisnęłam ctrl i shift :( W ogłoszeniach zwracam na to uwagę....;) Cieszę się, że w ogóle o Bobika ktoś pyta. Z gumtree Warszawa cisza? A byłoby najbliżej. Codziennie odnawiam tam ogłoszenia. Quote
mtf zalesie Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 tula prosze nie opieraj sie n opinii nikogo kto nie zna psa i nie odstraszaj domu w bloku ani domu z drugim psem- to dla tego psa szansa jaka sie nie powtorzy i trzeba spytac pani ali niech zdecyduje Quote
Marzenuś Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Jasne, że opinia Ali jest najważniejsza. W końcu ona wie najlepiej jaki jest Bobik. Quote
Recommended Posts