Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MTf czy wiesz cos o szczeniakach co się urodziły u Ali ?? Ja wczoraj dzwoniłam do niej ale nie miała czasu rozmawiać , miała dac znać jak sie obrobi i chyba padła za zmeczenia wiec nie wiem co się dzieje . Napisz jak coś wiesz wiecej

Posted

Ja niestety jestem wyłączona aktualnie z transportów:( mój TZ jeździ do Wawy ale niestety nie przez Warkę a w taką pogode nie namówię go żeby pojechał inna trasą. A jaki psiak ma jechać do Wawy?

Posted

Witajcie.
Nie mam dziś do niczego głowy.
Moja Myszka miała ropomacicze i niewydolność nerek. Już jest po operacji, którą Bogu dzięki przeżyła.
Teraz czekają nas 2 razy dziennie kroplówki, po których miejmy nadzieję, że nerki zaczną pracować...

P.S. Pomocy udzieliła nam klinika w Bobrowcu, z której uciekł Anioł z Szydłowca. Jest pod wrażeniem ich działań i opieki. Cieszę się, że tam trafiliśmy.

Posted

tula napisał(a):
Czyli Misia już nie ogłaszać?

jeszcze może oglaszaj ... dopóki nie pojedzie do domku . Do Ali sie teraz dodzwonić to jest cud , ale sie nie dziwie wiec dopóki nie bedzie konkretnej informacji że misio pojechał do domu to Tula prosze ogłaszaj go .

Posted

To jest jeszcze całkiem młoda i na pewno silna, musi wyzdrowieć, mocno zaciskam kciuki. Przykro mi ale nie mam teraz jak pomóc finansowo w leczeniu suni, obecnie nie pracuję.