Jump to content
Dogomania

Najlepsza wystawa międzynarodowa w Polsce - do konca roku 2008????

Najlepsza wystawa międzynarodowa w Polsce ????  

1258 members have voted

1. 1. Najlepsza wystawa międzynarodowa w Polsce ????

Recommended Posts

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja uważam, że najlepszą wystawę organizują Katowice. Dużo miejsca, jest gdzie się rozstawic z psem i ze sprzętem, a ringi bardzo duże i pies może dobrze się zaprezętowac :)

Posted

Ja po kilkunastu latach jeżdżenia na wystawy, mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że najbardziej podobają mi się wystawy organizowane we Wrocławiu, zawsze na dużym obszernym terenie, czy to w Partynicach na terenie torów wyścigów konnych, czy też na Stadionie Olimpijskim.

Opole faktycznie też ma niezłą wystawę na Okrąglaku, ale np Katowice... w Spodku jest za ciasno, pomimo tego że wystawa jest rozciągnięta do 3 dni. Nie lubię gdy ludzie chodzą po psach i plecach!

Posted

Gosik71 napisał(a):
Ja po kilkunastu latach jeżdżenia na wystawy, mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że najbardziej podobają mi się wystawy organizowane we Wrocławiu, zawsze na dużym obszernym terenie, czy to w Partynicach na terenie torów wyścigów konnych, czy też na Stadionie Olimpijskim.

Opole faktycznie też ma niezłą wystawę na Okrąglaku, ale np Katowice... w Spodku jest za ciasno, pomimo tego że wystawa jest rozciągnięta do 3 dni. Nie lubię gdy ludzie chodzą po psach i plecach!

W Katowicach trzeba mieć teriera lub np. wyżła - wtedy wystawia się w piatek i jest luz 8-)

Posted

foxydoxy napisał(a):
Gosik71 napisał(a):

W Katowicach trzeba mieć teriera lub np. wyżła - wtedy wystawia się w piatek i jest luz 8-)

to fakt :wink:
Pzdr!
Villarica Siberians

Posted

Savannah napisał(a):
foxydoxy napisał(a):
Gosik71 napisał(a):

to fakt :wink:
Pzdr!
Villarica Siberians

O przepraszam ja mam husky i też mamy w piątek!!!
Pzdr.
Villarica Siberians

Posted

Cieszę się bardzo, że Sopot tak wysoko stoi. ( Patriotyzm lokalny )
Będe teraz pierwszy raz wystawiać, no i oczywiście w Sopocie bo blisko.
Bywałam w Sopocie na wystawie jako widz. I bardzo mi się podobało. Ciekawe jak teraz będzie. Ja od drugiej strony:)

• 2 months later...
Posted

[quote name='foxydoxy']W Katowicach trzeba mieć teriera lub np. wyżła - wtedy wystawia się w piatek i jest luz 8-)

Zgadzamy się z foxydoxy w 100% :ylsuper: dla nas Katowice to najlepsza wystawka :BIG: ktoś bardzo, bardzo mądry rozplanował tak ringi że psy które najlepiej czują się kiedy jest bardzo, bardzo zimno jak np. Akitki mają ring na lodowisku a nie w jakimś mocno nasłonecznionym miejscu jak to bywa zazwyczaj :stupid:

• 2 weeks later...
Posted

W krakowie bylam pierwsyz raz w tym roku..bo przez te kilka lat nigdy nie mialam okazji bo zawsze to był poczatek wakacji..ale bylam pierwszy i jezeli mnie nic nie zmusi to pojechania tam na wystawe to ostatni raz. :roll:

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Tyle sie naczytałam na temat Sopotu, że w tym roku zdecydowałam się tam pojechać. Niestety totalne rozczarowanie. Moim zdaniem jedynym atutem tej wystawy jest przepięęęękny teren, bo organizacja była do kitu.
Dojazd praktycznie nieoznaczony, kiepski parking z takimi tłumami handlarzy, że nie wiadomo gdzie wejście na wystawę. Na samej wystawie brak koszy na śmieci i niezagrabiona trawa na ringach. Duży psom to może nie przeszkadza, ale mój maluch zamiast iść ładnym kłusem musiał podskakiwać. Dlatego za ORGANIZACJĘ a nie za teren ( bo ten jest w Warszawie teraz do kitu) daję pierwszeństwo Warszawie. Nieźle jest też organizowany Kraków i Łódź.

Posted

@joanna

I tu się z Tobą muszę w 100% tach zgodzić. Mimo, że to mój rodzimy oddział to organizuje, ale poza miejscówką na skalę Europejską nic dobrego nie mogę powiedzieć. W aleii śmierci handlarzy jeszcze więcej niż rok temu - normalnie jakby byli zaproszeni z gwarancją nietykalności...Faktycznie parkingi się kurczą, a teren z roku na rok coraz gorzej przygotowany...Do tego trzeci rok z rzędu obsada przypomina klub wzajemnej adoracji co zwyczajnie robi się niesmaczne.............................

Uważam jednak, że mogła by to być najlepsza wystawa w kraju i nie tylko jednak coś musi się zmienić...albo będzie to organizowane w pełni profesjonalnie, zapraszani będą klasowi sędziowie, a handlarstwo zza bramy zlikwidują władze miasta Sopotu albo nikt nie będzie tam jeździł poza kolegami kolegów...jest mi wstyd za taki obciach już poraz klejny....

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Na międzynarodowej wystawie w Polsce jedynie nigdy nie byłam w Szczecinie. Dla mnie Sopot jest zdecydowanie najlepiej przygotowana wystawa i dlatego jeżdzę tam co roku chociaz mam do przejechania 350km :)