Jump to content
Dogomania

Najlepsza wystawa międzynarodowa w Polsce - do konca roku 2008????

Najlepsza wystawa międzynarodowa w Polsce ????  

1258 members have voted

1. 1. Najlepsza wystawa międzynarodowa w Polsce ????

Recommended Posts

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hehe nie ma jak skromność :D co nie Jarek 8)

Ja głosowałem na wrocek :), a sopot przegrał tym, ze odległość od poszczególnych ringów do siebie jest juz za duza przydał by sie Malex :)

No i to za auto sie zostawia 300metrów od brany głównej przeważyło :evilbat:

Ale kto głosował na poznań :roll:

Posted

@Marek z Gromem

No przecież wiesz, że skromność to moja cecha wiodąca :evilbat:

Wiem też, że dość ciężko biegać od ringu do ringu z dwoma piwami - zawsze się coś rozleje, a przecież szkoda każdej kropli :evilbat:

Posted

Wiem też, że dość ciężko biegać od ringu do ringu z dwoma piwami - zawsze się coś rozleje, a przecież szkoda każdej kropli :evilbat:

Noo we Wrocławiu też nie było blisko od budki z piwem do ringów...

Oczywiście, że Sopot 8)

Posted
Ja tez juz zagłosowałam i szok :-) Wystawa ta wygrywa :-) Bo jak narazie to na sopot chyba sami ludzie z pólnocy głosowali :-) choc dodam ze ja z południa jestem :P

No, Matisse niespecjalnie z północy. Powiedziałabym, że raczej przeciwnie 8)

Ale za to dobrze głosuje :evilbat:

Ale ja wiem dlaczego :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

@All

Oczywiście ja jestem z Sopotu, a więc było nie było obligatoryjnie glosowałem na swoją wystawę.

Głosowałem na lokalizację i super datę.

Nie moge jednak glosować na organizatorów i organizację niestety.

Większości tych ludzi zwyczajnie nie znam, a samo miasto też jest dziwne w temacie organizacji. Z jednaj strony popiera taką imprezę, a z drugiej strony zezwala na handel szczeniakami pod wystawą....... to jest to odstręcza - niestety tak jest w całym kraju.... :evil:

Posted

No, Matisse niespecjalnie z północy. Powiedziałabym, że raczej przeciwnie 8)

Ale za to dobrze głosuje :evilbat:

Ale ja wiem dlaczego :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Cśśś 8)

Gorzała wydaje mi się, że rozpatrywać wystawy w tym kontekście nie można. Sam już napisałeś, że w każdym mieście tak jest. Mnie tylko zastanawia, czemu policja nigdy się tym nie zajmie, tyle mandatów mogliby wlepić co na drodze na częstochowę podczas akcji "Znicz"

Posted

@Matisse

Może i masz rację - znam to miasto tak dobrze jak tylko można, a za takie coś jest mi zwyczajnie wstyd.

Dlaczego nie moglo by to być pierwsze w Polsce gdzie takie rzeczy się nie dzieją/.

Posted

Tak się zaczęłam zastanawiać, czy nie możnaby tak np. dać cynk przed wystawą policji. Nie orientuję się zbyt dobrze, ale na handel trzeba mieć chyba pozwolenie, co? No i taka zawiadomiona policja mogłaby sobie troszkę zarobić.

Posted

Matisse, policja to sobie zarobiła na mojej drodze do Poznania :evil: Starczy im.

Poza tym ja mam wrażenie, że na wystawach policja jest zainteresowan tylko i wyłącznie nieszczęśnikami, ktorzy zupełnie nie z wlasnej woli - tylko dlatego, że organizator nie zapewnil wystarczającej ilości miejsc parkingowych - musieli zaparkować gdzieś tam, i popełnili przy tym, zupełnie nieświadomie - strraaaaaszne wykroczenie :evil:

Tylko proszę mi tu nie rozpetywać dyskusji, że policja miała racje itd. Nie miała :evil: :evil: :evil:

Posted
Ja tam nie wiem co Wy tak z tym piwem, Ja wsumie na wystawach piwa nie pijam :evilbat:

Pierwszy raz Marek pisze prawdę :o

Aga tym bardziej powinnaś "chcieć sobie odbić". Ale chyba nie ma co wymagać. Czasem mam wrażenie, że nasza policja z niczym sobie nie radzi...

Posted

Ja jestem z południa :D , a mój głos był pierwszym oddanym na Sopot (równolegle ktoś zagłosował na Wrocław) :D

W Sopocie cenię sobie szczególnie ten duży teren i to, że ringi nie są stłoczone obok siebie.

Można swobodnie puścić psy aby sę wybiegaly (oczywiście już po występie na ringu)... :D

Posted

A ja zaglosowlam na Łodz :) Bardzo lubie ta wystawe, wedlug mnie organizacja jest bardzo dobra, swietna obsada i wogole podoba mi sie :D A w Sopocie nigdy nie bylam wiec nie moge sie wyrazic.... Lubie rowniez Katowice, ale łodzka wystawa - zawsze na sloneczku i to ten + :) Od paru lat na nia jezdze i zawsze pogoda dopisuje :)