Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 670
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czemu ją dołujesz, a może i trche jest?

Wcale nie dołuję. Po prostu niekażdy może być właścicielem bulika :P

nie każdy chce :evilbat:

a może nie każdy potrafi się do tego przyznać :wink:

Posted
a może nie każdy potrafi się do tego przyznać :wink:

do czego? :fadein:

a tak na serio to faktycznie kocham sznaucery i niechciałabym mieć bullika, aczkolwioek lubię na nie patrzeć i podobają mi się :D

Posted

Tufi coś sępisz tych fotek :roll: dawaj więcej :D

Bigos jest boski :angel: a jak ludzie patrza na Ciebie jak wołasz na ulicy "Biiigooosssss!!!" - nie pytal nikt po ile sprzedajesz?? bo mnie sie to skojarzyła dziś jak kolo na osiedlu darł się przez godzinę: "Kartooofleeeee, Ziemniaaaaakiiiii!!!" a Ty krzyczysz Biiigoossss i to jeszcze przed świętami :wink: :lol:

Posted

Nie sepie, nie sepie - tylko ja nie posiadam wlasnego aparatu, wiec jak TZ bierze z pracy na weekend na przyklad, to wtedy moge fotki zrobic. Na spacerze robil kolega - ale Bigos czseto tam wychodzi jako ruda smuga 8)

Az tak glosno sie nie dre, zeby ludzie wychodzili z okien :lol: A na dworze ludkow teraz niewiele, bo zimno...

Moja mama byla zdezorientowana, jak jej sie zapytalam, czy moge z Bigosem przyjechac na Święta :lol:

Bigos poznal kolege - mieszanca pitta - o rownie fajnym imieniu - Bajzel 8) :lol: :wink:

Lecimy na spacerek

P.S. Cos te smycze slabe ostatnio robia... Peklo nam to cos do zaczepiania :o Bigos : smycz - 1:0 :lol:

Posted
Tufi coś sępisz tych fotek :roll: dawaj więcej :D

Bigos jest boski :angel: a jak ludzie patrza na Ciebie jak wołasz na ulicy "Biiigooosssss!!!" - nie pytal nikt po ile sprzedajesz?? bo mnie sie to skojarzyła dziś jak kolo na osiedlu darł się przez godzinę: "Kartooofleeeee, Ziemniaaaaakiiiii!!!" a Ty krzyczysz Biiigoossss i to jeszcze przed świętami :wink: :lol:

Moja mama byla zdezorientowana, jak jej sie zapytalam, czy moge z Bigosem przyjechac na Święta :lol:

:roflt: :roflt: :roflt:

Posted
Nie sepie, nie sepie - tylko ja nie posiadam wlasnego aparatu, wiec jak TZ bierze z pracy na weekend na przyklad, to wtedy moge fotki zrobic. Na spacerze robil kolega - ale Bigos czseto tam wychodzi jako ruda smuga 8)
Moze byc smuga, bedziem sie napawac 8)
Az tak glosno sie nie dre, zeby ludzie wychodzili z okien :lol: A na dworze ludkow teraz niewiele, bo zimno...
Nie boj zaby, to slychac :lol: U Mamy zawsze z okna sie wychylala sasiadka, jak tylko zawolalam moja :lol:

:lol:

Bigos poznal kolege - mieszanca pitta - o rownie fajnym imieniu - Bajzel 8) :lol: :wink:

Lecimy na spacerek

Jekies fotki ze spaceru z Bajzlem? :wink:
P.S. Cos te smycze slabe ostatnio robia... Peklo nam to cos do zaczepiania :o Bigos : smycz - 1:0 :lol:
W marketach dokupisz karabinczyk - pancerny :evilbat:
Posted

Od dzis Bigos jest prawouszny :lol: Znaczy sie stanelo mu prawe ucho - wyglada przekomicznie, jak jakis kretynek maly :cunao: :cunao: :cunao: Tak, tak - wiem, postaram sie zalatwic aparat i pstryknac klaunowi zdjecie 8)

Posted

Stan na wczoraj:

waga: 10,5 kg

ucho: prawe w gorze, lewe zmienne

jedzenie - 3x sucha karma, 1x skrzydelko od kurczaka [za pierwszym razem prawie z moja reka razem] plus dodatki: bialy lub zolty ser, marchewka, miod, oliwa, sucha bulka, jogurt naturalny...

Posted

25 XII, po energicznym przebiegnieciu przez caly pokoj, sila rozpedu popchnela Bigosa na lozko - jeszcze tak zdziwionego psa nie widzialam :lol: Wczoraj tez raz mu sie udalo wskoczyc :)

Dzis po raz pierwszy nie zrobil w nocy siusiu - tylko jak przystalo na grzecznego psa rano na spcerku :)

Apetyt ma rozny - dwa dni czysci miche do polysku, dwa dni wybrzydza...

A teraz fotki :D

PANIENKA Z OKIENKA

CO MASZ?

ZNALAZŁEM KIJEK

TAM COŚ JEST!

RAZ NA DOLE...

...RAZ NA GÓRZE

Miłego oglądania :D

Posted

Bigosik rosnie jak na drozdzach :D

Jest sliczny pieszczoszek i to spojrzenie :wink: na razie Bercia jeszcze go rozkłada na lopatki ale widze że chłopak sie wprawia ...

Pozdrawiamy Patka&Lilith