Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

chyba nie ma takich nie jadalnych, wszystko co sie da do pyska wziac to rozszarpia

Giha z Olsenem zalatwili takie podobne spanko, a ze nie bylo juz pod reka niczego innego to sie wzieli za dywan na szczesice w pore przyszedlem

ale to juz inny temat

• Replies 670
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
...

A zrobic fotke szczeniakowi nie jest latwo - wiec macie na razie takie, kiedy spi - jedyny spokojny moment w moim zyciu :lol:

Ha ha Buśka też przez pierwsze miesiące życia miała głównie śpiące fotki

Śliczne dwa prosiaczki :angel:

Posted

Mój w wieku szczenięcym, pogryzł gumoleum w korytarzu, listwy podłogowe , zaokrąglił drzwiczki od szafki na buty, nie wspominając o kapciach i butach. Tadzio, jak widać ze zdjęcia, ładnie śpi i jest bardzo grzeczny. :multi:

Posted

Tedi tylko na zdjeciach jest taki slodki - tak naprawde to wredna bestia z niego :evilbat:

a ty co...z choinki się urwałaś ?? Nie wiesz, że wszystko co rude to fałszywe i wredne :evilbat:

Widziały gały co brały :lol: :wink:

Posted
Ale śmieszny grubasek hehe

Super, że mają fajne łóżeczka. Emi miała kiedyś takie ładne łózeczko, ale zjadła całe. Teraz zastanawiam sie jakie jej kupić, żeby było niejadalne

:roll:

Lapidło zjada wszystko co ma służyć jako jego legowisko, chyba dlatego, że chce nam pokazać, ze tamto się nie nadaje do spania i on woli na fotelu a już najlepiej w wyrku

Posted

Tadzik dostal juz troszke marchewki i żółego serka - baaardzo mu smakowalo. Jedzenia z misek suczek nie rusza - wystarczy ostre FE, ale co jakis czas sciemnia i sprawdza, czy to zarcie nadal jest fe 8)

Jutro wyjdziemy na chwilke na dwor - zobaczymy, jak zareaguje 8)

Poza tym to sie zastanawiam, co to w ogole jest, bo zachowuje sie jak mieszanka kangura z pirania :-?

Niestety nadal w nocy miedzy 2 a 3 jest pobudka krotka, pozniej tak kolo 6-7 budzi sie na dluzej :-? Staram sie go przed snem wymeczyc na maksa, dostaje cieplutki posilek i jeszcze sie budzi - wtedy dostaje troche wody do picia (nie stoi u niego caly czas woda, bo nie ma to sensu - rozlewa wiecej niz wypije, a jeszcze nie zajarzyl, ze wode od dziewczynek moze pic).

To tyle z placu boju - uszy zaczyna miec coraz twardsze, co mnie cieszy, bo na poczatku mial cieniutkie i delikatniutkie.

Posted

Dzis Tedi byl po raz pierwszy na 5 minut na dworze - na razie przeraza go ogrom swiata i jest wtedy taki grzeczniutki 8) Widzial na szczescie, ze dziewczynkom sie podoba, wiec tez mial momenty, ze zgrywal twardziela :lol:

Posted

tufi,

Gratuluje nowego domownika :) Slodki bullik z niego. Niech wyrasta na pieknego faceta. I duuuzo cierpliwosci w wychowaniu Ci zycze :)

pozdrawiam,

Posted

Tedi tylko na zdjeciach jest taki slodki - tak naprawde to wredna bestia z niego :evilbat:

a ty co...z choinki się urwałaś ?? Nie wiesz, że wszystko co rude to fałszywe i wredne :evilbat:

Widziały gały co brały :lol: :wink:

Złośnica&LUGER nie prawda - rude jest piękne :wink:

Posted

Dzis Bigos byl juz na dworze dwa razy - baaardzo mu sie podobalo :D

Zmienilismy mu imie, jakos tak nam Tadzik do niego nie pasowal po prostu - a Bigos - rudy i na B 8)

Posted

Bigos dzis byl po raz 4 na dworze i w koncu zajarzyl, o co chodzi - zrobil siusiu :D

Jak teraz wychodza same dziewczyny na dwor to piszczy wnieboglosy i trza mala cholere wziac pod pache i zabrac na dwor 8)

Coraz czesciej zdarza mu sie nie nasikac na dywan, tylko na gazety, zluzowal z ustalaniem hierarchii pod siebie. Czasami mu odbija i odzywa sie mieszanka kangura z pirania - skacze wysoko i klapie szczeka :D

Bunia juz sie oswoila, zaczyna mlodego ustawiac - chyba tylko ona z czipsow to jakis morderca normalnie :lol:

Ma bardzo podobne zachowania do Berci - np. siedzenie nad miska Buni i medytowanie :D

Czasami jeszcze klapsa dostanie, jak udaje, ze nie rozumie, co to FE znaczy - probuje po 10 razy zrobic cos, co jest FE, bo moze akurat sie cos zmienilo :-?

Posted
Czasami mu odbija i odzywa sie mieszanka kangura z pirania - skacze wysoko i klapie szczeka :D

:-?

dobre :lol: :lol: :lol: mieszanka kangura :P

Bigos tylko tak dalej :lol:

Posted

a czy ja twierdze , że NIE ??

Pewnie, że piękne...ja jestem ruda :lol: 8) ale i wredna :evilbat:

Ja tam też uważam, że ta reguła z rudym się sprawdza :evilbat:

Bigosik jest ekstra. Z czasem będzie też kochany. Przynajmniej czasami :evilbat:

Posted

a czy ja twierdze , że NIE ??

Pewnie, że piękne...ja jestem ruda :lol: 8) ale i wredna :evilbat:

Ja tam też uważam, że ta reguła z rudym się sprawdza :evilbat:

A Rude JEST wredne :evilbat: Hanka dajmy na to :fadein:

No i widzisz Złośnica&LUGER wydałaś nas (bo ja też ruda i to z wyboru)