Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no i juz nie musze jej na sile wypychac z mieszkania. co prawda pierwsza nie wychodzi i trzeba wychodzic sposobem - wyjsc z mieszkania, zejsc troche ze schodow, a jak suka dolaczy, to szybko z powrotem wbiec zeby zamknac drzwi, zanim suka zdarzy tez wrocic i wbiec do mieszkania - ale to i tak juz spory postep.

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

arwenka, wydaje mi się, że szarlotka ma cos w rodzaju leku separacyjnego. bóg jeden wie, czy ktoś kiedyś bodaj przez chwilę tak sie nią opiekował, jak ty - nie dziwne, ze boi sie to stracic. ale z tym mozna pracować i na pewno się da. dlaczego tak sądzę? bo sunia jest szybka - 2-3 dni i wychodzi na dwór, schodów używa, okna olała. to jest duży potencjał!

Posted

arwenko skontaktuj sie z joaaa

szkoda stresu wszystkich domownikow a mala zacznie dopiero byc zazdrosna i bedzie ostra rywalizacja

pojetna pewnie kilka "pomyslow" joaaa pomoze Szarlotce

Posted

tomcug :loveu: juz dostalam zawrotu glowy:roll:
jedno powiem szalenie pracowita z Ciebie mroweczka :loveu:
ogloszenia wystrzelily jak z katapulty !

Szarlotka bardzo Ci dziekuje! teraz juz ruszyla w swiat i na Kabatach pewnie dlugo miejsca nie zagrzeje, mniamuska nasza ciasteczkowa :eviltong:

Posted

Jejku jejku, pięknie dziękujemy za te wspaniałe ogłoszenia :loveu:

Co do transportu psa... Ja dopiero wtorek mam wolny. Niestety weekend - szkoła. Aha, jutro mam spotkanie pracy, więc bardzo proszę o kciuki w granicach godz 10 - 11 :oops:

Posted

suczyk jest cudowny!!!!!!!! grzeczny, czysciutki, nie przeszkadza, bawi sie z moim psem w berka:) i pieknie schodzi po schodach:cool1:
tylko probuje zdominowac mi psy moje. ten duzy sobie radzi bez problemu, na ogol ja lekcewazy ale jak szarlotka przesadzi, to ja przywoluje do porzadku. tlyko z ta mala jest problem, bo obie uparte, a roznica sil jest 24kilo kontra 3 kilo.
w kazdym razie to jest super piesek do adopcji. w porownaniu z moimi piesami to ideal. mam nadzieje, ze szybko kogos uszczesliwi.
okna juz jej zupelnie przeszly, niczego innego nei zniszczyla i nawet nie probowala.

Posted

a jakie wiesci z allegro? czy sa jacys obserwujacy?
odglosy z innych ogloszen?
nikt nie ma ochoty na to "ciasteczko"?

ciesze sie ze rezolutna z Szarlotki psinka

Posted

arwenka, czy ty możesz porobic szarlotce jakies fajne zdjęcia to duzo daje w ogłoszeniach. i tzreba szarlotke wrzucic do cafeanimal, może wyląduje w metzre... mój głos - ciekawy tytuł, oryginalny, takiego ogłoszenia, przyciagnie uwagę redaktorów i wybiora sunię do wydania papierowego.

Posted

mtf zalesie pytala o pomoc w transporcie psa
kiedy nalezy sunie przetransportowac do weterynarza? na obejrzenie szwow

odpowiedzi nie bylo, a czas zapewne nagli
jesli mru nie bedzie mogla pomoc to moze jo37, czy kogos innego z autem z warszawy trzeba poszukac

transport KABATY-PODLESNA i kiedy ....
moze zmienic tytul jesli mru z TZem czy Jo37 nie bedzie mogla?

Posted

ojej to ja przegapiłam pytanie
Szarlotkę trzeba zawieźć?
a kiedy?

może być ciężko :roll: ja leże chora z zapaleniem zatok... ale ale powiedzcie kiedy :)

Posted

a co to takiego to cafe animal?
na razie nie ma zainteresowania. ale to tez moja wina, bo mam mnostwo rzeczy na glowie i ciagle nowe problemy (jakos pechowo mi sie ten rok zaczyna:/) i powinnam sie porzadniej wziac za temat szarlotki. wlasnie jej zrobilam chuste z napisem szukam domu (widzialam cos takiego u psa u Murki chyba). moze ktos na spacerach sie zainteresuje:) no i nie zrobilam jeszcze ogloszen w moim sklepie, bo drukarka nie dziala. wczoraj w nocu dopiero porozsylalam ogolszenia po znajomych i to tylko czesci, bo mi nocy zabraklo.
a o zdjecia sie postaram. wezme apart na spacer, moze uda mi sie zrobic jak szarlotka ryje w zaspach - to jest takie urocze. tlyko ze jak na razie, to mnie jakis straszny katar napadl:shake:

Posted

martwie sie co z tym transportem

mru zaniemogla na calego...nic nie napisala,wiec chyba nie i tytul nie zmieniony
co tu robic?:cool3:
wobec tego napisze do Jo37

Posted

dzis w nocy rozmawialam na GG z arwenka
miala poprosic Jo37 badz joaaa badz tez, jesli nie udaloby sie uzyskac pomocy od ktorejs z nich powiadomic mnie telefonicznie i szukalabym kogos z mapy pomocy

nie odezwala sie, sadze wiec, ze udalo sie z transportem

Posted

o 12 awarenka dostala jeszcze raz tel.do kliniki aby upewnic sie czy szwy sa nierozpuszczalne i zapytac czy sa zalozone standartowo i moze je zdjac inny wet.jako opcje ostatnia miala do mnie dzwonic w razie potrzeby.nie dzwonila.

Posted

arwenko czekamy na nowinki
nie bardzo wychodzi nam ta pomoc...:shake::oops:

czy masz srodki na karme?
minie niebawem chyba trzeci tydzien Szarlotki u Ciebie

jakie koszty ponioslas u weta, /pamietam 15 zlotych za zastrzyk/, inne?