marlenka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Do mnie podobno juz jadą . Ale nasza poczta Polska sie ociaga.... Asia do Białegostoku to dojdą za rok .. przez Chiny hihihi Quote
magdola Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 marlenka napisał(a):Do mnie podobno juz jadą . Ale nasza poczta Polska sie ociaga.... Asia do Białegostoku to dojdą za rok .. przez Chiny hihihi Eeee oni sankami teraz sie poruszają, więc jak jest pod górkę to długo to trwa....:D Quote
Anna_33 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Marlenka, daj znac jak dotrze )) Joasiu, bodajze wczoraj wyszla paczuszka 2, 5 kg ))) Poszla tez do Brodnicy. Quote
Goś Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Zapiszę sobie, a potem postaram się partiami przeczytać. Quote
Agn Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Chciałam tylko napomknąć, że ok. godz. 14 wyjechały ostatnie koty z Boguszyc. :cool3: Można chyba założyć, że akcja ze strony Miau została domknięta. :lol: Quote
sleepingbyday Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 anna, jak tylko babka się odezwie, to wszytsko jej powiem. o szczepieniach i paszportach ona wie, gadałysmy o adopcjach zagranicznych. Quote
joanna83 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Dostałam właśnie przed chwilą ulotki :) Część juz rozdysponowana. Quote
Anna_33 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 A do Marlenki nie przyszly )))))) Agn, ja czekam na info, ze dotarly ( tfu tfu) :-) Quote
Soema Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='Soema'] czy ten pies jest jeszcze w OS? Chyba umknęło...?:) Quote
Anna_33 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Nie umknelo)) juz pytalam o niego kiedys, ale jakos wysledzic sie nie dalo. To zdjecia chyba z wiosny, jesli nie zmyslam. Wydaje mi sie, ze wyszedl, ale glowy nie dam. Quote
marlenka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 joanna83 napisał(a):Dostałam właśnie przed chwilą ulotki :) Część juz rozdysponowana. Pewnie Pan Krzysio co roznosi u mnie listy zabalował dziś :) To napewno w poniedziałek dotrą . Quote
Soema Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='Anna_33']Nie umknelo)) juz pytalam o niego kiedys, ale jakos wysledzic sie nie dalo. To zdjecia chyba z wiosny, jesli nie zmyslam. Wydaje mi sie, ze wyszedl, ale glowy nie dam. Kiedy możecie to sprawdzić? on mi utkwił w pamięci.. ostatnio dziewczyna oferowała DT dla onkowatego mlodziaka, ale nie wiem czy on nadal jest. Miau jest uaktualniane? http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=94084 tu nadal oczekuje na adopcje. Quote
Anna_33 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Dzisiaj ten ze zdjecia bedzie sprawdzony. Jak sie uda. Agnieszka ma wydrukowane zdjecia. Tyle, ze pojechala sama i ma tych zdjec chyba ok 30, bo nie tylko zamowienia z dogo, ale tez z wirtualnych adopcji. Tzn pojechala z Pawlem i Eliza, sama w sensie, ze Ewa i ja jej nie towarzyszymy.Czyli poza zdjeciami ma tez inne zadania bojowe, a dzien krotki.. O ktory numer na miau pytasz? bo w linku otwiera sie po prostu 1 strona watku :-) Na miau kilka psow musze poprzenosic, min te z Brodnicy :-) Acha, wazna informacja. Nasza Sniezynka ma ciezkie zycie w Boguszycach, jest zaczepiana przez inne psy. Pracownicy jej pilnuja i probuja izolowac, ale trzeba panne zabrac i to coraz pilniej. Quote
Anna_33 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Agnieszka wraca z Boguszyc, wiezie aparat pelen zdjec. Niestety, Ewa i flatki nie ma zdjec Cyganki. Dopiero za tydzien :-( Komisyjnie potwierdzono, ze Kurczak to suczka. Wiek, zgodnie z przypuszczeniami, nie 10, a 7 lat. Pluca juz prawie w porzadku, na wszelki wypadek dostala jeszcze slabsze leki. W zwiazku z watpliwosciami co do plci wet wycial jej nawet kawalek futerka w odpowiednim miejscu, a Agnieszka macala.Mimo usilnego macania nie znalazla nic, co poswiadczyloby meskosc ;-) Zdjecia dostane pewnie pozno wieczorem. Wkleje albo w nocy, albo jutro. Potwierdza sie info o Sniezce, koniecznie musimy znalezc jej dt. Ma zabliznione ranki, jest chyba kasana przez inne psy. Nie ma tam lekkiego zycia. Quote
malawaszka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 przecież faceciki mają siusiaka nie tylko jajka :roflt: nie trzeba jakoś specjalnie macać :evil_lol: Quote
Anna_33 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Zalozylysmy, ze moze Kurczakowa ma miniature i w kudlach moze byc malo widoczna :p Czy ktos na forum moze mnie oswiecic jak sie robi bannerki?:help1::modla: Quote
Goś Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Ja mogę oświecić lub zrobić. W sumie przymierzam się z pomocą, ale temat wydaje mi się tak ogromny, że nie wiem jeszcze jak ugryźć. Ale banerki mogę zrobić bez problemu. Napisz mi tu lub na pw, jakie są w tym względzie potrzeby. Quote
Anna_33 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Logowanie, z gory dziekuje :-) Jasne, ze potrzebujemy kogos do robienia bannerkow. Co rusz w watkach psow z Boguszyc widze, ze dziewczyny prosza o bannerek. Sek w tym, ze chcialam sie naumiec, szukalam w necie, ale jakos nie bardzo mi idzie.. Jesli moglabys oswiecic na pw lub mail )) [email protected] bede wdzieczna. Quote
jola_li Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Anna_33 napisał(a):Logowanie, z gory dziekuje :-) Anno, Gosia ma tak naprawdę nick "Gos" ;-) To "logowanie" to dlatego, że dogo się zbiesiło i czasowo (kiedy to się skończy najstarsi górale nie wiedzą) ma takie długi i dziwny "pseudonim" :-). Quote
Anna_33 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 "Gos" latwiej pisac, bo dosc dlugi ten zastepczy nick))) Dziekuje za mail, przyznam, ze jeszcze go nie przyswoilam.) Quote
Goś Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Tak... Gos to mój prawdziwy nick, który odszedł wraz ze starym dogo. Założyłam 2gie konto myśląc naiwnie, że to tylko na chwilkę... I tak oto stałam się posiadaczem najbardziej idiotycznego nicku na forum:-) Quote
Anna_33 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 "Gos" latwiej pisac, bo dosc dlugi ten zastepczy nick))) Dziekuje za mail, przyznam, ze jeszcze go nie przyswoilam.) Quote
Anna_33 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Nie, szczerze nie jestem do konca do Zyrardowa przekonana, moze to subiektywne, nie wiem. Troche mi glupio wysylac tam kolezanke, ktora sie zglosila skoro nie mam przekonania. A moze faktycznie warto, moze sie myle? Druga rozmowa tez chyba nie zakonczy sie sukcesem, Pani z ktora rozmawialam chyba zdecyduje sie na roczna bernardynke z Gdanska. Quote
Soema Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 I jak sytuacja w OS, jak foty? Ten młodziak jest? Widziała go Agnieszka? Quote
Recommended Posts