Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 475
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agnethka']jeśli masz wpisane w książeczkę szczepienie przeciwko wściekliźnie to wystarczy ;) ja zawsze tak robię i jest ok ;)[/quote]

Ok. dzięki.

Posted

[quote name='asia78']Czy książeczka zdrowia wystarczy czy musi być specjalne zaświadczenie?[/quote]

jeśli masz wpisane w książeczkę szczepienie przeciwko wściekliźnie to wystarczy ;) ja zawsze tak robię i jest ok ;)

Posted

z tego co mi mówili to ta wystawa jest przeniesiona do Świdnika.. w końcu jest ona w lublinie czy w świdniku?? dla mnie to ważne bo zapisałam się jako sekretarz i mi prowadząca mówiła że jest w świdniku..

Posted

[quote name='Kaidar']z tego co mi mówili to ta wystawa jest przeniesiona do Świdnika.. w końcu jest ona w lublinie czy w świdniku?? dla mnie to ważne bo zapisałam się jako sekretarz i mi prowadząca mówiła że jest w świdniku..[/quote]

wystawa jest w Świdniku ;)

Posted

A ja nie wiem czy moje zgłosiłam do dobrej klasy... Bo urodziła się 14 września, a wystawa jest 14 czerwca... to trzeba zgłosić do szczeniąt czy młodzieży? Bo ja napisałam do młodzieży...

Posted

[quote name='Saga200']A ja nie wiem czy moje zgłosiłam do dobrej klasy... Bo urodziła się 14 września, a wystawa jest 14 czerwca... to trzeba zgłosić do szczeniąt czy młodzieży? Bo ja napisałam do młodzieży...[/quote]

to chyba jeszcze w szczeniakach powinna być ;)

jakby wystawa była 15 czerwca to w młodzieży ;)

Posted

[FONT=CentSchbookPL-Roman][SIZE=2][FONT=CentSchbookPL-Roman][SIZE=2][LEFT]"Datą decydującą o wieku psa jest dzień wystawienia (np. pies urodzony 15 maja może być wystawiony[/LEFT]
w klasie szczeniąt najwcześniej 16 listopada)."
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Saga200']A jak ja mam to im powiedzieć? Będą zwrócone koszty, czy raczej nie?[/quote]
Bierzesz ze sobą potwierdzenie wpłaty, przy odbiorze papierów w sekretariacie mówisz, że zapłaciłaś za szczeniaka jak za dorosłego, pokazujesz potwierdzenie i zwracają Ci nadwyżke ;)

Posted

Ja jednak nie bede startować teraz w MP :placz::placz:
Nie mam nikogo w ZK :shake: I jednak miec nie bede wiec los każe poczekać aż będę miała 16lat i własnego bordera :p

Co niezmienia faktu że ja będę i Roniek pewnie też - nie wystawiam więc nie będzie płakał że pańcia zostawiła dla borderka :cool3:

Posted

[quote name='Agata_Roki']Ja jednak nie bede startować teraz w MP :placz::placz:
Nie mam nikogo w ZK :shake: I jednak miec nie bede wiec los każe poczekać aż będę miała 16lat i własnego bordera :p

[/quote]
napisałam w wątku jh, że mogę gordona użyczyć ;)

Posted

wybaczcie offa, ale moze ktoś się zainetresuje a sprawa w koncu powiązana z Lublinem i wystawami.
Jest organizowany z Lublina bus na wystawy CAC, CACIB 20-21 czerwca do Czarnogóry (Montenegro). Jeśli ktoś zainteresowany to proszę pisać na
[email][email protected][/email]
(to nie jest mój mail a organizatorów). Są jeszcze ostatnie wolne miejsca.

Posted

Z góry przepraszam za OT, kochani zajrzyjcie proszę:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f38/zaginela-dziewczyna-pomocy-139206/#post12400521[/URL]

Posted

[quote name='Madziorka']wiecie może kiedy będzie spis wystawców?[/quote]

wiem, że dziś został oddany katalog do druku - myślę, że o ile pojawi się spis to najwcześniej we wtorek (chyba, że w środę lub czwartek :eviltong: ) w te dni jest czynny oddział ;)

no i jeszcze muszą rozesłać maile z potwierdzeniami ;)

Posted

[quote name='Saga200']A jak ja mam to im powiedzieć? Będą zwrócone koszty, czy raczej nie?[/quote]
dowiedziałam się, że różnica zostanie zwrócona - tylko weź dokument wpłaty!!!!

Posted

mnie nie bedzie:shake: bo suka sie zacieczkowala ... :angryy:\

ale jak zdarze wrocic z wawy, to wbije na finaly i kupic łańcuszek :cool3:

panbazyl nie oczekuj mnie :oops:

Posted

Ja będe chyba na początku przez 2-3 godziny z moją młodszą siostra (ma 1,5 roku) więc jak zobaczycie dziewczyne z dzieckiem na rękach (większość ludzi na ulicy myśli, że to moje :lol:) to śmiało podchodźcie ;)