Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wpłaty marzec:
dczn 20zł
Bożena O. 120zł
Marta P. 50zl
Selket 20zł
Beata K. 100zł
Katja 50zł
Iv 90zł
Agnieszka Ch. 5zł
agaga21 20zł
Iv 20zł
Fioneczka 20zł
Emilia K. 10zł
Magdalena W. 100zł
Jolanta W. 50zł
Kazimierz W. 50zł
PRZEC 60zł
Lidia Ch. 10zł
Aleksandra P. 5zł
Lilutosia 30zł
Agnieszka32 100zł

RAZEM: 930zł

31.03.09. - zapłata za hotelowanie Boogiego 570zł.

Zostaje: 795zł na koniec marca.
Kwiecień, kolejne wydatki podam wieczorem bo wyciągi z kwietnia mam w aucie. ;)

Wszystkie wymienione powyżej osoby dały w tytule przelewu imię Boogi.

Dziękujemy ogromnie za pomoc.

Jeśli kogoś pominęłam, lub ktoś nie dał imienia w nazwie a prosi o dopisanie - proszę o kontakt na pw. Dziękuję. :loveu:

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Faktury za leczenie:
86zł - antybiotyki
65zł - badania laboratoryjne
181,90zł - kastracja

RAZEM: 332,90zł

795zł - 332,90zł = 462,10zł (na k. marca).

Posted

Dziękuję wszystkim ktorzy wpłacali pieniądze za ktore moglismy leczyc i hotelowac Boogiego:Rose:, dziękuję za ogłoszenia i za wszystko:Rose: co przyczyniło się do uratowania Boogiego:loveu: i chcę przekazac tym samym, ze dzisiejszą noc Boogiś spędza juz w NOWYM DOMU.

Dziś doszczepiłam jeszcze niunka - faktura na kwote 99,50 zł

Posted

andzia69 napisał(a):
BOSKO!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: się chłopaczek wreszcie doczekał!:loveu:

no " moj chłopaczek " tez się cieszył:multi:, ze wreszcie wrociłam i dostał obiad:p

Posted

agaga21 napisał(a):
cooo?:crazyeye:nic nie pisałyście!

:multi::multi::multi:wspaniale!

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Bo właśnie sami się dowiedzieliśmy po przeczytaniu tego wątku - Ruda wszystko w tajemnicy trzymała.

To teraz trzymamy kciuki by Boogi okazał ogładę wychowawczą. :loveu:

Jutro rozliczę wątek do końca, albo jeszcze dziś w nocy jak skończę pracę.

Posted

Wpłaty kwiecień:
Fioneczka 20zł
Marlena Sz. 5zł
agaga21 - 20zł
dczn 20zł
Iv 20zł
Agnieszka32 50zł

RAZEM: 135zł

RAZEM: 597,10zł

597,10 - 99,50= 497,60zł. (tyle zostało)

Z 497,60zł musimy opłacić jeszcze hotelik za cały kwiecień + te kilka dni majowych. Mniej więcej 555zł (450zł za kwiecień, 105zł za maj).
Czyli w sumie wychodzi na to, że Boogi jest na "zero". Chyba, że jakiś wpłat nie zauważyłam i złożycie jakieś reklamacje. ;)

Posted

ruda76 napisał(a):
Dziękuję wszystkim ktorzy wpłacali pieniądze za ktore moglismy leczyc i hotelowac Boogiego:Rose:, dziękuję za ogłoszenia i za wszystko:Rose: co przyczyniło się do uratowania Boogiego:loveu: i chcę przekazac tym samym, ze dzisiejszą noc Boogiś spędza juz w NOWYM DOMU.

zatańczę z radości .... powaznie zatańczę, to nic że jestem w pracy i wszyscy pomysla że mi odbiło :evil_lol:

mały powodzenia ... bądź grzecznym chłopczykiem ... jesteś cudownym psiurem i wiem że będą kochać cię juz na zawsze !!!!
pamiętam dzień jak błagałam Kasię żeby zabrała Cię ze schronu ... byłes taki biedny a teraz będziesz jednym z najszczęśliwszych psiaków pod słonkiem

:multi::multi::multi::multi::multi:

Bogiś do domku - moja deklaracja przechodzi na łysiutką Zojkę

Posted

Boogiś:multi::multi::multi::multi: Jak się cieszkam, że mu się udało :multi::multi::multi: Teraz trzymam kciuki by wszystko bylo dobrze w nowym domku :kciuki:

Posted

Bardzo, ale to bardzo się cieszę, że Boogiemu w końcu sie udało :loveu::loveu:
Mam nadzieję, że w nowym domku będzie szczęśliwi, za co trzymam kciuki :thumbs:

Posted

Ach, jeszcze jedno. Kasiu, ja zadeklarowałam wpłaty po 20 złotych miesięcznie do czerwca włącznie. Teraz Boogisiowi są już nie potrzebne, bo przeszedł na "wikt i opierunek" do nowych opiekunów.
W poniedziałek wezmę wypłatę i chciałabym jednak wywiązać się ze swoich zobowiązań ;) może jakiejś bidzie przydadzą się te pieniądze?
Wiem, że to nie dużo, ale w myśl zasady...............ziarnko do ziarnka...;)
Możesz mi wskazać jakiś cel? Tzn, co mam dać w tytule przelewu?

Posted

Iv_ napisał(a):
Ach, jeszcze jedno. Kasiu, ja zadeklarowałam wpłaty po 20 złotych miesięcznie do czerwca włącznie. Teraz Boogisiowi są już nie potrzebne, bo przeszedł na "wikt i opierunek" do nowych opiekunów.
W poniedziałek wezmę wypłatę i chciałabym jednak wywiązać się ze swoich zobowiązań ;) może jakiejś bidzie przydadzą się te pieniądze?
Wiem, że to nie dużo, ale w myśl zasady...............ziarnko do ziarnka...;)
Możesz mi wskazać jakiś cel? Tzn, co mam dać w tytule przelewu?

Ciociu Iv_, w największej potrzebie na dzień dzisiejszy jest chyba Zoja z nużycą, babeszją i innym zestawem choróbsk.
Może na nią?

Tu jest malutkiej wątek:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/zoja-amstaffka-z-zaawansowana-nuzyca-babeszja-wieloma-innymi-chorobami-136337/

Posted

Wiadomosci z dzis

Boogie juz 2 dni zostaje sam w domu kiedy ludzie ida do pracy i jak na dobrze wychowanego;) psa przystało nie robi niespodzianek:p
Czeka grzecznie spiac sobie w ich łozku:p

Posted

ruda76 napisał(a):
Wiadomosci z dzis

Boogie juz 2 dni zostaje sam w domu kiedy ludzie ida do pracy i jak na dobrze wychowanego;) psa przystało nie robi niespodzianek:p
Czeka grzecznie spiac sobie w ich łozku:p

hehehehe :p

Madry piesek :)

Posted

Wie chłopak co dobre :diabloti:.
Tak się cieszę, że dobrze się psiak w nowym domku sprawuje i że „wyszedł na ludzi”, bo po wcześniejszych opisach Doddy bałam się, że rozważa jego uśpienie …. :shake: a tu taka niespodzianka :multi::loveu: