doddy Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Wpłaty marzec: dczn 20zł Bożena O. 120zł Marta P. 50zl Selket 20zł Beata K. 100zł Katja 50zł Iv 90zł Agnieszka Ch. 5zł agaga21 20zł Iv 20zł Fioneczka 20zł Emilia K. 10zł Magdalena W. 100zł Jolanta W. 50zł Kazimierz W. 50zł PRZEC 60zł Lidia Ch. 10zł Aleksandra P. 5zł Lilutosia 30zł Agnieszka32 100zł RAZEM: 930zł 31.03.09. - zapłata za hotelowanie Boogiego 570zł. Zostaje: 795zł na koniec marca. Kwiecień, kolejne wydatki podam wieczorem bo wyciągi z kwietnia mam w aucie. ;) Wszystkie wymienione powyżej osoby dały w tytule przelewu imię Boogi. Dziękujemy ogromnie za pomoc. Jeśli kogoś pominęłam, lub ktoś nie dał imienia w nazwie a prosi o dopisanie - proszę o kontakt na pw. Dziękuję. :loveu: Quote
doddy Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Faktury za leczenie: 86zł - antybiotyki 65zł - badania laboratoryjne 181,90zł - kastracja RAZEM: 332,90zł 795zł - 332,90zł = 462,10zł (na k. marca). Quote
Jenny19 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Ogłoszenia dla Boogiego: eoferty giełdaogłoszeń adopcje.org kupsprzedaj kupiepsa ogłoszenia24polska polskastrefa.eu psy.pl przygarnijzwierzaka.pl dwukropek.pl ojej.pl animalia.pl wegetarianie.pl petworld rozgłos.net najpewniej.pl interpress.net hiperogłoszenia oxl.pl Quote
doddy Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Jenny19, stokrotne dzięki, dzięki :loveu::loveu::loveu: Quote
ruda76 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Dziękuję wszystkim ktorzy wpłacali pieniądze za ktore moglismy leczyc i hotelowac Boogiego:Rose:, dziękuję za ogłoszenia i za wszystko:Rose: co przyczyniło się do uratowania Boogiego:loveu: i chcę przekazac tym samym, ze dzisiejszą noc Boogiś spędza juz w NOWYM DOMU. Dziś doszczepiłam jeszcze niunka - faktura na kwote 99,50 zł Quote
ruda76 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 andzia69 napisał(a):BOSKO!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: się chłopaczek wreszcie doczekał!:loveu: no " moj chłopaczek " tez się cieszył:multi:, ze wreszcie wrociłam i dostał obiad:p Quote
agaga21 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 cooo?:crazyeye:nic nie pisałyście! :multi::multi::multi:wspaniale! Quote
andzia69 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 BOSKO!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: się chłopaczek wreszcie doczekał!:loveu: Quote
doddy Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 agaga21 napisał(a):cooo?:crazyeye:nic nie pisałyście! :multi::multi::multi:wspaniale! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Bo właśnie sami się dowiedzieliśmy po przeczytaniu tego wątku - Ruda wszystko w tajemnicy trzymała. To teraz trzymamy kciuki by Boogi okazał ogładę wychowawczą. :loveu: Jutro rozliczę wątek do końca, albo jeszcze dziś w nocy jak skończę pracę. Quote
agaga21 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 ja wczoraj wpłaciłam za maj 20 zł...może ta drobna wpłata przyda się np. zoji z nużycą. Quote
doddy Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Wpłaty kwiecień: Fioneczka 20zł Marlena Sz. 5zł agaga21 - 20zł dczn 20zł Iv 20zł Agnieszka32 50zł RAZEM: 135zł RAZEM: 597,10zł 597,10 - 99,50= 497,60zł. (tyle zostało) Z 497,60zł musimy opłacić jeszcze hotelik za cały kwiecień + te kilka dni majowych. Mniej więcej 555zł (450zł za kwiecień, 105zł za maj). Czyli w sumie wychodzi na to, że Boogi jest na "zero". Chyba, że jakiś wpłat nie zauważyłam i złożycie jakieś reklamacje. ;) Quote
fioneczka Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 ruda76 napisał(a):Dziękuję wszystkim ktorzy wpłacali pieniądze za ktore moglismy leczyc i hotelowac Boogiego:Rose:, dziękuję za ogłoszenia i za wszystko:Rose: co przyczyniło się do uratowania Boogiego:loveu: i chcę przekazac tym samym, ze dzisiejszą noc Boogiś spędza juz w NOWYM DOMU. zatańczę z radości .... powaznie zatańczę, to nic że jestem w pracy i wszyscy pomysla że mi odbiło :evil_lol: mały powodzenia ... bądź grzecznym chłopczykiem ... jesteś cudownym psiurem i wiem że będą kochać cię juz na zawsze !!!! pamiętam dzień jak błagałam Kasię żeby zabrała Cię ze schronu ... byłes taki biedny a teraz będziesz jednym z najszczęśliwszych psiaków pod słonkiem :multi::multi::multi::multi::multi: Bogiś do domku - moja deklaracja przechodzi na łysiutką Zojkę Quote
Selket Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Boogiś:multi::multi::multi::multi: Jak się cieszkam, że mu się udało :multi::multi::multi: Teraz trzymam kciuki by wszystko bylo dobrze w nowym domku :kciuki: Quote
agnieszka32 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Słoneczko moje kochane :loveu:, pojechało do nowego domku :multi::multi::multi:. Oby się tam sprawował przystojniak :cool3: Quote
Iv_ Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Bardzo, ale to bardzo się cieszę, że Boogiemu w końcu sie udało :loveu::loveu: Mam nadzieję, że w nowym domku będzie szczęśliwi, za co trzymam kciuki :thumbs: Quote
Iv_ Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Ach, jeszcze jedno. Kasiu, ja zadeklarowałam wpłaty po 20 złotych miesięcznie do czerwca włącznie. Teraz Boogisiowi są już nie potrzebne, bo przeszedł na "wikt i opierunek" do nowych opiekunów. W poniedziałek wezmę wypłatę i chciałabym jednak wywiązać się ze swoich zobowiązań ;) może jakiejś bidzie przydadzą się te pieniądze? Wiem, że to nie dużo, ale w myśl zasady...............ziarnko do ziarnka...;) Możesz mi wskazać jakiś cel? Tzn, co mam dać w tytule przelewu? Quote
muczia Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi: Strasznie się ciesze że Boogiś ma swój domek!!!!!!!! Quote
dczn Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 :))) udalo sie naszemu blondaskowi... ugi boogi ;P barrrrdzo sie ciesze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
doddy Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Iv_ napisał(a):Ach, jeszcze jedno. Kasiu, ja zadeklarowałam wpłaty po 20 złotych miesięcznie do czerwca włącznie. Teraz Boogisiowi są już nie potrzebne, bo przeszedł na "wikt i opierunek" do nowych opiekunów. W poniedziałek wezmę wypłatę i chciałabym jednak wywiązać się ze swoich zobowiązań ;) może jakiejś bidzie przydadzą się te pieniądze? Wiem, że to nie dużo, ale w myśl zasady...............ziarnko do ziarnka...;) Możesz mi wskazać jakiś cel? Tzn, co mam dać w tytule przelewu? Ciociu Iv_, w największej potrzebie na dzień dzisiejszy jest chyba Zoja z nużycą, babeszją i innym zestawem choróbsk. Może na nią? Tu jest malutkiej wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/zoja-amstaffka-z-zaawansowana-nuzyca-babeszja-wieloma-innymi-chorobami-136337/ Quote
ruda76 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Wiadomosci z dzis Boogie juz 2 dni zostaje sam w domu kiedy ludzie ida do pracy i jak na dobrze wychowanego;) psa przystało nie robi niespodzianek:p Czeka grzecznie spiac sobie w ich łozku:p Quote
muczia Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Mądry piesek, wie że nie ma jak łóżeczko właścicieli:evil_lol:. Od niedawna w swoim własnym domku, a już wie co dobre. Quote
dczn Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 ruda76 napisał(a):Wiadomosci z dzis Boogie juz 2 dni zostaje sam w domu kiedy ludzie ida do pracy i jak na dobrze wychowanego;) psa przystało nie robi niespodzianek:p Czeka grzecznie spiac sobie w ich łozku:p hehehehe :p Madry piesek :) Quote
agnieszka32 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Wie chłopak co dobre :diabloti:. Tak się cieszę, że dobrze się psiak w nowym domku sprawuje i że „wyszedł na ludzi”, bo po wcześniejszych opisach Doddy bałam się, że rozważa jego uśpienie …. :shake: a tu taka niespodzianka :multi::loveu: Quote
Recommended Posts