Zielsko Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Ukazala sie nowa gazeta o roznych sportach kynologicznych, nazywa sie: Dog&Sport. Pierwszy numer jest za darmo i wszyscy zainteresowani otrzymaniem egzemplarza promocyjnego proszeni sa o wysłanie maila z adresem do korespondencji na adres [email][email protected][/email] Quote
Martyna&Zara Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Ktoś już wysłał??Bo się zastanawiam..... Quote
WildH Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Ja też się zastanawiam. I mam kilka pytań: gazeta będzie dostępna w sklepach (np. z prasą) czy tylko wysyłkowo? ile będzie kosztowała? :eviltong: (prawdopodobnie) jest/będzie jakaś strona www z większą ilością informacji? Quote
Alusia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Toffuś']Ktoś już wysłał??Bo się zastanawiam.....[/quote] JA wysłałam! jak za darmo to co mi szkodzi:eviltong: Quote
shangri_la Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 przyszedl do mnie pierwszy numer :multi: ( a wlasciwie dostalam 2 numery wiec drugi dam komus zainteresowanemu :cool3:) pismo jest ZAJE... :cool3: jeszcze co prawda nie przeczytalam dopeiro przegladnelam, ale jest to cos na wzor czeskich"psich sportow" czegos takeigo nam brakowalo w polsce, nareszcie :p. ja od razu wykupuje prenumerate :diabloti: pozdrawiam zamawiajcie bo warto :eviltong: Quote
drzalka Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Świetnie ze wresznie ukazała się gazeta o psich sportach :multi: Mail wysłany ;) Quote
Cambel&Megi Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 super sprawa! :klacz: Ja też już wysyłam e-maila, jednocześnie przyłączam się do pytań WildH. :lol: Quote
shangri_la Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 cena na okladce to 6 zl, pismo jest kwartalnikiem. prenumerata 4wydania za 18 zl + prezent miska dog chow :cool3: pozdrawiam Quote
WildH Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Dziękuję bardzo :) . Wczoraj wysłałam maila :p Quote
Cambel&Megi Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='shangri_la']cena na okladce to 6 zl, pismo jest kwartalnikiem. prenumerata 4wydania za 18 zl + prezent miska dog chow :cool3: pozdrawiam[/quote]świetnie! :) już nie mogę doczekać się tego pierwszego wydania...pewnie później zamówimy prenumeratę. Quote
Kisses Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 A ja się zastanawiam... O czym piszą w tym numerze? (artykuły itp.) Quote
shangri_la Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 na stronce jest spis artykulow [url=http://www.dogandsport.pl/]Strona główna - Kwartalnik Dog&Sport - Fundacja Przyjaciel[/url] pozdrawiam Quote
Pieseczkowo Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Ja tez juz wysłalam i to jakis czas temu,ale do mnie nic nie doszło.Bede czekac cierpliwie.Czy pismo bedzie mozna kupowac normalnie w kioskach i od kiedy działa juz prenumerata?;) Quote
Kisses Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Wysłałam wczoraj, mam nadzieje, ze dojdzie Quote
Marta_Ares Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 do mnie dzisiaj przyszly 2 numer:multi: zapowiada sie na ciekawa gazetke, narazie tylko przegladalam Quote
Saint Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Wysłałem 7 lutego, dziś dostałem dwa egzemplarze pierwszego numeru - jeszcze nie czytałem, jedynie pobieżnie przekartkowałem - przeczytam, ocenię ;) Quote
Marta_Ares Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 ja jakos tydzien temu wyslalam e-maila;) Quote
Marta_Ares Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 ja jakos tydzien temu wyslalam e-maila;) Quote
Kisses Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='Marta_Ares']ja jakos tydzien temu wyslalam e-maila;)[/quote] ja wyslałam we wtorek... Ok, dam im troche czasu Quote
WildH Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Ja wysłałam 8 lutego i przyszły dzisiaj dwa egzemplarze :multi:. Świetne są, bardzo się cieszę, że wreszcie mamy takie pismo. Quote
Kisses Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Przychodzą po 2 numery promocyjne? :lol: Quote
WildH Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Na to wygląda :razz: Do mnie przyszły dwa. Quote
Recommended Posts