Sabina02 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 pixie napisał(a):Sabina02 gdzies Ty taki DT wypatrzyla:crazyeye: chodze po tym dogo tez nie od wczoraj, ale by w okolicach Warszawy w takiej cenie ? To juz dobry trop...'tylko' skarbonke na Pusie trzeba wykombinowac pelniutka Ta osoba narazie sie nie oglasza... Szepnela mi tak tylko o tym na ucho (a raczej na PM)... ;) Quote
pixie Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 To znaczy ze masz bardzo dobry słuch!:loveu: a i wzrok nie najgorszy...;) Bede sie Ciebie trzymac:eviltong: widze, ze warto! Quote
Edi100 Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Sabina02 napisał(a):Jest jeden platny DT w okolicach Warszawy (koszt to 200 zl za mala sunie do 10kg). Sunia musi byc nieduza i nieagresywna do kotow. Ręcze za ta osobe, jest od dawna na dogo. Czy jestescie zainteresowane? Podrzuce jej linka i zapytam. Puśka wazy 7 kilo. Niestety nie wiem jak do kotów:( Nie często jestem na dogo. Troche mi się życie powywracało... Gdyby coś pilnego to błagam o sms 0607035775 Quote
żabusia Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Edi100 napisał(a):Puśka wazy 7 kilo. Niestety nie wiem jak do kotów:( Nie często jestem na dogo. Troche mi się życie powywracało... Gdyby coś pilnego to błagam o sms 0607035775 O kurcze :shake:, czy z powodu Dogo? Quote
MyrkurDagur Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Edi100']Nie zapominam:shake:Sama mam kłopoty:(:(:( Nie chodziło mi o Ciebie Edi... Na początku sporo osób do Pusi zaglądało, a teraz niewiele z nich się pojawia :shake: To miałam na myśli... Byłoby dobrze gdyby więcej dobrych duszyczek Pusię odwiedzało... A tymczasem sporo tu ciszy... :-( Quote
MyrkurDagur Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='pixie'] To juz dobry trop...'tylko' skarbonke na Pusie trzeba wykombinowac pelniutka Przede wszystkim :Rose: A jeśli chodzi o pieniążki dla suni... Niewiele tego będzie na ten moment :shake: Podsumowując to, co zostało zadeklarowane: zuzlikowa - 10 zł clo - 10 zł gonia66 - 5 zł Ja na chwilę obecną - 10 zł - ale może troszkę więcej się uda... :roll: Quote
bico Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='supergoga']Mam domek na małą suczkę w typie ratlerkowatym, ale tylko w typie, może nawet tylko kolorystycznie. Ważne, żeby była mała i łagodna. W domu jest chłopiec 11 letni, więc to ma być przyjaciel dla chłopca. Miała do tego domku pojechać Norka, ale z racji wieku - 7 lat - nie sądziąm,żeby to byłą dobra opcja - małą tłuścioszka leciwa - tonie to. Myślałam o Pusi, ale nie wiem, w jakim jest wieku, nie doczytałam całego wątku, i jaka wielkość, bo zdjęcia są mylące. Mam namiary do Pani - domek jest w Obornikach Śląskich. MOże pokazać Pusię, jeśli się nada. Musi być na pewno łagodna. W 100%. tu jest świetna oferta dla Pusi na domek - nie można jej przegapić i nie skorzystać, trzeba spróbować! ja dla Puśki mogę zaoferować 30 zł - na DT lub transport do DS Proszę osoby opiekujące się wątkiem lub inne mogące to zrobić, Edi ma kłopoty, o nawiązanie kontaktu z tym domkiem i sprawdzenie oferty - to jest pilne! To jest sznasa! Quote
Edi100 Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='MyrkurDagur']Przede wszystkim :Rose: A jeśli chodzi o pieniążki dla suni... Niewiele tego będzie na ten moment :shake: Podsumowując to, co zostało zadeklarowane: zuzlikowa - 10 zł clo - 10 zł gonia66 - 5 zł Ja na chwilę obecną - 10 zł - ale może troszkę więcej się uda... :roll: Dziękuję że tu jesteście. Ja oczywiście też dołożę choć 10zł, bo chwilowo krucho u mnie ze wszystkim i nie wiem, kiedy moje życie się "ustabilizuje":oops::( Quote
jkp Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 SPRAWDZCIE DOMEK W OBORNIKACH !!! Supergoga rozmawiała i zna domek. Kto zna sunie osobiscie prosze skontaktujcie się BO DOMEK UCIEKNIE !!!:placz: Quote
Sabina02 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 jkp napisał(a):SPRAWDZCIE DOMEK W OBORNIKACH !!! Supergoga rozmawiała i zna domek. Kto zna sunie osobiscie prosze skontaktujcie się BO DOMEK UCIEKNIE !!!:placz: Raczej nic z tego nie bedzie... :shake: Pusia jest dla nich za duza. Ta Pani ma adoptowac ratlerkowata sunie ze schroniska w Koninie. Na pocieszenie (moze marne) ja deklaruje 50 zl miesiecznie na hotelik dla Pusi... ...wiec chyba mamy juz 95 zl. Prosimy jeszcze o 105 zl miesiecznie, kto pomoze? :modla: Quote
Sabina02 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 jkp napisał(a):Juz mam:-( inne biedy w kieszeni ale zaglądam, podnosze i poszukam kasy też Dzieki! A skoro juz mamy polowe deklaracji, to ja zapytam ta osobe czy wezmie Pusie na DT... Quote
jkp Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Juz mam:-( inne biedy w kieszeni ale zaglądam, podnosze i poszukam kasy też Quote
MyrkurDagur Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='Sabina02'] (...) Na pocieszenie (moze marne) ja deklaruje 50 zl miesiecznie na hotelik dla Pusi... ...wiec chyba mamy juz 95 zl. (...) Dziękujemy :Rose: To ogromny wkład do "skarbonki" Pusi :Rose: clo - 10 zł zuzlikowa - 10 zł gonia66 - 5 zł MyrkurDagur - 15 zł (może jeszcze uda mi się zwiększyć tę kwotę) Sabina02 - 50 zł bico - 30 zł (jednorazowo?) -------------------------------------- Dziękujemy wszystkim, którzy w jakikolwiek możliwy dla siebie sposób próbują pomóc Pusi :multi: Czekamy także na wieści od Sabiny o ewentualnym DT dla Pusi. Quote
MyrkurDagur Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='Poker']mogę wpłacić jednorazowo 50 zł,podajcie konto. Dziękujemy :Rose::Rose::Rose: Edi, proszę napisz co, jak i gdzie :roll: Pomożemy wszyscy razem Pusi :multi: Quote
Edi100 Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 [quote name='MyrkurDagur']Dziękujemy :Rose::Rose::Rose: Edi, proszę napisz co, jak i gdzie :roll: Pomożemy wszyscy razem Pusi :multi: Kochani jestescie! Jak pisałam mam osobiste kłopoty:( Bardzo poważne i nie wiem jak się dalej potoczy moje życie. Gdyby ten DT płatny wypalił, to myslę że można by tam przelać pieniążki. Ja dziś wieczorem postaram się jeszcze zapytać o pewien zaprzyjaźniony hotelik. Prosze o cierpliwość choć do wieczora. Mam ograniczony dostęp do netu w tej chwili więc nie mogę zaglądać:( Quote
Maszaberla Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Moge niestety tylko jednorazowo - 20 zl, poprosze o nr konta Quote
Sabina02 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Mam odpowiedz od Neris (teraz juz moge napisac kto to jest ;)) w sprawie tego platnego DT. Neris zgodzila sie! :multi: Musimy sie jednak upewnic sie ze Pusia nie pożre Neris kotow ;) - to jest jeden warunek. Neris jest wspaniala osoba, koszt jest niewielki, warunki super (sunia bedzie mieszkac w domu) - mysle ze warto! Quote
maja602 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Ja również jednorazowo coś wpłacę. Prześlijcie mi na maila lub WP nr konta. Nie będzie to duża kwota bo dokładam do leczenia innych psiaków ale skarbonka będzie pełniejsza. Poza tym mogę zrobić dla niej ogłoszenia tylko muszę znać dane kontaktowe do osoby, która zajmie się adopcją suczki, miejscowość, województwo. Quote
Sabina02 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 maja602 napisał(a):Ja również jednorazowo coś wpłacę. Prześlijcie mi na maila lub WP nr konta. Nie będzie to duża kwota bo dokładam do leczenia innych psiaków ale skarbonka będzie pełniejsza. Poza tym mogę zrobić dla niej ogłoszenia tylko muszę znać dane kontaktowe do osoby, która zajmie się adopcją suczki, miejscowość, województwo. Pieniazki beda przelewane do Neris, ale moze poczekajmy az sunia tam bedzie... ;) Neris narazie "odpoczywa" od dogo, ale jakby ktos chcial sie z nia skontaktowac zeby wszystko omowic, to dajcie mi znac... ;) Co do ogloszen, to ja Pusi zrobilam chyba 5, w tym Allegro... Wkleilam linki gdzies na watku, jak bedziesz robic ogloszonka, to moze zrob na innych portalach zeby nie bylo podwojnie... :lol: Quote
Poker Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 to świetnie jakby sunia trafiła do Neris, to złota dziewczyna :lol: Quote
bico Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 MyrkurDagur napisał(a): bico - 30 zł (jednorazowo?) MyrkurDagur, ja na razie mogę jednorazowo:oops: tylko muszę mieć konto do przelewu. Quote
Recommended Posts