Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tula']najgorsze jest to że nie dam rady teraz pisac bo muszę się dzieciakami zająć a potem mam zebranie w TOZ-ie i wrócę dopiero wieczorem, a te dziewczyny o których napisałaś dają czasem domy tymczasowe?[/quote]
Tak, dlatego o nich napisałam, może by coś też doradziły.. Myślę kto jeszcze.. nie wiem, te co mają koty nie wchodzą w grę.

• Replies 609
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisałam do Malagos i Supergogi, niestety Zulugula ma zapchaną skrzynkę i nie moge wysłac wiadomości. Pani Alina dzwoniła też do fundacji Psi Anioł bo chciała zapytać czy by Norki i małego jakiś czas nie przetrzymali, ale nie mogła sie dodzwonić, może jej się udało, narazie nie mam od niej wieści.

Posted

Do Sleep dzwonila dziewczyna z Krakowa która chciała wziąc na tymczas sunię ze szczeniakiem niestety kwota jaką mi poweidziała Sleep powaliła mnie 300 zł sunia, 200 zł szczeniak. Ale sie nie zgodziłą - zbyt drogi tymczas. Również na wywiezienie Suni i jej dziecka do niemiec Ala tez protestuje-co zrobić w takiej sytuacji????????

Posted

Dziewczyny trzeba WSZĘDZIE prosić o pomoc :shake:
nie wiem, nie mam pomysłu.. w listopadzie ona miała do mnie przyjechać na DT, ale pani Ala się wtedy nie zgodziła.. bo za daleko. Ciężka sprawa...

Posted

[B][COLOR=darkred]A teraz trochę faktów:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]Grzegorzowi udało się umieścić Norkę i szczeniaczka w hotelu w okolicach Piły niestety to kosztuje 20 zł za dobę za obydwoje. Pani Ali nie stac na opłacanie hotelu, narazie sunia i szczeniaczek mogą tam pozostac przez tydzień, ale może właściciele hotelu zgodzą się trzymać ich dłużej. Dlatego bardzo Was proszę pomóżcie, dajmy szansę tej suni. Każda złotówka się liczy czy ktoś mógłby wesprzeć Norkę i bardzo prosimy. Może ktoś mógłby zrobić bazarek?[/COLOR][/B]

Posted

1. zaplace na razie 100 zl za norke
2.niestety niezgodnie z zaleceniami osob zasmiecajacych watek pomagalam finansowo pani ali i nadal zamierzam to robic.uzyskane wyjasnienia odnosnie niemozliwosci wziecia do domu osoby 3-iej przez pania ale uzyskalm przed okresem macenia na watku i sa dla mnie wystarczajace.nie interesuja mnie opinie niejakiej b. i proponuje ignorowac w/w.za ocene wystarczy mi dzialalnosc pani ali.
3.marlenka gdybys byla w mojej okolicy prosba o sms-jestem na urlopie

Posted

MTF nie wiem kiedy teraz będę w twojej okolicy bo Olek ma wakacje i jest w domu :multi:. Ale jak coś pinego to mogę podjechać w niedzielę ( wczeniej nie dam rady bo Zuzia po sterylce )

Co dalej się dzieje z norką bo nie mogę się do Ali dodzwonić , albo na zajęte albo nie odbiera. A nie chcę jej juz męczyć telefonami .
oytałam po znajomych czy ktoś by mógł przetrzymać sunie z dzieckiem ale chetnych nie ma niestety:-(. Jeszcze myśle kurcze bo to musi być miejsce spokojne i napewno bezpieczne żeby Norki jeszcze bardziej nie zrazić do człowieka .

Najgorzej jak człowiek jest bezradny:angryy:

Posted

Ja też pisałam na PW do dziewczyn z dogo z prośbą o DT, ale niestety w tej chwili nikt nie ma takiej możliwości. Ona na stronach gdzie daję ogłoszenia ma naprawdę sporo wyświetleń i mam nadzieję, że w końcu zgłosi się ktoś odpowiedzilny i dobry, kto ją adoptuj, ale w tej chwili najważniejsze, żeby Norka miała czas, żeby wykarmić malucha i żeby można jemu poszukać DS.

Posted

Powiem szczerze że nie mam namiarów gdzie wpłacać pieniądze, bo p. Ala wczoraj mnie poprosiła żeby napisać na dogo prośbę o wsparcie Norki i malucha w hotelu. Do p. Ali trudno sie dodzwonić ale napiszę maila do p. Aliny żeby się dowiedziała i mi odpisała, wilekie dzięki dziewczyny:loveu:. Ja też się postaram coś dorzucić, mam dawać stałą opłatę na hotel dla suni z naszego schronu, ale narazie jeszcze nie pojechała to wpłacę na Norcie.

Posted

P. Alina napisała, że dowie się gdzie wpłacać pieniądze, ale narazie Norka i maluch mają zagwarantowany pobyt w tym hotelu tylko na tydzień bo potem miejsca są zarezerwowane ze względu na okres wakacyjny i nie wiadomo czy będą mogli tam dłużej zostać [B]dlatego nadal pilnie szukamy DT dla nich.[/B]

Posted

Kurcze dla suni takie zmiany musza być straszne:-(. ja sobie nie wyobrazam co ona czuje najpierw poniewierka, później nieudana adopcja , teraz hotel i cholera wie co jeszcze będzie dalej

Posted

[quote name='rita60']Wiecie co,tak sie zastanawiam,co ten dran:angryy:chciał osiagnac,kryjac foksie beaglem:roll:to jakies nienormalne:shake:jak to czytasz gnido,to pamietaj i tak ci sie dobierzemy do d...y:mad:[/QUOTE]
dopiero teraz trafiłam na wątek z jakiegoś apelu na innym watku...
I też się tak zastanawiam... skoro to pseugdohodowca, to po jakiego grzyba kryje teriera beaglem :crazyeye:, gdzie on znalazł chętnych na takie mieszańce... Przecież z tego wyjdą kundelki :roll:

Kontaktowaliście się z mosii, w sprawie hoteliku?? Może miała by miejsce dla nich????

[quote name='marlenka']Do Sleep dzwonila dziewczyna z Krakowa która chciała wziąc na tymczas sunię ze szczeniakiem niestety kwota jaką mi poweidziała Sleep powaliła mnie 300 zł sunia, 200 zł szczeniak. Ale sie nie zgodziłą - zbyt drogi tymczas. Również na wywiezienie Suni i jej dziecka do niemiec Ala tez protestuje-co zrobić w takiej sytuacji????????[/QUOTE]

jakaś oszołomka :crazyeye:

[B]CZY POTRZEBNE SĄ BANERKI?????[/B]

Posted

Asior, dzowniłam dziś do tej Pani i powiedziała, ze jakby co, to cena jest engocjowalna, a jak jest pilna awaria, to tez przyjmie psa. więc nie jest najgorzej z nią. ale na razie zadzowniłam podziękowac, i tak ala do krakowa na tymczas nie puści norki raczej, do ds to jeszcze..
z tym beaglem nie jest pewne, tam sie po prostu pałętał po podwórku jeden, a norka mogła być kryta jak była jeszcze gdzie indziej. okaże sie, jak mały podrośnie...
nie pomyślałam o bannnerku - ja wsumie robię, ale chałupnicze, kiepsko widoczne napisy mi wychodzą. więc może faktycznie poprosimy banerek :cool3:?

Posted

[quote name='Asior']mosii ma hotel w częstochowie ....

ok zrobię zaraz jakiś banerek!!!![/quote]
Ale mosii ma komplet i aż nadto chyba.. poza tym p. Ala zawsze chciała mieć Norkę blisko Warszawy. Megii1 nie ma miejsc, nie wiem czy jamor by się takimi psami zaopiekował?