Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj sonikowa, przepraszamy, ze tak tajemniczo, ale my ostatnio mamy niezły zamęt ze stroną, i z 1% i psiarnie do opieki ....duuuuzo za duzo, zeby o tym pisać

Fela z CL pracowały ostatnio nad stroną w pocie czoła :

www.pozytek.org - zapraszamy :multi::multi:

Poza tym Fela ma jeszcze maleństwo ledwo zywe, kichające i zasmarkane -szczeniorkę z Ostrowi.
Na wizytę miala jechac Zuzia- ale ona pojechała dzis do Zakopca.

Fela wpadnie jak bedzie miala czas - na pewno !
A ja latam w sprawdzam domki dla Jozia.:oops:

W miedzyczasie do domku z naszych małych pojechał Bosman i Czwartek a wczoraj podrośnięty Fajny :multi::multi::multi:

ale o tym tez nie ma kiedy wiecej napisać :oops:

Posted

Dziś mała była najnieszczęśliwszym psiakiem pod słońcem. Założyłam jej obróżkę i myślałam,że się zapłacze. Teraz szaleje!!!Dziś wreszcie nie słyszałam kaszlu. Jutro odrobaczamy. A co z wizytą przedadopcyjną?

Posted

już nie kaszle, rozrabia. Terroryzuje Freda i awanturuje się z Atosem. Koty na jej widok uciekają gdzie pieprz rośnie. Kable gdyby mogły tez by uciekały!:cool3:
Jutro idziemy na szczepienie!!!!

Posted

Biedna mała rozrabiaka.. Trzeba jej domu z wieloma kablami do gryzienia :cool3:
Idusiek, do metra czy superexpresu się jej nie da wsadzic? Ostatnio miałaś taka świetna rękę do domków..

Posted

Mała już po szczepieniu! Była bardzo zestresowana. Nie lubi jeździć samochodem. Tak się biedactwo mocno we mnie wtulało...:loveu:
Maleństwo waży 4,200 . Weterynarz ważył ją dwa razy bo wydawało mu się to niemożliwe..:evil_lol:

Posted

auraa napisał(a):
Niespodzianka!!!!
Malwinka pojechała do nowego domu. Małżeństwo z dwójką dzieci. Myślę,że się dogadają. Malwinka ma temperament i w kaszę sobie dmuchać nie pozwoli;). Trzymajcie kciuki a ja idę płakać.:-(

super!!! niech się szczęści Malwince:happy1:
auraa :buzi: