phase Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Neczka']Nie rozumiem, jak można się w nim nie zakochać :roll:[/quote] `. Gdzie Ci ludzie teraz mają oczy... :shake: Quote
Miśka84 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='AguusS__x33']`. Gdzie Ci ludzie teraz mają oczy... :shake:[/quote] .................. tam gdzie słońce nie dochodzi :roll::oops::diabloti: Quote
lunarmermaid Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Normalnie cudo dobuś!!! Taki spokojny,widać,że wychowany.Mam nadzieję,że szybko znajdzie domek!!! Quote
Becia66 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Neczka dobermanami zajmuje sie [email protected] Napisz do niej w sprawie dobka....może ona cos pomoże.:roll: Quote
Neczka Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Beciu, a kto to wogóle jest ? Ktoś z Dogo, fundacji, etc. ? Quote
Klementynkaa Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Neczka napisał(a):Beciu, a kto to wogóle jest ? Ktoś z Dogo, fundacji, etc. ? to jest aisaK, która podobnie jak ja i kilka osóbek jeszcze jest w Nadziei Dobermana :) juz masz z nami kontakt. Quote
SZPiLKA23 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Moze nie będzie juz potrzebne szukanie, trzymajcie kciuki :) Quote
Neczka Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 :kciuki: ... a ja tymczasem zaoffuję u Cezarka zapraszając wszystkich na wątek Orzechowskiej jego koleżanki - kolejnej ofiary mody na jamniki... [FONT=Palatino Linotype][/FONT] Quote
Miśka84 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Moze nie będzie juz potrzebne szukanie, trzymajcie kciuki :) Czzzzyyyymamy ;) Quote
lunarmermaid Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Oj,lubi się Cezar z Bekerem....:lol: Kciuki oczywiście trzymamy!!! Obydwa psiaki to śliczności!!!;) Quote
phase Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 `. Szczęśliwy Cezarek. :loveu: ojjj trzymam moocno.! Quote
Neczka Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Niedługo się wyjaśni :roll: Psiak miałby iść do jednej z nowych wolontariuszek. Jolka wraca za kilka dni do domu... oby się udało :kciuki: A z Cezarka robi się cielak uparty i za nic nie chce opuszczać biura :eviltong: ...chłopak przytyty :cool1: Quote
phase Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 `. Och jejku!!!!!! Cezarek nie do poznania!!! :crazyeye: Już z niego nie taki szkielecik ;) Ale na pierwszym zdjęciu jeszcze widać trochę żeberek... Ale to nie to samo co jego początek... No to miejmy nadzieję, że z domkiem się uda.! ;) Quote
weronika1 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Dobciu, trzymam kciuki , oby sie udało z domkiem. Quote
lunarmermaid Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Wcale mu się nie dziwię,że nie chce wychodzić.Dobusie lubią ciepełko,mój wychodził tylko na długi spacer,na ogródek wcale nie chciał.Za to w lecie mógł tam siedzieć cały dzień na słonku... Oby mu się udało z domkiem!!! Quote
Neczka Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Kiedy Cezarek był w pokoju z kotami "na sprawdzeniu", miał je gdzieś. Wczoraj wpadł do kociarni na wybieg...:diabloti: Możliwe, że to była chęć zabawy, ale kto wie... :roll: Mi się wydaje, że on w domu zaakceptowałby tylko i wyłącznie swojego kota, a reszta... won ! :evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 czesto jest tak,że na poczatku psiak gdy trafia do schronu ze stresu nie reaguje na nic....potem, gdy juz sie zadomowi to pokazuje swoje prawdziwe oblicze:diabloti: a ja nie znam dobka , który lubi koty:evil_lol: mój tymczasowy dobek za kota zrobiłby wszytko;) Ale bardzo trzymam kciuki za tego pieknisia!! Quote
phase Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [quote name='Ania+Milva i Ulver']czesto jest tak,że na poczatku psiak gdy trafia do schronu ze stresu nie reaguje na nic....potem, gdy juz sie zadomowi to pokazuje swoje prawdziwe oblicze:diabloti: a ja nie znam dobka , który lubi koty:evil_lol: mój tymczasowy dobek za kota zrobiłby wszytko;) Ale bardzo trzymam kciuki za tego pieknisia!! `. Także w schronisku pies po dłuższym czasie pokazuje na ile jest "silny" i pokazuje siebie, szczególnie jest z psami takimi jak właśnie dobki, rottki i psiaki typu bull. Ja także trzymam kciuki za Cezarka! :loveu: Quote
phase Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 `. A no i dobrej nocki :loveu: Śpij spokojnie i cieplutko. Quote
Recommended Posts