Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niedługo się wyjaśni :roll:
Psiak miałby iść do jednej z nowych wolontariuszek.
Jolka wraca za kilka dni do domu... oby się udało :kciuki:

A z Cezarka robi się cielak uparty i za nic nie chce opuszczać biura :eviltong:

...chłopak przytyty :cool1:

Posted

`. Och jejku!!!!!! Cezarek nie do poznania!!! :crazyeye: Już z niego nie taki szkielecik ;) Ale na pierwszym zdjęciu jeszcze widać trochę żeberek... Ale to nie to samo co jego początek... No to miejmy nadzieję, że z domkiem się uda.! ;)

Posted

Wcale mu się nie dziwię,że nie chce wychodzić.Dobusie lubią ciepełko,mój wychodził tylko na długi spacer,na ogródek wcale nie chciał.Za to w lecie mógł tam siedzieć cały dzień na słonku...
Oby mu się udało z domkiem!!!

Posted

Kiedy Cezarek był w pokoju z kotami "na sprawdzeniu", miał je gdzieś.
Wczoraj wpadł do kociarni na wybieg...:diabloti:
Możliwe, że to była chęć zabawy, ale kto wie... :roll:
Mi się wydaje, że on w domu zaakceptowałby tylko i wyłącznie swojego kota, a reszta... won ! :evil_lol:

Posted

czesto jest tak,że na poczatku psiak gdy trafia do schronu ze stresu nie reaguje na nic....potem, gdy juz sie zadomowi to pokazuje swoje prawdziwe oblicze:diabloti: a ja nie znam dobka , który lubi koty:evil_lol: mój tymczasowy dobek za kota zrobiłby wszytko;)
Ale bardzo trzymam kciuki za tego pieknisia!!

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']czesto jest tak,że na poczatku psiak gdy trafia do schronu ze stresu nie reaguje na nic....potem, gdy juz sie zadomowi to pokazuje swoje prawdziwe oblicze:diabloti: a ja nie znam dobka , który lubi koty:evil_lol: mój tymczasowy dobek za kota zrobiłby wszytko;)
Ale bardzo trzymam kciuki za tego pieknisia!!

`. Także w schronisku pies po dłuższym czasie pokazuje na ile jest "silny" i pokazuje siebie, szczególnie jest z psami takimi jak właśnie dobki, rottki i psiaki typu bull. Ja także trzymam kciuki za Cezarka! :loveu: