Vectra Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Jesli ma słabą krzepliwość ,to trzeba mu podawać witaminę K - znam ten ból , mój dobek miał tą przypadłość ;) kolejna rzecz , badania trzustki - ta jego chudość , może też wynikać właśnie z tego .... jak kupy ? czy ma biegunki? Quote
Neczka Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Vectra, raz jest biegunka, raz jest lepiej... Dziś oglądał go wet, więc napewno doradził co trzeba :) Pisałam już, że do tych 2 tygodni poczekamy obserwując masę psiaka, jeśli się nie poprawi - jedzie do weta. Narazie apetyt dopisuje, oby nie działo się nic wewnętrznie... Quote
Vectra Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Co mogę od siebie doradzić ;) mało tłuste jedzenie , monodieta i delikatnie ze smakołykami. No i zaciskam kciuki by dobeczek szybko przybrał na wadze i znalazł super dom. Mój dobek nawet po kosciach miał biegunkę , po niektórych suchych karmach lało się z niego że hej ... no i po marchwi to była tragedia , ryż np musiał być mega rozgotowany. Quote
NaamahsChild Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Ja mam chudzielca, z którym walczę od 2 m-cy -Lolitkę z podpisu. Polecam Portagen do karmy, bardzo poprawia przyswajalność. Podawałam już dobkowi i efekty przeszły moje oczekiwania. Quote
Klementynkaa Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Neczka napisał(a):Czekam na linka ;) nie, nie :lol: to ja panią chętną na dobusia zaproszę na watek! Quote
Neczka Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 ...w takim razie czekamy na Panią :p:eviltong: Zapytam jutro kierownika, co psiak dostaje na wzmocnienie ;) Quote
Becia66 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Dobrze że bidul w budynku bo takie zimno jest.....:shake: Quote
Klementynkaa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 za chwilę Cezarek zostanie ogłoszony na Nadziei Dobermana! Quote
phase Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 `. Nie było mnie trochę na dogo, ale powróciłam, widzę, że Cezarek nadal czeka :shake: No cóż mogę tylko podnieść na dobranoc:-( Quote
phase Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 `. ja zaglądam ciągle, ale tu taka cisza :-( Quote
Neczka Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Klementynkaa, dzięki :) Dobeczku wspaniały, nikt Cię nadal nie chce :-(:-( Quote
Becia66 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Neczka']Klementynkaa, dzięki :) Dobeczku wspaniały, nikt Cię nadal nie chce :-(:-( Neczko czy on nadal jest w budynku ??? :roll: Quote
Neczka Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 becia66 napisał(a):Neczko czy on nadal jest w budynku ??? :roll: Tak, to uosobienie spokoju, przegrzeczny psiak. W budynku będzie czekał na lepsze czasy ;) Quote
weronika1 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Widziałam go dzisiaj , na nim tylko skóra i kość. Przemiłe psisko, jakie pogodne, pomimo takich doświadczeń. Quote
Neczka Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Dobeczku kochany, nikt dziś Cię nie odwiedził :-( ... Quote
phase Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 `. Cezarek ... :-( A czy psiak ma allegro? Quote
phase Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Neczka']Cezarek nie ma allegra...:shake:[/quote] `. Zaraz poproszę kogos, by mu zrobił ;) Quote
Neczka Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Dzięki Aga ;) ...może w ten sposób ktoś zwróci na niego uwagę. Miałam dziś rano telefon, Pani obiecała jeszcze zadzwonić, zobaczymy :roll: Quote
phase Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Neczka']Dzięki Aga ;) ...może w ten sposób ktoś zwróci na niego uwagę. Miałam dziś rano telefon, Pani obiecała jeszcze zadzwonić, zobaczymy :roll:[/quote] `. Miejmy nadzieję, że zadzwoni z dobrymi wieściami. Quote
Miśka84 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Podniosę.............................. :( Quote
Recommended Posts