Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak długo Atos pozostanie w klinice?
Pusia leczyła, co ja mówię leczy, zapalenie oskrzeli (poschroniskowe) od ponad miesiąca... :shake: Mam nadzieję, że Atos szybciej się wykaraska...

Posted

Jeśli będzie potrzeba coś z Zamościa zawieźć do Lublina, dla Atosa - jadę w piątek lub sobotę, proszę o kontakt ;) Podobnie, jeśli zaistnieje potrzeba odwiedzenia Atosa w Lublinie w klinice - również służę swoją osobą :)

Zrobię chętnie na Atosa bazarki, ale nie mam rzeczy, więc raczej proponuję pomoc w zrobieniu bazarku i jego pilnowanie.

Posted

mariee napisał(a):
Atos ma obrzeki, mial robione RTG , lekarze czekaja na opis. Apetyt tez slaby

Atos trzymaj się:-(
Co to psie musiało przejsc:shake:
Tęsknota, złe warunki zrobiły swoje...
Moze on nie chce walczyc...

Posted

09/02/2009 16:59: Badanie
Opis wywiadu/badania:
Diagnoza: rtg - opis; kl. piersiowa; sylwetka serca o cechach niepełnego wypełnienia komór (szczególnie lewej), na
tle słabo wypełnionych komór przedsionki robią wraŜenie powiększonych, pogrubiały rysunek naczyniowy i
oskrzelowy płuc, wtórnie odczyn o charakterze zapalnym

Posted

:shake: jest coraz gorzej.
Jest podejrzenie nowotworu, rozległego :-(
Bardzo bym chciała, żeby ktoś się zaopiekował Atosem na jego ostatnie dni, żeby nie odchodził, jako "bezpański", żeby nie był sam :-(
Lekarze spróbują mu pomóc, ale nie wygląda to na dzień dzisiejszy optymistycznie.

Posted

Wczoraj rozmawiałam z mariee, dzwoniła do kliniki; z atosem nie jest dobrze:-(
Gdy wieżliśmy go do Lublina myślałam, ze Atos zdąży jeszcze nacieszyc się miłoscia człowieka...

Posted

Tak bardzo chciałabym aby Atos poznał, co to jest prawdziwy dom. Przeszedł tyle... Ciepłymi myślami jestem z Tobą Atosku, niech pozytywna energia do Ciebie płynie. Nie daj się chłopaku.

Posted

Nie udało się :-(
Atos przeszedł zabieg laparotomii, który wykazał wyniszczenie żołądka - prawdopodobnie spowodowane przewlekłym stanem zapalnym.
Nie było tam żadnego nowotworu.
Lekarze po operacji byli dobrej myśli, ale niestety około 16 Atos przeszedł za Tęczowy Most.
[']

To już drugi pies, któremu nie udało się pomóc. Włożyliśmy w to tak wiele wysiłku. Może zabrakło tylko prawdziwej miłości, którą pies dostaje od właściciela.