Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Darianna napisał(a):
Promyk już zakończył Młodzieżowy Championat. Z Gralem nie mieliśmy jeszcze porównania ;) Ale jest starszy, więc pewnie znów wrócimy z drugim miejscem ;)

Ojj sorki, w Radomiu byl promyk przeciez faktycznie, a tego Gralla gdzies indziej widzialam na liscie i tak skojarzyl mi sie :oops: gUpia ja :oops:

Posted

Darianna napisał(a):
Promyk już zakończył Młodzieżowy Championat. Z Gralem nie mieliśmy jeszcze porównania ;) Ale jest starszy, więc pewnie znów wrócimy z drugim miejscem ;)

Nie przejmuj się, jak będzie tak będzie;)
Najlepsza zasada dla wystawców: "Raz na wozie, raz pod wozem";)

Szkoda, że jeszcze nie będę miała szansy zobaczyć mojego braciszka, jakbyś mogła to porób mu trochę zdjęć:cool3:

Ja Ci życzę powodzenia, a co ma być to będzie;)

Zdjęcia prześliczne, tylko szkoda, że tak mało:diabloti:

Posted

O, witamy miłych gości :) A ja sierota bez zdjęć bo mi się zapomniało rano karty pamięci do aparatu włożyć ;) Ale nadrobię w południe.

Przygotowania... eee... Idziemy na żywioł ;) Może zdamy za wystawianie motylków ;) A jak mi się zechce to podreptamy dziś na pola i będziemy tropić bażanciaki. Ale średnio mi się chce, bo po drodze na pola są stawy wędkarskie = resztki ryb, ryby, ości + wędkarskie goowna... Jak się domyślacie, to ulubiony odcinek chłopaków ;) mój tak mniej :)

Posted

deer 1987 - nie, my tam mamy kilka kroków, to jakiś wędkarzy :)

konikowa - czekamy na spotkanie. Mam nadzieję, że Brando nie będzie szalał do dziewczyn, bo PP mi szlag trafi ;) Jeszcze zacznie tropić baby a nie ptaki :)