Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co do wystaw to nie wiem co Ci mogę poradzić...
Z tego co mogę Ci tylko powiedzieć, to miot "G" zaczął wystawy w młodzieży już od 10 miesiąca i cały czas się staraliśmy wygrywać, chociaż nie zawsze to wychodziło...
Do Poznania bym pojechała;) I do Kielc też, bo tam nie powinno być dużej stawki, chociaż sama nie wiem jak będzie.
Czym więcej będziesz walczyć, tym szybciej zdobędziesz upragnione tytuły;)

Posted

Daria nie ma co się przejmować kilkoma niepowodzeniami ;). Brando jest jeszcze młodziutki, a na ringu niestety w klasie młodzieży często tak jest, że wygrywają starsze psy :shake:. Co nie znaczy, że z tego powodu należy z wystaw na jakiś czas zrezygnować;). Brando to naprawdę fajny rudzielec, tylko musi się jeszcze nauczyć jak się na ringu zachować bo niestety na tym traci :-(.
Wszystko jeszcze przed wami ;). Neo zaczął cos osiągać dopiero w wieku 3lat jak dojrzał.

konikowa napisał(a):

Do Poznania bym pojechała;) I do Kielc też, bo tam nie powinno być dużej stawki, chociaż sama nie wiem jak będzie.
Czym więcej będziesz walczyć, tym szybciej zdobędziesz upragnione tytuły;)

Nie podoba mi się tu jedno stwierdzenie "bo tam nie powinno być dużej stawki". Konikowa czy przez to rozumiesz, że należy jeździć tylko na wystawy gdzie nie będzie konkurencji ;)?
Nie wiem jak w Kielcach ale w Poznaniu pewnie stawka będzie spora.

Posted

shadow9 napisał(a):

Nie podoba mi się tu jedno stwierdzenie "bo tam nie powinno być dużej stawki". Konikowa czy przez to rozumiesz, że należy jeździć tylko na wystawy gdzie nie będzie konkurencji ;)?
Nie wiem jak w Kielcach ale w Poznaniu pewnie stawka będzie spora.

Oczywiście, że nie o to mi chodziło, źle się wyraziłam;) Poprostu wiem jak to jest być zaraz za jakimś psem i nie móc się wybić i miło jest coś zdobyć w małej stawce psów (wtedy zaczyna się wierzyć w siebie i psiaka), ale i tak najfajniej jest mieć dobre miejsce w dużej i silnej stawce;)

Co do Poznania, to zgadzam się z Tobą w 100%;)

Posted

Goshka napisał(a):
Piekne seterzaste:loveu: Brando to całkiem przystojny kawaler:loveu::loveu:

W sekrecie powiem Ci dlaczego. ;)
To jest bratanek Twojego najulubieńszego przedstawiciela tej rasy. :evil_lol: