Darianna Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 mamy doskonałą ocenę i drugą lokatę. Zaczynam się powoli przyzwyczajać, że przegrywamy ;) a póki co serwuję foty z PP Quote
Darianna Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 zaczynamy :) Przed próbą wody ;) Quote
Darianna Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 sio do wody! malutki robił furorę ;) dzielny chłopak... nagradzanie chłopaków Quote
IrishDevils Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Gratulacje i prób i wystawy :laola:!!! Zawsze idzie raz lepiej raz gorzej ;). Myślę, że trochę treningu i następnym razem będzie lepiej :eviltong:. Quote
Darianna Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 dumny Brandulec ;) moje dzieci kochane :) Quote
Kosmaty Gałganek Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Przyłączam się do gratulacji :multi: Quote
Darianna Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 wszystkie rude PP :) moje dwa rydze Quote
WeronikaM Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 na pewno niełatwo Ci było mieć kontrolę jednocześnie nad dwoma seterami, kiedy w pobliżu było wiele innych psiaków i zapachów :roll::lol: śliczne foty rudzielców :loveu: gratuluję wystawy i PP ;) Quote
halgre Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [quote name='Ania!']Przyłączam się do gratulacji :multi: Ja też ... :multi::multi::multi: Quote
Darianna Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Państwo jedzą, a nas tu uwiązali, bo niby żebramy... phi.... Potem było szaleństwo rudych po lasku... jakość kiepska fot, bo ciemnawo było... Quote
Darianna Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 trzeba było przekopać ściółkę ;) i zakończenie zakończenie oczami Prestolka Quote
Kosmaty Gałganek Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 http://img198.imageshack.us/img198/2720/p1190883.jpg Z jakim zachwytem ten pan z tyłu na nich patrzy :lol: Co jest zrozumiałe i oczywiste ;) Quote
Darianna Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 sędziowie ;) Ktoś, nie będę palcem wskazywać kto, wpadł na świetny pomysł wybrania się z cieczkującą suczką na PP... A że mój Brando wyczuwa cieczkę, która dopiero nadejdzie, a jak trwa to dostaje fioła, finał PP wiązał się ze śpiewaniem serenad i wyrywaniem się do obiektu westchnień.... Cieszyłam się tylko, że nie było tej suczki z nami w grupie w polu, bo już bym miała po próbach..... (Brando)puść, ja muszę iść do tej dziewczyny!!! (Ja)Nie, nie pójdziesz do tej suczki.... (wyżełek)Suczka mówicie? Która to? wręczanie dyplomów Quote
Darianna Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Misja PP wykonana :) Idę obrabiać foty z wystawy :) Quote
werbena520 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 :multi: Brando...nasze gratulacje :multi: tak trzymać:multi: Quote
Darianna Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 zdjęcia z wystawy jutro, tylko jeszcze wkleję opis sędziego :) "dobry format, średnia kość, umięśnienie dobre na wiek, proporcjonalna trochę delikatna głowa, doskonały grzbiet, dobra klatka piersiowa, dobre kątowanie, w ruchu trochę luźne łokcie, dobra jakość szaty" ocena doskonała, lokata 2/2 ;) Quote
taxelina Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 A czemu przegrywacie? sedzia zle ocenia? Quote
Darianna Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 nie, konkurencja jest starsza - czyli np. ma większą klatkę piersiową.... myślałam, że w młodzieży uwzględnia się wiek i wymagania ma się proporcjonalne do wieku, w końcu pies się jeszcze rozwija. No trudno, powalczymy dalej, w końcu się komuś może mój wyrostek spodoba ;) Quote
taxelina Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Aha rozumiem. troche szkoda wlasnie ze nie bierze sie pod uwage ze pies sie rozwija Quote
Goshka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 OGROMNE GRATULACJE dla rudzielca i jego dzielnej pańci :multi::multi: Quote
Darianna Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 No i czas na foty z wystawy Takim wzrokiem powitał mnie Brando po tym jak wróciłam po szwędaniu się po terenie wystawy.... Mały rudy kibic Wcale nie wyglądam na zestresowaną...:diabloti: Quote
Darianna Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Bądź grzecznym słoneczkiem i nie uciekaj z ringu i pokaż się ładnie... Prezentacja walorów Quote
Darianna Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 kim jesteś i dlaczego biegniesz za mną? :evil_lol::evil_lol: Gral Quote
Recommended Posts