Darianna Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Wracamy do domu :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kosmaty Gałganek Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 http://img32.imageshack.us/img32/2483/p1200422.jpg Wspaniałe zdjęcie :loveu::loveu::loveu: Quote
taxelina Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 http://img32.imageshack.us/img32/2483/p1200422.jpg ale zmeczone pysie Quote
konikowa Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Ja jeszcze raz Ci pogratuluję PP:multi: I oczywiście gratulacje za wystawę!!:multi:;) Co do PP, nieszczęsna sytuacja i było mi bardzo żal Brandulca... Dobrze, że pod koniec ją wyczuł a nie na początku. Nie masz się czym przejmować, najważniejsze, że była super atmosfera:razz: Co do wystawy... Raz jest tak, a raz inaczej. Ja też cały czas przegrywałam ze starszą siostrą Gretą, tylko raz mi się udało być pierwszą. Polecam dowiadywanie się gdzie kto jedzie i poprostu mijanie się na wystawach, a nie robienie sobie zbędnej konkurencji;) Brando jest piękny, ale jeszcze młodziutki!! Jednak te trzy miesiące życia robią sobie (przypadek Gral i Brando). Zobaczysz, że będzie lepiej!!:multi: To dopiero początek Waszej przygody;) A Prestolinek i tak był najlepszy!! Rozwalał wszystkich swoim spojrzeniem i zachowaniem:loveu: Pozdrawiamy, A&G&Y P.S. Jakbyś mogła, to wyślij mi zdjęcia z PP, na e-maila: [email protected] ;) Będę Ci bardzo wdzięczna:loveu: Quote
kinnia Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Gratulacje!!!:loveu::multi: a co do tych suczek...to czasem się zastanawiam czy nie lepiej jest czasem wskazać palcem kto i gdzie bo może wtedy będzie mniej takich przypadków:angryy: jeszcze gorzej jest na wystawie..jak pies nie leci jak głupi przed siebie bo chce suke dogonić, a w sumie nie jest łatwo utrzymać je na ringówce,albo jak leca z głową przy ziemi...a jeszcze gorzej jak nie chce wogóle biec tylko odwraca sie do tyłu i czeka i wtedy jak z osłem:mad: Quote
Darianna Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 kinnia - jeśli trafiłabym na to samo pole co ta suczka podczas PP i Brando zamiast praować latałby jej tropem i próbował molestować - nie miałabym żadnych oporów od wskazania palcem... a wyczuł ją na szczęście jak już było po wszystkim, relaksowaliśmy się po trudach prób na biwaku więc dałam sobie spokój... A stawy mnie bolą jak wszyscy diabli.... Quote
kinnia Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Przynajmiej takie szczęście, że szli na innych polach:) Quote
werbena520 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 :lol: Gratulujemy Brandusiowi sukcesów...BRAWO :multi::multi::multi: Quote
Kalunia_C Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 http://img32.imageshack.us/img32/2483/p1200422.jpg Jakie słodkie!!!:loveu: Quote
halgre Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 http://img32.imageshack.us/img32/2483/p1200422.jpg Jakie to śliczne, słodkie :multi::multi::multi: Quote
Neiven Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 "średnia kość, trochę delikatna głowa" - :crazyeye: ?? co to za sędzia Quote
WeronikaM Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Śliczne foty śliczni - Brando i Presto :loveu: Gratulujemy !!! ;) Quote
Darianna Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Hawana napisał(a):"średnia kość, trochę delikatna głowa" - :crazyeye: ?? co to za sędzia Piskay Vladimír :diabloti: Kurczaki, nie wiem, czy jechać do tego Poznania... No wiem,sędzina z wysp, ale dać tyle kasy żeby usłyszeć, że Brandulec jeszcze rośnie i dostać któreś tam z kolei miejsce... No bo wygrać nie wygramy, Brando jeszcze za mały szczypiorek... Co radzicie? ps. Jedziemy do Wrocka i Zabrza, bo już się tam zapisaliśmy. A potem darowujemy sobie wystawy do przyszłego roku... Quote
Darianna Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Nie samymi wystawami człowiek i seter żyje, więc wracając z Przemyśla zatrzymaliśmy się na okolicznych polach na spacerek i hasanie... Quote
werbena520 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 :evil_lol: tak sobie myślę,że od Twojego uporu i cierpliwości zależy,czy Twoje "aniołki" będą miały tytuły i znajdą się w Polskiej Czołówce.Na ostatniej wystawie biegałaś z Brando dla porównania z sąsiednim "konkurentem":razz:.Widać było,że sędzia miał dylemat...a to już dobry znak... Quote
Darianna Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 bez tłuczki się nie obeszło ;) nic tak nie odstresowuje jak mała bójka ;) taki ładny teren znaleźliśmy :) Quote
Darianna Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 wracaaaam!!! ciężka robota to plewienie.... Quote
Darianna Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 czekam na młodego... leci grudka ziemi... ja ją złapię!! ja ją złapię!! prawie mam!! Quote
halgre Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 [SIZE="3"]Cześć ... http://img171.imageshack.us/img171/2830/p1200455.jpg hehe ... fajne :multi::multi::multi: Quote
Darianna Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 mam! zaraz... gdzie ona jest? mała sarenka Prestolkowa :) Brando w galopie rzucaj! Quote
Darianna Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 zdjęcie dnia - jamniko-seter czyli irlandzki stretching...:diabloti::diabloti::diabloti: Prestolek Tanecznym krokiem :loveu: Quote
Darianna Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 skok wzwyż - sekcja juniorów ;) lądowanie albo "wyginam śmiało ciało..." i tak wyglądał w sumie nasz weekend - PP - wystawa - latanie po polach ;) Quote
werbena520 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Darianna napisał(a): "wyginam śmiało ciało. :-D zdjęcie dnia...to się do konkursu nadaje:-D:-D:-D... Quote
Foxowa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Brando i Presto super psiska :loveu: Presto taki mały lizus :) Mam kilka fot psiaków z 2 to wstawię ;) Quote
Recommended Posts