Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Darianna napisał(a):

a mogłam mu zaproponować codzienną dostawę sprzątniętych kup na wycieraczkę, prawda? :diabloti:

To byłby niezaprzeczalny dowód, że sprzątasz po chłopakach :evil_lol:

Nie przejmuj się, niestety takie rzeczy się zdarzają, tylko szkoda, że głównie tym, którzy sprzątają po swoich pupilach :roll:

Posted

[quote name='moth']Ja już po zakończeniu zgłoszeń zobaczyłam sędziego na Radom. :placz: Dlatego się nie pojawimy, czego bardzo bardzo żałuję. :-(

oj szkoda.... :-( a gdzie się pojawicie jeszcze w tym roku?

Jako że jutro wystawa, trza było wyprać sierściuchy. Wystawia się tylko duży, ale małemu przy okazji też kąpiel sprawiłam. Zobaczcie sami, jakie szczęśliwe piesy!! :multi::multi::multi:

Niech ktoś zadzwoni do TOZ, ratujcie nas od tej sadystki!!!! :scream7::scream7::scream7:

okropna jesteś, wiesz? Już Cię nie lubimy... :shake:

Radosne, czyste i pachnące pieski, które uwielbiają kąpiel w wannie :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Hmm na innym forum przeczytałam coś o uciekaniu z ringu? :roll:
Nie martw się. Na mojej pierwszej w życiu wystawie też mi uciekł pies i ganiałam go po sąsiednich ringach. Krzyczałam tylko kto ma kiełbasę, kto ma kiełbasę i wszyscy nurkowali do swoich toreb w poszukiwaniu zachęcacza. :diabloti:

Posted

..ale sędzia miał sporą rozpiętość ramion i pochwycił Brandulca w locie :lol:
Z resztą sprostowanie - nie uciekł sam z siebie, tylko wyrwał się za uciekającym psem z ringu szpiców - ten to dopiero przed seterem zwiewał :evil_lol:

Miło było poznać i nie przejmujcie się :cool3: Podrzucę potem jakieś fotki z ringu.