Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Darianna']Ola, ja z rudzielca też jestem dumna :) no, tylko jeszcze ogon źle trzymam, ale to szczegół ;)

Zabrze aktualne :)

No patrzcie... nie dość ze taka poprawa to jeszcze sama błędy znajduje...szok :diabloti:.
Super :loveu:.
Widać, ze chłopaki próbę wody przeszli :cool3:.
Ja chce więcej zdjęć!

Posted

[quote name='Darianna']
Powrót do domu - nie pytajcie nawet, jakim cudem się mieścimy...;)

Darka spoko...tam ci jeszcze jeden rudziak się zmieści:megagrin:...iii jeszcze będzie luz...:lol:

Posted

konikowa napisał(a):
Z moich obserwacji wynika, że rudzielce się zaprzyjaźniły:multi:
Super razem wyglądają:loveu:

Na razie się docierają. Młody ma zapędy kolekcjonersko-żarłoczne i zgarnia wszystkie zabawki dla siebie a także trzeba ich pilnować przy jedzeniu,bo Brando to ciapa i mu odda wszystko :diabloti: To gryzienie kości też było pod kontrolą, bo Presto usiłował zgarnąć kość dla siebie co jakiś czas odszczekując się do Brando - na co ten był w szoku i się płoszył...:roll: Musiała
Pani porządek zaprowadzać, że gryziemy razem, ale z naciskiem, że przede wszystkim Brando, bo starszy i rezydent. No cóż, koniec z beztroskim życiem jedynaka, Brando musi się nauczyć walczyć o swoje :eviltong:

Posted

Brando po prostu poczuł się jak starszy brat, bo przeciez jak z Arminem jedli kości, to Branduś wcale nie był taki ciapowaty, tylko ostro pokazywał Arminowi kto tu jest u siebie i komu należą się wszystkie kostki.
Super, że z Prestusiem się dogadują. Słodziki!!!

Posted

Tak samo było jak Nuka do nas przyszła na cały dzień, Fuks jej wszystko odstępował chociaż innym psom by nie dał. Brando wczuł się w role brata i daje przykład :cool3:

Posted

ble...ble...opowiastki...W świecie zwierząt jest zawsze prawo silniejszego..wrażliwi mają przerąbane:evil_lol:.U mnie jest tak,ż najważniejsza jest Pańcia..no a potem jasne jest,że ja:mad:...zawsze pierwszy dostaję smaczną kostkę...gówniarz Lollipop musi czekać...a :eviltong: taki był kiedyś:cool3: "mały agresor"...Brando nie daj się bąkowi..za kłaki go..:mad:

Posted

Nie było mnie przez kilka dni, a tu takie niespodzianki, że oniemiałam :crazyeye:
Gratuluję ślicznego malca!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Moc serdeczności dla Twojej cudnej hurtowni seterków.

Posted

nie kusić, bo Paweł o rozwód wystąpi ;)

Jak się dorobimy domku z ogródkiem to na pewno nam przybędzie, ale póki co na warunki blokowe powiększania stada nie planuję ;)