konikowa Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 No to ja czekam na jakieś zdjęcia:diabloti: Coś nas zaniedbujesz:mad: Quote
Darianna Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 heeeeee... foty mówisz? powiem Wam mój rozkład dnia: 5.50 pobudka 6.00 - 7.00 spacerejszyn z Rydzami wracamy trza dać śniadanko i upilnować, żeby jeden mały nie zjadł dużemu, bo duży znów marudzi przy jedzeniu i jeść nie chce... lecę do pracy 8.00 - 16.00 w pracy (jest mój brat to idzie jeszcze raz z gnojkami - głównie chodzi o małego, ale duży też się przy okazji załapuje na spacer ;) 16.30 - 18.00 spacer generalny potem robię obiad, pilnuję żeby rudzielce zjadły - powtórka ze śniadania, odpoczywam, w domu coś zrobić trzeba, poczytam na necie pierdołki.... 21.00 - 22.00 spacer wieczorny potem siusiu, kąpiel, paciorek i o 23.00 spać :D Na serio nie zawsze mi się chce aparat targać, zwłaszcza, że potem obrobić foty trzeba a wystawa już w niedzielę i dzień w dzień ćwiczymy bo Brando stoi jak mu się zechce... ;) no, wyżaliłam się, możecie mi współczuć :P Quote
McDzik Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 W pracy też komputerek jak widać :evil_lol: Ale taki napięty grafik dnia ma swoje plusy bo przyzwyczaja człowieka dso takiej pełnej organizacji, mobilizacji :lol: A ja mam wakacje i plan dnia tak porozwalany z dnia na dzień, że potem trudno mi będzie do szkoły wrócić :evil_lol: Byleby do Radomia :lol: będę przy ringu na 100% z uwagi na suczkę w młodzieży, Lofty DUNKIERKĘ :lol: Quote
Darianna Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 McDzik - No właśnie, już się cieszę, że maluszek mój pozna starszą siostrę :) Będziesz ją wystawiać? Ujawnij się jak nas zobaczysz :) Quote
Zuza i Noddy Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Mam nadzieję, ze mi tez uda mi się do was zajrzeć ;) Quote
McDzik Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Nie, nie, mój sąsiadek czyli jej właściciel ją wystawia :lol: Oczywiście, że się ujawnię :lol: jestem bez psa na wystawie, więc będę miała dużo czasu i swobody (poza Młodym Prezenterem), porobie jakieś zdjęcia moim złomem i nie omieszkam się zapoznać z Wami, co juz miałam uczynić w Krośnie, tylko za późno przyjechałam :madgo: Quote
werbena520 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 :roll:,ale nie zaprzeczysz,że w tym Twoim "pędzie"jest wspaniale takim rudym istotom towarzyszyć w ich życiu nie???:lol: Quote
IrishDevils Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Wy już na Niedziele przygotowani :cool3:? Czyli przy rudym ringu szykuje się zlot dogomanów :loveu:? Ja też się pisze :eviltong:. Chcąc nie chcąc też tam będę stać z trzema przystojniakami :cool3:. A ty Daria musisz w końcu do Krakowa zawitać. My z Konikową wczoraj już spacer zaliczyłyśmy ale oczywiście pochłonięte rozmową zdjęć nie zrobiłyśmy :oops:. Ale jutro się poprawimy :cool1:. Quote
Darianna Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 kurczaki, Ty mi lepiej powiedz, jak mam obstrzyc Brando. Zaraz fot wkleję, bo niby go ostrzygłam, a jakby ostrzyżony nie był.... więc narysujesz mi ładną kreskę w paint dokąd mam rudzielca obskubać :) Quote
konikowa Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='shadow9']Wy już na Niedziele przygotowani :cool3:? Czyli przy rudym ringu szykuje się zlot dogomanów :loveu:? Ja też się pisze :eviltong:. Chcąc nie chcąc też tam będę stać z trzema przystojniakami :cool3:. A ty Daria musisz w końcu do Krakowa zawitać. My z Konikową wczoraj już spacer zaliczyłyśmy ale oczywiście pochłonięte rozmową zdjęć nie zrobiłyśmy :oops:. Ale jutro się poprawimy :cool1:. Oj spacerek był i to przedni:cool3: a zdjęcia może nie jutro, ale w najbliższym czasie porobimy;) Musisz przyjechać do Krakowa!! Bo jak nie to Cie z Shadow nawiedzimy i nie damy żyć:eviltong::mad: Wklejaj fotki rudego potworka, ups... teraz to już dwóch:evil_lol: Quote
IrishDevils Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='Darianna']kurczaki, Ty mi lepiej powiedz, jak mam obstrzyc Brando. Zaraz fot wkleję, bo niby go ostrzygłam, a jakby ostrzyżony nie był.... więc narysujesz mi ładną kreskę w paint dokąd mam rudzielca obskubać :) No to dawaj a ja postaram się pomoc :cool3:. W Radomiu przed wystawą będę robić jednego swetra to się możesz przypatrzeć :eviltong:. Mogłaś mi go przywieść a ja bym go z przyjemnością zrobiła ;). Ekspertem nie jestem i robie to za free :eviltong:. Quote
Darianna Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 nie po oczach... męczą mnie.... no Olu, co poprawić? Quote
IrishDevils Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Trochę się pobawie i za chwilę wysle ci zdjecie ;). Quote
IrishDevils Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Nie chce mi się tego wrzucać wiec wysłałam ci na emaila :p. Quote
Darianna Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 poprawię :) tak śpimy, jak Pańci nie ma... ............ Quote
Darianna Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 a tak się tłuczemy co wieczór :diabloti: Quote
Darianna Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Rude wystosowały expose: to nie prawda, że tłuczemy się co wieczór. :shake: To pic na wodę i fotomontaż.... :mad: Quote
werbena520 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='Darianna'] ale rudo:lol:...galimatjas:lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 http://img24.imageshack.us/img24/3889/p1180060.jpg Dwa aniołki :diabloti: Ale widać, że czują się dobrze w swoim towarzystwie i ... na niektórych zdjęciach wyjatkowo swobodnie :evil_lol: Fajni są :loveu: Quote
IrishDevils Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Presto w końcu jedzie do Radomia? Chyba jeszcze ma kwarantannę ;). Quote
IrishDevils Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 http://img441.imageshack.us/img441/2319/p1180040.jpg Jakie groźne :eviltong:. Quote
Recommended Posts