Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

heeeeee... foty mówisz?

powiem Wam mój rozkład dnia:
5.50 pobudka
6.00 - 7.00 spacerejszyn z Rydzami
wracamy trza dać śniadanko i upilnować, żeby jeden mały nie zjadł dużemu, bo duży znów marudzi przy jedzeniu i jeść nie chce... lecę do pracy
8.00 - 16.00 w pracy (jest mój brat to idzie jeszcze raz z gnojkami - głównie chodzi o małego, ale duży też się przy okazji załapuje na spacer ;)
16.30 - 18.00 spacer generalny
potem robię obiad, pilnuję żeby rudzielce zjadły - powtórka ze śniadania, odpoczywam, w domu coś zrobić trzeba, poczytam na necie pierdołki....
21.00 - 22.00 spacer wieczorny
potem siusiu, kąpiel, paciorek i o 23.00 spać :D

Na serio nie zawsze mi się chce aparat targać, zwłaszcza, że potem obrobić foty trzeba a wystawa już w niedzielę i dzień w dzień ćwiczymy bo Brando stoi jak mu się zechce... ;)

no, wyżaliłam się, możecie mi współczuć :P

Posted

W pracy też komputerek jak widać :evil_lol:
Ale taki napięty grafik dnia ma swoje plusy bo przyzwyczaja człowieka dso takiej pełnej organizacji, mobilizacji :lol:
A ja mam wakacje i plan dnia tak porozwalany z dnia na dzień, że potem trudno mi będzie do szkoły wrócić :evil_lol:

Byleby do Radomia :lol: będę przy ringu na 100% z uwagi na suczkę w młodzieży, Lofty DUNKIERKĘ :lol:

Posted

Nie, nie, mój sąsiadek czyli jej właściciel ją wystawia :lol: Oczywiście, że się ujawnię :lol: jestem bez psa na wystawie, więc będę miała dużo czasu i swobody (poza Młodym Prezenterem), porobie jakieś zdjęcia moim złomem i nie omieszkam się zapoznać z Wami, co juz miałam uczynić w Krośnie, tylko za późno przyjechałam :madgo:

Posted

Wy już na Niedziele przygotowani :cool3:?
Czyli przy rudym ringu szykuje się zlot dogomanów :loveu:?
Ja też się pisze :eviltong:. Chcąc nie chcąc też tam będę stać z trzema przystojniakami :cool3:.

A ty Daria musisz w końcu do Krakowa zawitać.
My z Konikową wczoraj już spacer zaliczyłyśmy ale oczywiście pochłonięte rozmową zdjęć nie zrobiłyśmy :oops:. Ale jutro się poprawimy :cool1:.

Posted

kurczaki, Ty mi lepiej powiedz, jak mam obstrzyc Brando. Zaraz fot wkleję, bo niby go ostrzygłam, a jakby ostrzyżony nie był.... więc narysujesz mi ładną kreskę w paint dokąd mam rudzielca obskubać :)

Posted

[quote name='shadow9']Wy już na Niedziele przygotowani :cool3:?
Czyli przy rudym ringu szykuje się zlot dogomanów :loveu:?
Ja też się pisze :eviltong:. Chcąc nie chcąc też tam będę stać z trzema przystojniakami :cool3:.

A ty Daria musisz w końcu do Krakowa zawitać.
My z Konikową wczoraj już spacer zaliczyłyśmy ale oczywiście pochłonięte rozmową zdjęć nie zrobiłyśmy :oops:. Ale jutro się poprawimy :cool1:.

Oj spacerek był i to przedni:cool3: a zdjęcia może nie jutro, ale w najbliższym czasie porobimy;)

Musisz przyjechać do Krakowa!! Bo jak nie to Cie z Shadow nawiedzimy i nie damy żyć:eviltong::mad:

Wklejaj fotki rudego potworka, ups... teraz to już dwóch:evil_lol:

Posted

[quote name='Darianna']kurczaki, Ty mi lepiej powiedz, jak mam obstrzyc Brando. Zaraz fot wkleję, bo niby go ostrzygłam, a jakby ostrzyżony nie był.... więc narysujesz mi ładną kreskę w paint dokąd mam rudzielca obskubać :)

No to dawaj a ja postaram się pomoc :cool3:.
W Radomiu przed wystawą będę robić jednego swetra to się możesz przypatrzeć :eviltong:.

Mogłaś mi go przywieść a ja bym go z przyjemnością zrobiła ;). Ekspertem nie jestem i robie to za free :eviltong:.