Darianna Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Trzeba pomóc Oskarowi z aportem... co te rude kombinują....? Quote
Darianna Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Presto z Lokisem mała żaba stawowa :loveu::loveu::loveu: Trening musi być :mad: mam wszystko pod kontrolą...:cool1: Quote
Darianna Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Oooo.... :crazyeye: Baw się Maluchu! plażujemy - Brandulec lata i poluje na ważki... Powrót do domu - nie pytajcie nawet, jakim cudem się mieścimy...;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 http://img18.imageshack.us/img18/2083/p1170855.jpg http://img18.imageshack.us/img18/2986/p1170860.jpg Chłopaki na medal ;):loveu: Quote
aina155 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 http://img18.imageshack.us/img18/2083/p1170855.jpg Slodko wyglada :loveu: Quote
Czarnulka Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Cuudne zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ania :) Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Presto jest spokojniejszy od Brando ? Bo tak wychodzi ze zdjęc, on leniuchuje a Brando gdzieś tam biega po krzakach :cool3: Quote
McDzik Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Darianna napisał(a):W Radomiu? hmmmmmm... Chyba Paulina, ta co wcześniej go wzięła? Kurka wodna, muszę przekopać wątki i sprawdzić ;) Bo nawet nie jestem pewna, czy Ona ma na imię Paulina ;) A może Paulina bierze Brando w Zabrzu? sama nie wiem ;) a co, jakby coś to chcesz zaprezentować rudzielca? ;) Hm, to pewnie Zabrze, bo dostałam od organizatorów mailem listę MP i ani w starszej grupie, ani w młodszej zadnej Pauliny nie ma :lol: Ja się namierzam na "kradzież" jakiegoś Lhasaka, ale jeżeli nie znajdę odpowiedniego lub nikt mi nie zgodzi się powierzyć, to pewnie się tam do Was przyłaszę bo Brandulec już obcykany w te klocki :cool3: .... czas zleci, a juz niedługo Presto zacznie pewnie w to śmigać tak jak tatuś Lucky czy starsze rodzeństwo Dessi & Dakota :cool3: Quote
Darianna Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 a jednak Radom: bierze go HuSkaCz, i nie Paulina a Oliwia :) masz tam kogoś takiego w zgłoszeniach? ;) Quote
IrishDevils Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 http://img18.imageshack.us/img18/2986/p1170860.jpg Daria jestem dumna :loveu:!!! Trening czyni mistrza :cool3:. A Zabrze akutulane (nie MP tylko wystep na ringu) :eviltong:? Quote
Darianna Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Ola, ja z rudzielca też jestem dumna :) no, tylko jeszcze ogon źle trzymam, ale to szczegół ;) Zabrze aktualne :) Quote
Darianna Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Ania :) napisał(a):Presto jest spokojniejszy od Brando ? Bo tak wychodzi ze zdjęc, on leniuchuje a Brando gdzieś tam biega po krzakach :cool3: Raczej nie jest spokojniejszy. Ale jeszcze mało pewny siebie, nowe miejsce, nowi ludzie... no i lokis go molestować próbował więc wolał leżeć albo siedzieć obok mnie ;) No i pierwszy raz nad stawem był :diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Za kilka dni się rozkręci :evil_lol: Śliczne masz te rudzielce :loveu: Quote
Tecia Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='shadow9']http://img18.imageshack.us/img18/2986/p1170860.jpg Daria jestem dumna :loveu:!!! Trening czyni mistrza :cool3:. Oj czyni czyni Ola:) jestem pod wrażeniem !!! Moja tylko jedna uwaga Brandulec super troszkę tak jak pisałaś ogon bardziej wyprostowany:) A jak chodzi o Presto bardziej wyciąg mu tylne łapki nie bój się on jest super kątowany i będzie wyglądał dostojniej :) Bardzo się ciesze że pamietacie o treningu w trakcie zabawy to będzie procentowało na ringu - nawet nie wiesz jak szybko:) Quote
konikowa Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Zdjęcia jak zawsze cudne:loveu: Prestuś jako żabka zabójczy:diabloti: a Brandulec jako pływak zawodowy nie gorszy:evil_lol: Ćwiczcie, ćwiczcie:cool3: A ten powrót do domu, to z mojej strony pełny podziw:evil_lol: Quote
McDzik Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='Darianna']a jednak Radom: bierze go HuSkaCz, i nie Paulina a Oliwia :) masz tam kogoś takiego w zgłoszeniach? ;) Kurczę, równiez nie mam. Albo jej zgłoszenie nie doszło, albo ją pomineli i jej nie dali do katalogu (tak jak mnie w Nowym Sączu). Ale nic się nie dzieje, bo karte im wyrobią w 5minut, skoro to z winy organizatorów ich nie ma na liście. Dziwne, ciekawe ilu osób jeszcze brakuje. Ja jestem, Zuza też chciała wierdzieć-ona też jest, myślałam, że Mateusza nie ma, ale się go pytałam i on jednak nie jedzie, więc stwierdziłam, że lista jest kompetna, a tu proszę.. Quote
Darianna Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 no, jeśli coś się zmieniło i Ona nie jedzie to Brando jest do Twojej dyspozycji na MP ;) Quote
McDzik Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Darianna napisał(a):no, jeśli coś się zmieniło i Ona nie jedzie to Brando jest do Twojej dyspozycji na MP ;) Wow, dziekuję za zaufanie :multi: Quote
Darianna Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 McDzik napisał(a):Wow, dziekuję za zaufanie :multi: ha, będę miała na Ciebie oko! :diabloti: :eviltong: Quote
McDzik Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Darianna napisał(a):ha, będę miała na Ciebie oko! :diabloti: :eviltong: Strach się bać :smhair2::biggrina: Tylko ja od razu mówię, że Brando byłby moją opcją "B", bo najpierw obadam sytuację z Lhasa Apso, ale nie ma nikogo znajomego, więc mogę wrócić z niczym :huh: Quote
McDzik Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 wysłałam PW do Huskacz, moze sie dzis dowiem czy to z lista cos nie tak, czy ona faktycznie sie nie zglosila :cool3: Quote
Cieplutkaa. Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Śliczne zdjecia...:loveu: Cudowne są te Twoje Rudzielce... Pzdr. Quote
Recommended Posts