Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Darianna napisał(a):
W Radomiu? hmmmmmm... Chyba Paulina, ta co wcześniej go wzięła? Kurka wodna, muszę przekopać wątki i sprawdzić ;) Bo nawet nie jestem pewna, czy Ona ma na imię Paulina ;) A może Paulina bierze Brando w Zabrzu? sama nie wiem ;) a co, jakby coś to chcesz zaprezentować rudzielca? ;)

Hm, to pewnie Zabrze, bo dostałam od organizatorów mailem listę MP i ani w starszej grupie, ani w młodszej zadnej Pauliny nie ma :lol:
Ja się namierzam na "kradzież" jakiegoś Lhasaka, ale jeżeli nie znajdę odpowiedniego lub nikt mi nie zgodzi się powierzyć, to pewnie się tam do Was przyłaszę bo Brandulec już obcykany w te klocki :cool3: .... czas zleci, a juz niedługo Presto zacznie pewnie w to śmigać tak jak tatuś Lucky czy starsze rodzeństwo Dessi & Dakota :cool3:

Posted

Ania :) napisał(a):
Presto jest spokojniejszy od Brando ? Bo tak wychodzi ze zdjęc, on leniuchuje a Brando gdzieś tam biega po krzakach :cool3:

Raczej nie jest spokojniejszy. Ale jeszcze mało pewny siebie, nowe miejsce, nowi ludzie... no i lokis go molestować próbował więc wolał leżeć albo siedzieć obok mnie ;) No i pierwszy raz nad stawem był :diabloti:

Posted

[quote name='shadow9']http://img18.imageshack.us/img18/2986/p1170860.jpg
Daria jestem dumna :loveu:!!!
Trening czyni mistrza :cool3:.

Oj czyni czyni Ola:) jestem pod wrażeniem !!!
Moja tylko jedna uwaga Brandulec super troszkę tak jak pisałaś ogon bardziej wyprostowany:)
A jak chodzi o Presto bardziej wyciąg mu tylne łapki nie bój się on jest super kątowany i będzie wyglądał dostojniej :)
Bardzo się ciesze że pamietacie o treningu w trakcie zabawy to będzie procentowało na ringu - nawet nie wiesz jak szybko:)

Posted

Zdjęcia jak zawsze cudne:loveu:

Prestuś jako żabka zabójczy:diabloti: a Brandulec jako pływak zawodowy nie gorszy:evil_lol:

Ćwiczcie, ćwiczcie:cool3:

A ten powrót do domu, to z mojej strony pełny podziw:evil_lol:

Posted

[quote name='Darianna']a jednak Radom: bierze go HuSkaCz, i nie Paulina a Oliwia :)

masz tam kogoś takiego w zgłoszeniach? ;)

Kurczę, równiez nie mam. Albo jej zgłoszenie nie doszło, albo ją pomineli i jej nie dali do katalogu (tak jak mnie w Nowym Sączu). Ale nic się nie dzieje, bo karte im wyrobią w 5minut, skoro to z winy organizatorów ich nie ma na liście. Dziwne, ciekawe ilu osób jeszcze brakuje. Ja jestem, Zuza też chciała wierdzieć-ona też jest, myślałam, że Mateusza nie ma, ale się go pytałam i on jednak nie jedzie, więc stwierdziłam, że lista jest kompetna, a tu proszę..

Posted

Darianna napisał(a):
ha, będę miała na Ciebie oko! :diabloti:

:eviltong:

Strach się bać :smhair2::biggrina:

Tylko ja od razu mówię, że Brando byłby moją opcją "B", bo najpierw obadam sytuację z Lhasa Apso, ale nie ma nikogo znajomego, więc mogę wrócić z niczym :huh: