Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak szczerze mowiac to sie musze do czegos przyznac: zazdroszcze wam ;) Tez bym chciala miec drugiego psa, no ale (niestety) na razie nie ma na to wiekszych szans :roll:

Teraz za to czekam na obfite fotorelacje z waszego codzienngo zycia :diabloti:

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łohohohoo... ale się ruch w galerii zrobił ;) Normalnie patent na sukces - sprawienie sobie kolejnego psa :diabloti: Ale ja już na dwóch kończę, więc nie kombinować :mad:

konikowa - Brando na razie malucha traktuje z lekkim dystansem, ale akceptuje, więc to kwestia czasu jak się pokochają :loveu: Na spacerze dobrze, chociaż mi się trochę smycze plączą w drodze na wybieg :diabloti:

DorkaWD - kiedy ja właśnie chciałam takie same żeby mieli obróżki :diabloti:

Zuza i Noddy - Presto nie ma jeszcze szczepień na wściekliznę, więc szukam mamusi zastępczej na niedzielę :evil_lol: Ktoś tu chętny? :cool3:

werbena520 - ano, na szczęście do zimy jeszcze czas :evil_lol::evil_lol:

aina155 - czy ja Wam kiedyś skąpiłam zdjęć? :roll: :diabloti:

Kaja10014 - no wiadomo że będzie, w końcu obaj przeze mnie wychowywani są :eviltong:

No i hurtowo dziękuję wszystkim za gratulacje :loveu::loveu::loveu:

Posted

konikowa: na PW odpowiem wieczorem, teraz za bardzo czasu nie mam

ale dam wam foty śpiących Rudych Rydzów ;)

Presto przejął punkt strategiczny

Ale na poduszce też się da spać

no, a ja idę w domu nieco ogarnąć, obiad przyszykować itp ;)

Posted

Hmmmm a skąd ja znam tego rudego potworka:) hihihi
widze że małemu się trafiło niebo na ziemi Daria nawet nie wiesz ja się cieszę:)
Już nie mogę się doczekac spotaknia na wystawie:)
Wykiziaj Presto od nas bo nam troszke smutno i pusto sie zrobilo bez niego:(

Posted

A mnie sluchy doszly ze sie szykuje spacerek z nasza londynska Amberka za niedlugo :cool3: Darianna zrob duzo zdjec bo jak znam Age to nie bedzie miala ze soba aparatu :mad:

Posted

Tecia napisał(a):
Hmmmm a skąd ja znam tego rudego potworka:) hihihi
widze że małemu się trafiło niebo na ziemi Daria nawet nie wiesz ja się cieszę:)
Już nie mogę się doczekac spotaknia na wystawie:)
Wykiziaj Presto od nas bo nam troszke smutno i pusto sie zrobilo bez niego:(

Nie mam pojęcia, skąd możesz go znać, chyba Ci się coś pomyliło :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

A Presto kiziany, miziany i nic mu nie braknie ;)

ps. Łasuch z niego niezły, Brando po wczorajszej kolacji, jak zobaczył jak szybka je Presto, nauczył się jeść błyskawicznie z obawy, że maluch mu wyje :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Darianna napisał(a):
Nie mam pojęcia, skąd możesz go znać, chyba Ci się coś pomyliło :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

A ja myslalam ze go znam :mad: widocznie sie pomylilam :razz:

Darianna napisał(a):
A Presto kiziany, miziany i nic mu nie braknie ;)

ps. Łasuch z niego niezły, Brando po wczorajszej kolacji, jak zobaczył jak szybka je Presto, nauczył się jeść błyskawicznie z obawy, że maluch mu wyje :diabloti::diabloti::diabloti:

To są plust stada :diabloti:
miska zawsze pusta, a jedzenie to podstawa najbezpiecznijsze we wlasnym brzuszku :evil_lol:

Posted

Jestem cichym obserwatorem tej galerii od samego początku, no ale takie wydarzenie aż zachęca do ujawnienia :)
Serdecznie gratuluję nowego członka rodziny i liczę na fantastyczne opowieści i zdjęcia z życia dwóch seterków.

Posted

Nie no, ale trafiłam!!! W samą porę!
Gratuluję serdecznie! W końcu spełniło się Twoje marzenie, a co Paweł na to? I sąsiedzi???
Czekam niecierpliwie na jakieś szczegóły... skąd... jak... kiedy...??? Zaspokój moją babską ciekawość!!! :D

Przesyłamy buziaki dla całej rodzinki i teraz jeszcze bardziej czekamy na kolejne odwiedziny u nas :)

Posted

WOW Darianna gratulacje nowego nabytku :multi: i wyboru hodowli :multi::loveu: mały jest cudny :loveu: nie moge sie doczekać aż go zobaczę, będziesz z nim socjalizacyjnie w Radomiu? :lol:

Posted

Hawana, Magda25, McDzik - dziękuję za gratulacje :)

Kalunia_C - Paweł powoli się oswaja, że ma dwa rudzielce do miziania a nie jednego ;) sąsiadów jeszcze żadnych nie spotkałam - pewnie boją się wariatki i schodzą mi z drogi ;)
a Presto jest z hodowli Lofty i byliśmy po niego w piątek popołudniową porą :)

McDzik - raczej będziemy, bo nie ma z kim zostać w domu. tylko czy na się z nim wejść jak szczepień na wściekliznę nie miał? Podobno od 11 godz nie pilnują bramki wejściowej? ;)