aina155 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Tak szczerze mowiac to sie musze do czegos przyznac: zazdroszcze wam ;) Tez bym chciala miec drugiego psa, no ale (niestety) na razie nie ma na to wiekszych szans :roll: Teraz za to czekam na obfite fotorelacje z waszego codzienngo zycia :diabloti: Quote
kajkoowa Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 O jejuśku jaki slodki ruddzieleeec:loveu::loveu: Gratki gratki, mam nadzieję, że Presto będzie takim świetnym psiakem jak Brandulec:loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 łaaa gratuluje kolejnego członka rodziny! :loveu::multi: Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 http://img30.imageshack.us/img30/5341/p1170589.jpg Jakie śliczności :loveu::loveu::loveu: Quote
Cambel&Megi Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 http://img30.imageshack.us/img30/5341/p1170589.jpg ehhh a dopiero co wstawiałaś takie zdjęcia Brando - szczylka. :lol: Quote
Darianna Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Łohohohoo... ale się ruch w galerii zrobił ;) Normalnie patent na sukces - sprawienie sobie kolejnego psa :diabloti: Ale ja już na dwóch kończę, więc nie kombinować :mad: konikowa - Brando na razie malucha traktuje z lekkim dystansem, ale akceptuje, więc to kwestia czasu jak się pokochają :loveu: Na spacerze dobrze, chociaż mi się trochę smycze plączą w drodze na wybieg :diabloti: DorkaWD - kiedy ja właśnie chciałam takie same żeby mieli obróżki :diabloti: Zuza i Noddy - Presto nie ma jeszcze szczepień na wściekliznę, więc szukam mamusi zastępczej na niedzielę :evil_lol: Ktoś tu chętny? :cool3: werbena520 - ano, na szczęście do zimy jeszcze czas :evil_lol::evil_lol: aina155 - czy ja Wam kiedyś skąpiłam zdjęć? :roll: :diabloti: Kaja10014 - no wiadomo że będzie, w końcu obaj przeze mnie wychowywani są :eviltong: No i hurtowo dziękuję wszystkim za gratulacje :loveu::loveu::loveu: Quote
konikowa Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Nie przestanę się chyba o wszystko dopytywać:eviltong: Czekam na nowe zdjęcia, bo normalnie z Ginger nie możemy wytrzymać!!:evil_lol: Quote
Darianna Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 konikowa: na PW odpowiem wieczorem, teraz za bardzo czasu nie mam ale dam wam foty śpiących Rudych Rydzów ;) Presto przejął punkt strategiczny Ale na poduszce też się da spać no, a ja idę w domu nieco ogarnąć, obiad przyszykować itp ;) Quote
aina155 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 No nie, ale teraz licze na dwa razy taka ilosc :diabloti: Quote
konikowa Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Super maluchy!! Już nie mogę się doczekać aż ich poznam:loveu: W takim razie widzimy się w pełnym składzie w Kielcach!! Quote
Czarnulka Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 http://img36.imageshack.us/img36/5299/s7303297.jpg ślicznie :loveu: Quote
Dynamique Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Uroczy nowy nabytek :loveu::loveu::loveu: Quote
Tecia Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Hmmmm a skąd ja znam tego rudego potworka:) hihihi widze że małemu się trafiło niebo na ziemi Daria nawet nie wiesz ja się cieszę:) Już nie mogę się doczekac spotaknia na wystawie:) Wykiziaj Presto od nas bo nam troszke smutno i pusto sie zrobilo bez niego:( Quote
Kamila Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 A mnie sluchy doszly ze sie szykuje spacerek z nasza londynska Amberka za niedlugo :cool3: Darianna zrob duzo zdjec bo jak znam Age to nie bedzie miala ze soba aparatu :mad: Quote
Izuuus Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Ale tutaj niespodzianka :-o Dwa Rudaski, Presto piękny i Brando oczywiście też :loveu: Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 To teraz dopiero zaczną się szaleństwa rudzielców :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: I proszę się nie ograniczać w pstrykaniu :cool3: Quote
Darianna Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Tecia napisał(a):Hmmmm a skąd ja znam tego rudego potworka:) hihihi widze że małemu się trafiło niebo na ziemi Daria nawet nie wiesz ja się cieszę:) Już nie mogę się doczekac spotaknia na wystawie:) Wykiziaj Presto od nas bo nam troszke smutno i pusto sie zrobilo bez niego:( Nie mam pojęcia, skąd możesz go znać, chyba Ci się coś pomyliło :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: A Presto kiziany, miziany i nic mu nie braknie ;) ps. Łasuch z niego niezły, Brando po wczorajszej kolacji, jak zobaczył jak szybka je Presto, nauczył się jeść błyskawicznie z obawy, że maluch mu wyje :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Tecia Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Darianna napisał(a):Nie mam pojęcia, skąd możesz go znać, chyba Ci się coś pomyliło :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: A ja myslalam ze go znam :mad: widocznie sie pomylilam :razz: Darianna napisał(a):A Presto kiziany, miziany i nic mu nie braknie ;) ps. Łasuch z niego niezły, Brando po wczorajszej kolacji, jak zobaczył jak szybka je Presto, nauczył się jeść błyskawicznie z obawy, że maluch mu wyje :diabloti::diabloti::diabloti: To są plust stada :diabloti: miska zawsze pusta, a jedzenie to podstawa najbezpiecznijsze we wlasnym brzuszku :evil_lol: Quote
Neiven Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Gratuluje Daria nowego nabytku. Brando będzie miał kumpla. Setery uzależniają :-) Quote
Aga & Amber Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 dwa rudaski :loveu: zawsze lepsze niz jeden juzsie nie moge doczekac spotkania z wami :loveu: Quote
Migori Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Jestem cichym obserwatorem tej galerii od samego początku, no ale takie wydarzenie aż zachęca do ujawnienia :) Serdecznie gratuluję nowego członka rodziny i liczę na fantastyczne opowieści i zdjęcia z życia dwóch seterków. Quote
Kalunia_C Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Nie no, ale trafiłam!!! W samą porę! Gratuluję serdecznie! W końcu spełniło się Twoje marzenie, a co Paweł na to? I sąsiedzi??? Czekam niecierpliwie na jakieś szczegóły... skąd... jak... kiedy...??? Zaspokój moją babską ciekawość!!! :D Przesyłamy buziaki dla całej rodzinki i teraz jeszcze bardziej czekamy na kolejne odwiedziny u nas :) Quote
McDzik Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 WOW Darianna gratulacje nowego nabytku :multi: i wyboru hodowli :multi::loveu: mały jest cudny :loveu: nie moge sie doczekać aż go zobaczę, będziesz z nim socjalizacyjnie w Radomiu? :lol: Quote
Darianna Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Hawana, Magda25, McDzik - dziękuję za gratulacje :) Kalunia_C - Paweł powoli się oswaja, że ma dwa rudzielce do miziania a nie jednego ;) sąsiadów jeszcze żadnych nie spotkałam - pewnie boją się wariatki i schodzą mi z drogi ;) a Presto jest z hodowli Lofty i byliśmy po niego w piątek popołudniową porą :) McDzik - raczej będziemy, bo nie ma z kim zostać w domu. tylko czy na się z nim wejść jak szczepień na wściekliznę nie miał? Podobno od 11 godz nie pilnują bramki wejściowej? ;) Quote
Recommended Posts