ewtos Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Lokis- fotki świetne, Boni rewelacyjna . Dębicka Zaklinaczka Psów będzie musiała jeszcze trochę z nią popracować :evil_lol:. Brando z Opola pewnie wróci z wieńcem laurowym ( a nie z mleczy), jak przystało zwycięzcy :loveu:. Quote
Darianna Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 w Opolu był Karmelek :D Moje 20miesięczne maleństwo zostało wrzucone na głęboką wodę i w klasie open wywalczyło: SALFORD WIZARD z Arislandu dosk, I/III, CWC resCACIB (przechodzi w pełny!) ZACZYNAMY INTERA!!!! Quote
AgataP Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 no to składamy pierwsze gratulacje :multi: brawo Karmel :klacz: mam nadzieje, że kiedyś spotka się z Lexie na jakiejś wystawie, bo też zaczynam o tym myśleć powoli ;) Quote
jonQuilla Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [FONT=Georgia]:multi: gratuluję zuch chłopczyk[/FONT] :loveu: Quote
ewtos Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Jak zwykle pomyliłam Rudzielców, ale sedno sprawy jest poprawne! Gratulacje dla Karmelka !!!!!! :multi:Teraz obaj mogą latać po Dębickich polach w wieńcach laurowych:loveu:. Quote
Izabela124. Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Gratulacje i ode mnie! http://img843.imageshack.us/img843/3255/p1520241.jpg buhahahaha Quote
McDzik Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 I ode mnie gratulacje :loveu: się rozszalały Twoje chłopaki :D Powodzenia w Bratysławie! Quote
Asiaczek Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 O to teraz Bratysława:) Nonono, rzeczywiście szaleństwo:) Pzdr. Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Brawo, brawo :multi:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [FONT=Georgia]dobra mam głupie pytanie ale i tak zadam :eviltong: bo widzisz wczoraj po raz pierwszy na żywo widziałam młodego setera irl. był taki no już całkiem sporych rozmiarów jeśli chodzi o wzrost ale był niesamowicie szczuplutki...taki ultra cienki niczym te wkładki higieniczne ;) wiem że setery są szczupłej budowy ciała ale ten młodzieniec mnie zaintrygował swoją posturą :) zdecydowanie nie wyglądał na zabiedzonego...był błyszczący, radosny i ogólnie śliczny więc ciekawi mi czy tak już mają setery że tak wyglądają od frontu gdy są młode[/FONT] Quote
Darianna Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 Tak, w młodości często to anorektyki :D Wąska od frontu klata, ale dość głęboka plus długie łapy :) Quote
jonQuilla Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [FONT=Georgia]krótko mówiąc średnio u nich z proporcjami :) właśnie swoją drogą też wyglądał jakby był na szczudłach :evil_lol:[/FONT] Quote
Darianna Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 No, to norma :) Dopiero z wiekiem nabierają mięśni, ale do TTB im daleko ;) Inna sprawa, że wiele "rasowych bez rodowodu" już taka zostaje ;) Quote
wojtekdu Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Moja Nelka jak była gówniarzem miała łapy dużo potężniejsze niż w wieku 12 miesięcy. Tutaj ma już rok. Niestety usunęli mi portal hostingowy, na którym miałem pierwsze zdjęcia jak była całkiem mała. A co do sierści to dopiero wieku 2 lat zaczęła wyglądać jak seter, choć i tak jest łysa. Quote
jonQuilla Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [FONT=Georgia]próbowałam sobie wyobrazić 'przypakowanego' setera i nie da rady :evil_lol::evil_lol: irole to chyba najskromniej zbudowane setery...dobrze myślę czy jestem w błędzie? :)[/FONT] Quote
szysz Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Mam nadzieję, że się Daria nie obrazi ;) Ja co prawda rodowodowego setera nie mam, a adoptowanego, ale jeśli chcesz zobaczyć psa w typie setera gabarytów 'większych' zapraszam do mojej galerii. Fred z całą stanowczością nie wygląda jak "normalny" seter ;) zdjęcia tutaj :) Quote
Darianna Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 Nie obrazi się :diabloti: No, teoretycznie irlandy POWINNY byc najsmuklejsze z brytyjczyków, w praktyce to wychodzi różne :evil_lol: Quote
Lokis Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Pokażę całemu światu do czego Dariannie służą setery :diabloti:: Quote
jonQuilla Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [FONT=Georgia]zdrowo rąbnięta baba :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: szkoda że psiska trochę nie poluźniły smyczy ;) [/FONT] Quote
Neiven Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Ty, Babcia, nam też tak wklej dobra Babcia wam sto lat temu na maila wysłała zdjęcia małego ufolka. Nawet z dokładną informacją, że Brando urodził się jako 9 szczeniaczek o godz. 7.45 (po długiej bezsennej nocy mojej i Hawany) i ważył 360g. Żebyś wszystko wiedziała o synusiu. Może skorzystam z okazji pospamuje Ci trochę i poreklamuje innego synka: Neiven British Beefeater czeka na nowy domek (najchętniej u przyszłych wystawców). Quote
AgataP Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 to ja też skorzystam z okazji jak już rozmawiamy na tematy rodzinne i zapytam się o której urodziła się Lexie i jako która :p a piechu jest piękny, Lex wąchała mnie przez 5 minut jak wróciłam od Was :diabloti: chyba wyczuła rodzinę :multi: Quote
Darianna Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Odetchnęłam po weekendzie, czas się pochwalić ;) Chłopaki w Bratysławie spisały się, raz jeden, raz drugi :) Wyniki: 14.05.2011 sędzia: Fintorova Ludmila SK klasa pośrednia SALFORD WIZARD z Arislandu (Karmel) ex III/IV klasa otwarta Neiven Amor's ARROW (Brando) ex I/III CWC resCACIB 15.05.2011 sędzia: Josef Jursa SK klasa pośrednia SALFORD WIZARD z Arislandu (Karmel) ex I/II CWC resCACIB (przechodzi w pełny!) klasa otwarta Neiven Amor's ARROW (Brando) ex I/II Obaj zaczęli tym samym championat Słowacji, a oprócz tego Karmelek złapał CACIBa po resie więc obaj mają po dwa wnioski. Mam zatem dwa półintery ;) Dołączam fantastyczne zdjęcia Agaty Bujanowicz (Sheradins Kennel) oraz kilka ukradniętych grzecznościowo z legawce.com i nawet kilka własnych :) wszystko zmieszane kolejnością :) Zdjęcia Agaty Bujanowicz: z Karmelem Karmel walczy o CACIB ;) Quote
Recommended Posts