Marta_Ares Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 ale fajny spacerek mieliscie, ile psiakow!! :) Quote
KT Arts Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Świetne fotki;) Super spacerki;) bedziecie może w katowicach na wystawie??? Quote
Darianna Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 będziemy w Katowicach z Brando :) Quote
Kosmaty Gałganek Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Darianna']będziemy w Katowicach z Brando :)[/QUOTE] :multi::multi::multi: [FONT=Comic Sans MS]To będę tarmosić ... szkoda, że tylko jednego ;)[/FONT] Quote
Kalunia_C Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Kiedy ta wystawa w Katowicach??? Może Was nawiedzę?! Quote
konikowa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Super zdjęcia!! Z resztą jak zawsze;) Macie genialną epikę spacerową! Nie mogę się doczekać Rzeszowa:D Quote
Darianna Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 w Katowicach będziemy 26 marca :) Quote
Kalunia_C Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 To jest piątek, więc może potem wpadniecie na weekend do Skoczowa, a Karmela mogłabyś zabrać, a ja go przypilnuję w czasie wystawy. Quote
Darianna Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 zobaczymy, bo jeszcze nie wiem, z kim będe jechać :) Quote
Kalunia_C Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Jakby co, to zapraszamy. Daj tylko znać wcześniej, bo jakbym miała jechać do Katowic, to muszę sobie wolne w szkole załatwić. Quote
Feigned Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 gdzieś tam na zdjęciu widziałam maltana czy to po prostu grzywkowi tak włosy rozwiało? :) Quote
konikowa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Daria! Jak to nie wiesz z kim jedziesz?:P Quote
Darianna Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Są tam dwa maltany :) Ania, no jasne, ze wiem ;) Quote
bonsai_88 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Cholera, 26 marca mam zajęcia w szkole ;(.... właśnie poważnie się zastanawiam, czy sie z nich nei urwać - w końcu to będzie wystawa w KATOWICACH :D Quote
ewtos Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 A co to Rude:loveu: nie wychodzą na dwór? Może cos przeskrobały? Quote
halgre Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 bonsai_88 napisał(a):Cholera, 26 marca mam zajęcia w szkole ;(.... właśnie poważnie się zastanawiam, czy sie z nich nei urwać - w końcu to będzie wystawa w KATOWICACH :D Gdzie ta wystawa w Katowicach ? Bo może tam zajrzę (jak dożyję hehe) Quote
Darianna Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 a bo ja wiem gdzie? Na pewno w Katowicach :D ewtos - rude mają szlaban na latanie aż do roztopienia lodów na Wisłoce - Brando naoglądał się "Epoki Lodowcowej" i śmiga po lodzie na drugi brzeg rzeki na bażanty - nie chcę kusić losu.... Ale dostaniecie relację foto ze strzyżenia wystawowego :) Quote
Darianna Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 ni ma :D Wszelkie reklamacje proszę składać u Brando, który zapragnął uczestniczyć w tegorocznej edycji "Gwiazdy tańczą na lodzie" ;) Szlaban drodzy Państwo, szlaban....:diabloti::diabloti::diabloti: Ja chcę mieć dalej dwa rude :evil_lol: Quote
konikowa Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 No wiesz! On chce ćwiczyć i być sławnym a Ty mu odbierasz marzenia!:P A nie macie jakiejś innej miejscówki na spacerki? Ja też musiałam zrezygnować z wycieczek nad jeziorko bo moje przekonane są, że woda w zimie jest super:P Quote
Darianna Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Mamy, ale kawałek autem, pewnie któregoś dnia zajedziemy z Panią Danusią Lokisową. Ale i tam mam stresa, bo Brando znika nie wiadomo gdzie i nie wiadomo za czym... Wiem, wiem, instynkt myśliwski, ale ja to przypłacę kiedyś zawałem Quote
Kosmaty Gałganek Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Wystawa jest w Spodku, briardy są w niedzielę ale skoro rude w piątek to przyjdę pokibicować [/FONT];) Quote
Recommended Posts