Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U nas dzisiaj rano tak strasznie wiało, że jak Armin podniósł nogę do sikania, to go tak podwiało, że się przewrócił :D

A co do zlotu, to ja też przyjadę w sobotę wieczorem. Ciekawe czy można dobierać towarzystwo w pokojach. Daria, może moglibyśmy się na tą noc do Was doczepić??? Możemy sobie nawet materac i śpiwór przywieźć, gdyby miejsc nie było, bo Grażyna pisała, że pierwszeństwo mają ci, którzy przyjeżdżają na dwie noce.

Posted

Super, to ja się w takim razie zgłaszam, ale od razu napiszę grażynie, że my się wpychamy ze swoim spaniem do Twojego pokoju/domku, żeby nie zajmować miejsca tym, któwrzy przyjadą na dwie noce, a zapłacić możemy normalnie.

Posted

Z tymi domkami chodzi o to że nie każdy pies dogada się ze sobą. Np ja w zeszłym roku spałam w aucie bo tam fredzik czuł się bezpiecznie. A z harutkiem i luckim były kłótnie.

Posted

Mi dziś Brando wieczorem ciśnienie podniósł... Polazł sobie na skraj lodu na rzece i się poślizgnął i wpadł do wody... Na szczęście udało mu się wdrapać na lód i wrócić na ląd... Miał więcej szczęścia niż rozumu, a ja przeżyłam prawie drugi zawał serca...

Wysuszony grzeje się pod kocem, mam nadzieję, że nie przypłaci tego zapaleniem płuc... Inna sprawa, że mógł przypłacić to życiem...

Bardzo proszę, niech znów będzie nudno i spokojnie...

Posted

No to narozrabiał chłopina :shake: To taki diabełek maly, wszędzie musi zajrzeć, bo tam może być akurat coś ciekawego :mad:
Seterki to takie ciekawskie psiaki, mój też wpadł do bagienka jak miał 4 miesiace. Też było zimno, ale nie aż tak ekstremalnie i tam jedynie się potaplał, tonąć nie było w czym, ale córka musiała biec z nim z lasu 1,5 km, na rękach, bo cały dygotał.
Będzie dobrze, Brando jest młody i ma silny organizm, nie zachoruje. Ale Ty wczoraj napewno wyglądałaś tak: :angryy: