wojtito Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Widzę, że i tutaj Brando i Presto wzbudzają przeogromny podziw, tym większy, ze wyrażony prawie 250 stronami pochwał:-) Zdjęcia oczywiście piękne, bo i piękne psy, nie musze nawet tego pisać. Widzę, że szykuje się "walka" w Poznaniu, również 3mam kciuki, ale wyniku jestem pewien...jest tylko jeden słuszny, jak do walki stają tak piękne rudzielce:D Quote
werbena520 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 :roll: oj,jedziecie w mój rejon...:bigcool:pędzę Wam załatwić na jutro piękną pogodę.Będziemy trzymać kciuki:thumbs: za wszystkich startujących.Hm:hmmmm: ciekawe kto wygra chłop:loveu:czy baba:evil_lol: Quote
Cieplutkaa. Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 nonono .. powodzonka życzymy . :loveu: Quote
kajkoowa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ja też życzę powodzenia, trzymam kciuki:loveu: Quote
NATKA Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Darianna'] Jak widać panowie się relaksują przed jutrzejszą wystawą... Tak bardzo, że dziś rano postanowili zrobić sobie SPA w świeżym ludzkim gówienku. Nie muszę wspominać, że byłam zachwycona? Zwłaszcza, że ich w czwartek kąpałam na Poznań.... No nic, dziś powtórka z rozrywki i szczęśliwe wykąpane piesy schną... To SPA to na szczęście ;) a na tym zdjęciu mina rudego mnie powaliła :turn-l: Imageshack - p1250659 - Uploaded by Darianna zresztą to też jest fajowa focia i komentarz boski :-D Imageshack - p1250739 - Uploaded by Darianna Quote
Migori Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Spotkałam tego rudego jegomościa w Poznaniu :evil_lol: :loveu: Czyżby to był Presto? Quote
McDzik Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 haha, a ja już wiem.......... ale niech się Daria sama chwali :cool1: Quote
wojtito Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 To ja już składam gratulacje, bo jetem pewien wyniku;-) Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 To czekamy na relację :multi::multi: Quote
Saskja Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Czyżby kooopkowe SPA rzeczywiście zadziałało? :multi: Chwal się Darianna!!! Quote
Honey Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Darianna - gratuluje zw. mlodziezy! :multi: :loveu: Quote
Darianna Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 To Presto :D A więc: Neiven AMOR'S ARROW- Młodzieżowy Zwycięzca Polski, Najlepszy Junior w Rasie !!!!!!!!!! Ukończony Młodzieżowy Championat Polski !!!!!!!!!!!!!! Piękny prezent sobie zrobił na pierwsze urodziny, które będzie miał za dwa dni :) A właściwie jutro :D Lofty AL CAPONE - w.o. lokata 2 - ale jestem z niego dumna, pięknie się dziecko pokazało - ślicznie biega, ślicznie stoi... Będą z niego psy :D Ogromnie podziękowania dla Oli, która poprowadziła Brandolinowego do zwycięstwa :D Olu - jesteś rewelacyjna :D Quote
Amigo1 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Darianna gratuluję pięknego występu i sukcesu Brando w Poznaniu! Miałam niewątpliwą przyjemność oglądać go na żywo - ma chłopak urodę i potencjał! Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 To może i ja bedę miała okazję obejrzeć go w przyszłym roku? :multi: Quote
konikowa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ja jeszcze raz POGRATULUJĘ!! Nawet nie wiesz jak się cieszę ze zwycięstwa Brando :D:D Quote
Darianna Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Neiven AMOR'S ARROW ocena doskonała Młodzieżowy Zwycięzca Polski Najlepszy Junior w Rasie Ukończony Młodzieżowy Championat Polski opis: "B. ładna głowa i ekspresja, b. dobra sylwetka, doskonały przód, silna linia grzbietu, dobrze osadzony ogon, krótkie i zwarte lędźwie, dobre kątowanie przednich kończyn, dobra głębokość klatki piersiowej, b. dobry w ruchu z dobrze noszonym ogonem, wymaga rozwoju ciała" Lofty AL CAPONE ocena wybitnie obiecująca, lokata 2 opis: "B. ładna głowa i ekspresja, b. dobrze zbudowany, dobra sylwetka, doskonały kościec i kończyny, dobre kątowanie i ułożenie łopatek, mocne, dobrze kątowane tylne kończyny, doskonała równowaga ciała, bardzo dobry w ruchu, doskonała sylwetka w ruchu " sędzia: Penny Williams zdjęcia z Seterkowa Quote
werbena520 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 :cool2:Gratulujemy sukcesów.Uściski dla Brandulka. Również dla Presto za piękny debiut...oby zawsze tak wspaniale "wyginał śmiało ciało":lol: Quote
Shel Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 GRATKI :) Co do fotek... nie dosć, ze na początku mi nie wychodziły i już przestałam robić jak Was jeszcze nie było to na dodatek potem jak chciałam nagrać chociaż filmik to mi się coś z migawką stało i dzisiaj dopiero naprawiłam :roll::roll::roll: Miło było wymiziać wariatów :loveu: Quote
Darianna Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Shel, miziałaś moje rude? :crazyeye: Ja przy tym byłam? :roll: Przyznaję się bez bicia że je często zostawiałam, bo tam w kąciku miały najspokojniej, a ja ciekawa ringu byłam :diabloti: Także wymiziać mogło je pół Polski z Kaczyńskim i Dodą na czele a ja bym nie zauważyła :diabloti: Normalnie fuks że mi ich nikt nie zwinął :D Na kolejną wystawę, już w nowym roku - obowiązkowo kupuję klatkę.... Nie żeby Wam mizianie utrudnić, a dla ich spokoju jak Pańcia znika :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts