Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widzę, że i tutaj Brando i Presto wzbudzają przeogromny podziw, tym większy, ze wyrażony prawie 250 stronami pochwał:-) Zdjęcia oczywiście piękne, bo i piękne psy, nie musze nawet tego pisać. Widzę, że szykuje się "walka" w Poznaniu, również 3mam kciuki, ale wyniku jestem pewien...jest tylko jeden słuszny, jak do walki stają tak piękne rudzielce:D

Posted

:roll: oj,jedziecie w mój rejon...:bigcool:pędzę Wam załatwić na jutro piękną pogodę.Będziemy trzymać kciuki:thumbs: za wszystkich startujących.Hm:hmmmm: ciekawe kto wygra chłop:loveu:czy baba:evil_lol:

Posted

[quote name='Darianna']
Jak widać panowie się relaksują przed jutrzejszą wystawą... Tak bardzo, że dziś rano postanowili zrobić sobie SPA w świeżym ludzkim gówienku. Nie muszę wspominać, że byłam zachwycona? Zwłaszcza, że ich w czwartek kąpałam na Poznań.... No nic, dziś powtórka z rozrywki i szczęśliwe wykąpane piesy schną...

To SPA to na szczęście ;)

a na tym zdjęciu mina rudego mnie powaliła :turn-l:
Imageshack - p1250659 - Uploaded by Darianna

zresztą to też jest fajowa focia i komentarz boski :-D
Imageshack - p1250739 - Uploaded by Darianna

Posted

To Presto :D

A więc:

Neiven AMOR'S ARROW
-
Młodzieżowy Zwycięzca Polski, Najlepszy Junior w Rasie !!!!!!!!!!

Ukończony Młodzieżowy Championat Polski !!!!!!!!!!!!!!

Piękny prezent sobie zrobił na pierwsze urodziny, które będzie miał za dwa dni :) A właściwie jutro :D

Lofty AL CAPONE - w.o. lokata 2 - ale jestem z niego dumna, pięknie się dziecko pokazało - ślicznie biega, ślicznie stoi... Będą z niego psy :D

Ogromnie podziękowania dla Oli, która poprowadziła Brandolinowego do zwycięstwa :D Olu - jesteś rewelacyjna :D

Posted

Darianna gratuluję pięknego występu i sukcesu Brando w Poznaniu!
Miałam niewątpliwą przyjemność oglądać go na żywo - ma chłopak urodę i potencjał!

Posted

Neiven AMOR'S ARROW

ocena doskonała
Młodzieżowy Zwycięzca Polski
Najlepszy Junior w Rasie
Ukończony Młodzieżowy Championat Polski

opis:
"B. ładna głowa i ekspresja, b. dobra sylwetka, doskonały przód, silna linia grzbietu, dobrze osadzony ogon, krótkie i zwarte lędźwie, dobre kątowanie przednich kończyn, dobra głębokość klatki piersiowej, b. dobry w ruchu z dobrze noszonym ogonem, wymaga rozwoju ciała"

Lofty AL CAPONE

ocena wybitnie obiecująca, lokata 2

opis:
"B. ładna głowa i ekspresja, b. dobrze zbudowany, dobra sylwetka, doskonały kościec i kończyny, dobre kątowanie i ułożenie łopatek, mocne, dobrze kątowane tylne kończyny, doskonała równowaga ciała, bardzo dobry w ruchu, doskonała sylwetka w ruchu "

sędzia: Penny Williams
zdjęcia z Seterkowa

Posted

GRATKI :) Co do fotek... nie dosć, ze na początku mi nie wychodziły i już przestałam robić jak Was jeszcze nie było to na dodatek potem jak chciałam nagrać chociaż filmik to mi się coś z migawką stało i dzisiaj dopiero naprawiłam :roll::roll::roll:

Miło było wymiziać wariatów :loveu:

Posted

Shel, miziałaś moje rude? :crazyeye: Ja przy tym byłam? :roll:

Przyznaję się bez bicia że je często zostawiałam, bo tam w kąciku miały najspokojniej, a ja ciekawa ringu byłam :diabloti: Także wymiziać mogło je pół Polski z Kaczyńskim i Dodą na czele a ja bym nie zauważyła :diabloti:

Normalnie fuks że mi ich nikt nie zwinął :D

Na kolejną wystawę, już w nowym roku - obowiązkowo kupuję klatkę.... Nie żeby Wam mizianie utrudnić, a dla ich spokoju jak Pańcia znika :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: