Tecia Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Darianna napisał(a):po błotku tylko wycieram i wyczesuję. Ale dziś się chłopy wytarzały w gówienku i było kąpanie - jak się wszyscy domyślają rude z radością same wskoczyły do wanny a potem obecnie cieszą się, że są czyściutkie :diabloti: Hmmmm wanna to najlepszy przyjaciel rudego hihihi a tak przy okazji nie czesz chłopaków bez mycia, szkoda włosa:( lepiej spłukać samą wodą Wiem że to brzmi nieciekawie ale jak nie zadbasz o włos od szczeniaka to potem niestety .... Nie chce straszyć i krakać ale coś za coś :diabloti: Quote
NATKA Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 http://img40.imageshack.us/i/rudabrac.jpg/ łoj dobraśne te smaczki muszą być bardzo że się rydze dwa tak ugluciły :evil_lol: Dobrej nocki życze :) Quote
Darianna Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 nawet jak błoto się samo obkrusza to też lepiej spłukać? No trudno, będą musieli młodzieńcy pokochać wannę ;) A ja zainwestować w jakąś suszarkę :D Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Darianna napisał(a): No trudno, będą musieli młodzieńcy pokochać wannę ;) A ja zainwestować w jakąś suszarkę :D Biedni, nie dość, że wanna częściej to jeszcze suszarka :evil_lol: Quote
Kalunia_C Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Przywzyczają się, Armin przychodząc ze spaceru sam biegnie do łazienki i wskakuje do wanny, bo wie, ze trzeba opłukać łapy i podwozie. Potem go tylko wycieram i idzie spać, a wysycha bez dosuszania. Quote
Darianna Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Kurczaki... Do Poznania coraz bliżej a ja tylko w weekendy mam jak trenować z rudymi bieganie. W tygodniu padam na pysk po popołudniowym spacerze po pracy. Będzie rzeźnia - jedziemy rekreacyjnie :diabloti: Quote
konikowa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Oj wiem co czujesz:evil_lol: Też tak miałam, ale wymyśliłam inny patent i ćwiczę na spacerach:diabloti: Yogi ma komendę siad i zostań, biorę Ginger biegam, a potem na odwrót;) Niestety nie ma mi kto pomóc, żeby ćwiczyć we dwójkę, ale DAMY RADĘ!!:multi: Quote
Darianna Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 z Brando to może przejdzie, ale Prestolkowy nie usiedzi jak my biegamy :D Poza tym teraz po 17 jest ciemno, a wtedy wychodzę na drugi spacer... brrrr.... Quote
Tecia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Darianna']Kurczaki... Do Poznania coraz bliżej a ja tylko w weekendy mam jak trenować z rudymi bieganie. W tygodniu padam na pysk po popołudniowym spacerze po pracy. Będzie rzeźnia - jedziemy rekreacyjnie :diabloti:[/QUOTE] Eeee tam od razu rzeźnia:) będzie dobrze. Co do płukania to nawet jak się kruszy to nie wyczesywać tylko spłukać. Wannę polubią a jak nie polubią to przynajmniej zaakceptują. Teki wwracając ze spaceru nie położyła się na kocu dopuki jej nie wpuściłam do łazienki i nie zaliczyła wanny :) tak się przyzwyczaiła wiec chłopaki też zaskoczą:) Quote
Darianna Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Mam dziś zły dzień. Obstawiam to jak początek depresji. Nienawidzę mieć złe dni i depresję...:grab: Quote
WeronikaM Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [url]http://img40.imageshack.us/img40/5048/rudabrac.jpg[/url] :loveu::loveu::loveu: Quote
Darianna Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Wystawa dopiero za ponad tydzień ;) Dziś się źle czuję i nie idę do pracy. Rude sekundują mi w leżakowaniu... Proszę nie zwracać uwagi na chaos ogólny i na brudną podłogę - podłoga była jeszcze wieczorem czysta ;) Chaos był i jest i będzie długo ;) Quote
NATKA Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Hejka :lol: U mnie dzisiaj paskudna pogoda, a jak u Ciebie taka sama to Ci się nie dziwie, że zdrówko podupadło - tak czy siak życze szybkiego powrotu do formy :loveu: A chaos przy dwóch seterach to i tak całkiem maciupki masz ;) mój znajomy przy jednym ma o wiele wiele większy :cool1: Quote
lawendowa Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Piękne rudowłose śliczności:loveu: Życzymy powodzenia na wystawach! i powrotu do zdrowia ;) Pozdrawiamy. Quote
Darianna Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 taki ładny portret wlepiłam i nikt się nie zachwyca :mad: Quote
konikowa Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Ja się właśnie przyszłam pozachwycać!! Jest PRZECUDNY:* I czekam na taki Brandolina:D Quote
***kas Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 jak się zachwycać nie mogłam po dopiero do dom wróciłam-ciężkie życie studenta- uczelnia i korepetycje, co by na psie żarcie zarobić. :diabloti: Ale niniejszym zachwycam się! i Prestolkiem i Brandulcem, i wyrazy mej miłości platonicznej ślę:loveu: Quote
werbena520 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Darianna']Portret Prestolka :loveu::loveu::loveu: Kochane i słodkie...rozbrajające spojrzenie rudziątka:loveu:..nic tylko dopaść wyściskać i wycałować ten nochalek... Quote
taxelina Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Ja dopiero teraz jestem w galeriach innych zeby sie pozachwycac portretem! Quote
Honey Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Portreciki w sepii boskie ! :loveu::loveu::loveu: Z duzym opoznieniem, ale serdecznie, dziekuje za wyjasnienia dotyczace szaty rudych! :kiss_2: Quote
Darianna Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Dwa balkonowce Nosek Brandulcowy czujny obserwator rudy duet na warcie kto tam łazi? Quote
Recommended Posts