Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Darianna napisał(a):
po błotku tylko wycieram i wyczesuję. Ale dziś się chłopy wytarzały w gówienku i było kąpanie - jak się wszyscy domyślają rude z radością same wskoczyły do wanny a potem obecnie cieszą się, że są czyściutkie :diabloti:

Hmmmm
wanna to najlepszy przyjaciel rudego hihihi
a tak przy okazji nie czesz chłopaków bez mycia, szkoda włosa:(
lepiej spłukać samą wodą
Wiem że to brzmi nieciekawie ale jak nie zadbasz o włos od szczeniaka to potem niestety .... Nie chce straszyć i krakać ale coś za coś :diabloti:

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przywzyczają się, Armin przychodząc ze spaceru sam biegnie do łazienki i wskakuje do wanny, bo wie, ze trzeba opłukać łapy i podwozie. Potem go tylko wycieram i idzie spać, a wysycha bez dosuszania.

Posted

Kurczaki...

Do Poznania coraz bliżej a ja tylko w weekendy mam jak trenować z rudymi bieganie. W tygodniu padam na pysk po popołudniowym spacerze po pracy.

Będzie rzeźnia - jedziemy rekreacyjnie :diabloti:

Posted

Oj wiem co czujesz:evil_lol:
Też tak miałam, ale wymyśliłam inny patent i ćwiczę na spacerach:diabloti:
Yogi ma komendę siad i zostań, biorę Ginger biegam, a potem na odwrót;)
Niestety nie ma mi kto pomóc, żeby ćwiczyć we dwójkę, ale DAMY RADĘ!!:multi:

Posted

[quote name='Darianna']Kurczaki...

Do Poznania coraz bliżej a ja tylko w weekendy mam jak trenować z rudymi bieganie. W tygodniu padam na pysk po popołudniowym spacerze po pracy.

Będzie rzeźnia - jedziemy rekreacyjnie :diabloti:[/QUOTE]

Eeee tam od razu rzeźnia:) będzie dobrze.
Co do płukania to nawet jak się kruszy to nie wyczesywać tylko spłukać. Wannę polubią a jak nie polubią to przynajmniej zaakceptują. Teki wwracając ze spaceru nie położyła się na kocu dopuki jej nie wpuściłam do łazienki i nie zaliczyła wanny :) tak się przyzwyczaiła wiec chłopaki też zaskoczą:)

Posted

Wystawa dopiero za ponad tydzień ;)

Dziś się źle czuję i nie idę do pracy.

Rude sekundują mi w leżakowaniu...

Proszę nie zwracać uwagi na chaos ogólny i na brudną podłogę - podłoga była jeszcze wieczorem czysta ;) Chaos był i jest i będzie długo ;)

Posted

Hejka :lol:
U mnie dzisiaj paskudna pogoda, a jak u Ciebie taka sama to Ci się nie dziwie, że zdrówko podupadło - tak czy siak życze szybkiego powrotu do formy :loveu:
A chaos przy dwóch seterach to i tak całkiem maciupki masz ;) mój znajomy przy jednym ma o wiele wiele większy :cool1:

Posted

jak się zachwycać nie mogłam po dopiero do dom wróciłam-ciężkie życie studenta- uczelnia i korepetycje, co by na psie żarcie zarobić. :diabloti:

Ale niniejszym zachwycam się! i Prestolkiem i Brandulcem, i wyrazy mej miłości platonicznej ślę:loveu: