Shel Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Darianna napisał(a):Shel, miziałaś moje rude? :crazyeye: Ja przy tym byłam? :roll: Przyznaję się bez bicia że je często zostawiałam, bo tam w kąciku miały najspokojniej, a ja ciekawa ringu byłam :diabloti: Także wymiziać mogło je pół Polski z Kaczyńskim i Dodą na czele a ja bym nie zauważyła :diabloti: Ja byłam z zuzą tylko nie było za dużo gadania, bo się spieszyłyśmy :roll: a szkoda Quote
Darianna Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 aaaaaa... to byłaś Ty :D To już kojarzę :D Quote
Shel Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Darianna napisał(a):aaaaaa... to byłaś Ty :D To już kojarzę :D w 2010 gdzie się wybieracie? Quote
Darianna Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 kompletnie nie wiem - czekam na obsadę sędziowską. Pewnie w Katowicach się pojawimy, chociaż to przetrzepie mi ładnie portfel.... Quote
Shel Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Darianna napisał(a):kompletnie nie wiem - czekam na obsadę sędziowską. Pewnie w Katowicach się pojawimy, chociaż to przetrzepie mi ładnie portfel.... Fajnie jeśli byście byli w Katowicach :D. Quote
Pieseczkowo Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!! Starsznie się ciesze z sukcesu chłopców,Brando w statyce cudo:diabloti::laola: Quote
Darianna Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 czekam na foty Presto w statyce, może ktoś zrobił :D Quote
konikowa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 A maluch super się pokazywał!! Oby tak dalej;) Będziesz w Kielcach? Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Darianna napisał(a):kompletnie nie wiem - czekam na obsadę sędziowską. Pewnie w Katowicach się pojawimy, chociaż to przetrzepie mi ładnie portfel.... To się spotkamy ;) Quote
Kasia&Asti Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Daria...jeszcze raz wielkie GRATULACJE !!! :laola: Chłopaki się świetnie pokazały! Możesz być z nich naprawdę dumna! Mam nadzieję, że do zobaczenia na kolejnej wystawie już wkrótce...:buzi: Quote
Darianna Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Jestem dumna z obu :D W Kielcach mnie nie będzie, towarzysko też nie - sprawy rodzinne nie do odrzucenia na dziś dzień. A kolejne wystawy to od nowego roku. Ale niewykluczone że sie gdzieś pojawię towarzysko, niekoniecznie z rudymi :D Niedługo zrobię jakieś ładne podsumowanie sezonu, bo my na ten rok już skończyliśmy :) Quote
KaRa_ Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 O załapałam się na zdjęcie:evil_lol: Spędziłam dośc dużo czasu na ringu sweterów ponieważ znajoma obserwowała psy znajomej z Dirervilli. Presto bardzo ładny, w Brando szczerze mówiąc brakuje mi tego czegośc;) Zauroczona byłam Branda konkurentem tym importem co trzecie miejsce zajął bo piękny pies ale z tego co było widać dość strachliwy, nieobyty z ringiem. Później postaram się wstawić zdjęcia. Quote
Darianna Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 kończymy nasz pierwszy sezon wystawowy, czas na podsumowania. Tegoroczny sezon trwał dla nas od 31.05 do 8.11 - czyli nieco powyżej 5 miesięcy. Zaczęliśmy z Brando trzema wystawami w klasie szczeniąt. Na każdej uzyskał ocenę w.o. i tytuł Najlepszego Szczeniaka w Rasie :diabloti: 31.05 - Krosno 28.06 - Kraków 5.07 - Ustroń Kolejne wystawy były w klasie młodzieży. W Radomiu i Przemyślu otrzymaliśmy ocenę doskonałą, ale lokatę II. Od tej pory na wystawach towarzyszył nam mały Presto - póki co obywający się towarzysko :cool3: 23.08 - Radom - to wtedy Brandulec ze swadą źrebaka pomykał na sąsiednich ringach za małym szpicem :diabloti: 6.09 - Przemyśl Quote
wojtito Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ja tam widzę w Brando dokładnie to coś:loveu: Quote
WeronikaM Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 No super, a wyników gratulujemy ;) :multi: Quote
Darianna Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [FONT=Verdana]Dzień przed Przemyślem - 5.09 - Brando zaliczył Próby Polowe na III stopień w Katowicach[/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]Na kolejnych wystawach oddałam prowadzenie Brandulca na ringu w ręce Oli. Razem stanowili piękny duet i zostali docenieni przez sędziów :diabloti:[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]27.09 - Wrocław - dosk. I, Zw. Mł, NJwR - BIS Junior VII gr. - otwarcie Młodzieżowego Championatu[/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana]18.10 - Zabrze - [/FONT][FONT=Verdana]dosk. I, Zw. Mł[/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]no i potem 8.11 nadszedł Poznań, zdjęć powtarzać nie będe bo ledwo kilka postów w górę są. Brando ukończył w pięknym stylu Młodzieżowy Championat, Presto w pięknym stylu zadebiutował w szczeniakach, ja miałam 36h bez snu... :diabloti:[/FONT] [FONT=Verdana]Jestem zadowolona z naszego pierwszego w życiu sezonu wystawowego. Od lutego ruszamy dalej - Brando w klasie pośredniej, Presto w młodzieży. A póki co planujemy zarastać sierścią, nabierać mięśni tarzać się w błocie i relaksować - to rudzielce, nie ja :diabloti: [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Darianna'][FONT=Verdana]. A póki co planujemy zarastać sierścią, nabierać mięśni tarzać się w błocie i relaksować - to rudzielce, nie ja :diabloti:[/FONT] Też się możesz trochę potarzać w błocie i relaksować :eviltong: Quote
Darianna Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Ania! - serio? ;) KaRa - czekam na foty :) i z góry dziękuję :D Quote
Darianna Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Jeszcze kilka fot z Poznania, z serwisu Legawce.com Presto Presto (Lofty AL CAPONE) i Number One Diervilla Quote
Darianna Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Brando (Neiven AMOR'S ARROW) Porównanie o NJwR Neiven AMOR'S ARROW i WINTER FALLING STAR z Arislandu Quote
jamnicze Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Darianna']To Presto :D A więc: Neiven AMOR'S ARROW- Młodzieżowy Zwycięzca Polski, Najlepszy Junior w Rasie !!!!!!!!!! Ukończony Młodzieżowy Championat Polski !!!!!!!!!!!!!! Piękny prezent sobie zrobił na pierwsze urodziny, które będzie miał za dwa dni :) A właściwie jutro :D Lofty AL CAPONE - w.o. lokata 2 - ale jestem z niego dumna, pięknie się dziecko pokazało - ślicznie biega, ślicznie stoi... Będą z niego psy :D Ogromnie podziękowania dla Oli, która poprowadziła Brandolinowego do zwycięstwa :D Olu - jesteś rewelacyjna :D OGROMNIE GRATULUJĘ !!! :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts