Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Seterkowe - dzieciąteczko się pospało ..taki jestem jeszcze malutki i potrzebuje chwilki by moje ENERGIZER sie doładowały, więc słodko podsypiam!
Ciapciuś jak karmelkowy pony bryka na filmiku:) Tyle radości daję taki psiak...

Posted

[FONT=Tahoma][quote name='konikowa']...Ale co Twoje psy robią na łóżku :P Myślałam, że mi gały z orbit wyjdą jak to zobaczyłam:D[/FONT]
[FONT=Verdana]Eeee tam… Daria zaraz nam powie, że to fotomontaż!:evil_lol::evil_lol::diabloti:[/FONT]

[FONT=Tahoma][quote name='Darianna']...ps. To nieprawda, jakoby psy u mnie mogły wchodzić na łóżko...[/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT]

[FONT=Verdana]Mam zagadkę: co to jest??? :loveu:[/FONT]
[FONT=Verdana][FONT=Verdana]http://img99.imageshack.us/img99/5549/p1330810.jpg[/FONT]" class="ipsImage" alt="">

Posted

tez bym tak chciała-ino moje pieski baaardzo specyficznie się bawią...znaczy się mało delikatnie- znaczy się jak takie czołgi są-INO z jorasami umiar zachować potrafią :diabloti:
Wszystko co większe od świnki morskiej jest w sam raz do stratowania zadeptania i przeturlania :roll:

Ekipy spacerowej zazdroszczę, aczkolwiek Karmelowy szczylek jest przewspaniały-szczególnie jak podskakuje :loveu: Jestem chora na szczeniucha-nigdy nie mialam :-(

Posted

Co to dzisiaj się stało? Wracam z pracy, włączam kompa, żeby oczy nacieszyć nowymi fotkami rudzielców, a tu cisza :-o
Teraz wychodzę z Ronim na spacerek, a jak przyjdę i nic nie będzie, to się zmartwię :mad:

Posted

Cisza, bo Pańcię do pracy wywiało, a Pan ma za mało podzielną uwagę na dwa rude plus aparat :D

Chłopaki dziś zostały same na 4 godziny, mam nadzieję, że jest jeszcze do czego wracać :D